Aradence DC...! (117 )-si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Flavia, imi pare tare rau pentru bunica ta, Doamne-ajuta sa-si revina si sa fie bine!
Acelasi lucru l-a patit si bunica lui Adi ieri, nu putea respira, o deranja ceva la inima, au chemat salvarea si i-au facut EKG pe loc, dar nu au internat-o, i-au schimbat tratamentul insa nu se simte deloc bine.

39+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ada, te cred ca iti e bine in formula completa, am vazut ce dor ii era si Iuliei de Vladut

Moni, tu cum te mai simti cu sarcina?

Ioana, vazut si eu poze cu piticii tai, adorabili , iar tie iti sta tare bine in uniforma .

Clau, bafta multa la examen, sa ne revedem cu vesti bune! Iar prinzi vreme nasoala...

Alinush, ma bucur ca te simti mai bine

Miha, tu tot ca o furnicutza esti, te sun azi.

Ati vazut ca pe 19 vine circul? Asa as vrea si eu sa o duc pe Mara, dar mi-e ca nasc pe acolo, am speranta ca o sa mai fie ceva circ si prin vara. Si la Grand Center as veni, sa vad ce zice doctorul azi si apoi ma pronunt.
Va pup, o zi frumoasa sa aveti!

39+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Deci: o fost Miha pe la Grand Center si n-avem sanse acolo nici vineri nici sambata ca-i plin. Oricum, reducerea de 50% e doar pana la ora 16. Alte propuneri?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Deci: o fost Miha pe la Grand Center si n-avem sanse acolo nici vineri nici sambata ca-i plin. Oricum, reducerea de 50% e doar pana la ora 16. Alte propuneri?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Eu propun Evetrix. E mare, putem manca si pizza, copiii se pot distra...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu zic ca daca acolo nu se poate,la Evetrix e cel mai fain.Si loc berechet si pizza vorba Alinei

MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Flavia, imi pare rau pentru bunica ta, multa sanatate ii doresc!

Clau, cum a fost la examen?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare fetelor, ma inscriu si eu la intilnire daca gasiti o sala.
Am ratat o intilnire dar n-am fost intr-o pasa buna. Am o stare ciudata de cind am venit in oras si e nashpa. Si eu abia asteptasem sa ajung si dupa prima saptamina mi-a trecut...
Mai intru din cind in cind sa va citesc dar nu prea am chef de scris.:(
Ar fi super sa ne vedem vineri!Poate mi se ridica moralul :)
Va pup si astept sa va revad pe toate!!

Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Am pus cateva poze cu rochita de la Carmen (Mela): 1, 2, 3, 4.

Sunt facute asa rapid, am probat rochita, ii vine perfect Adelinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Clau spor la invatat si sper sa ne vedem vineri, sa dai o bere ca ai luat, nu de alta :)
Flavia imi pare rau de bunica ta, e tare greu sa tot mergi prin spitale si sa stai cu grija...multa sanatate si energie tie!
Ioana eu n-am nimerit pagina cu pozele tale inca mai caut :) vii?

Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

alina33, am bucur ca vii si tu.
Cat mai stati in Arad?

Mergi la inceput