Aradence DC...! (117 )-si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 16
ancapolgar spune:
Saluti!
Ioana, tare faine pozele, iti sta super in echipamentul de servici. Alessio e mortal ciufulici, iar Nicolas se pare ca vrea sa iti fure meseria.
Va doresc multa sanatate si tie putere sa faci fata la toate cu brio!

Nico, ma bucur enorm ca ne-am mai intalnit si noi, chiar ma gandeam ca imi era dor de voi. Mi-ar fi placut sa fi stat mai mult cu voi, dar asa a fost situatia de data asta. Lasa ca vine caldurica si ne vedem noi mai des, prin parc cu copilasii. La un moment dat, cand povesteam cu Bogdanel, a veni Maia si a inceput sa imi explice: "Vezi ce picioruse are? Si ce mici sunt degetelele lui?" Imi venea sa o pap de scumpa ce e. Ai niste ingeri de copilasi.
Cu mare drag am veni si noi la intalnirea cu copilasii, numai sa vedem daca ne lasa bugetul.![]()
adablackcat spune:
Miha, super idee! Sigur sunt mai mult de 10 copii, numai ai tai si-ai mei sunt deja 5 si jumatate.
Deci? Vineri la Grand center? Trebuie sunat inainte?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
Hello!
Grand Center e cel de langa Kaufland nu? Atunci si noi venim
GABI vi si tu cu Maria ,nu? Ca tot iti era dor ![]()
Pe la ce ora? Dupa 17 , nu?
IOANA super pozele !
MONI
18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
ancapolgar spune:
Daca intereseaza pe cineva: www.charitygift.ro
E un site de pe care se pot comanda diverse produse, iar un procent din valoarea produsului este donat unor fundatii, din mai multe domenii, cumparatorul fiind cel care alege carei fundatii dintre cele prezentate pe site, va dona acei bani. Bineinteles ca sunt si fundatii pt copii.
gabibociort spune:
Moni, tare mi-ar place, dar Maria tocmai mi-a facut rosu in gat, ieri dupa masa si azi noapte a facut febra destul de mare.

Sunt cam ametita, toate noaptea nu am dormit.
la toata lumeaGabriela
fericita de
MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
pufymic spune:
Miha si eu v-am vazut numai ca eram in super-viteza ca mergeam la un accident feroviar...Erati in dreapta mea
.
Multumesc gagici de aprecieri!
Ma duc la culcare ca la noapte lucrez...
Claudelu spune:
aaaaa deci de aia era Politia aici in zona noastra...se plimbau 2 polististi pe sinele de tren si altii doi se uitau jos...parca cautau ceva.
Io invat, de aia sunt asa scurta...m-am saturat de invatat ca de vremea de afara 
Vineri daca mergem pana la urma la Grand Center venim si noi....mie sincer nu-mi prea place la Cuib, e cam inghesuiala si iar comenteaza aia de fac pruncii galagie 
Anca, cu intarziere si cu scuzele de rigoare, "La multi ani sotului!" Sa fie sanatos si sa aduca acasa multiiiii bani ![]()
Claudia
si Raul-Andrei
Somleac spune:
Ada ar cam trebui rezervat ca suntem cam multi si sa vedem. Trec eu maine pe acolo. Azi ies abia la 19 de la lucru si ma grabesc ca o sa-mi explodeze
.
Intre timp facem o lista sa vedem cam cati prunci ies?
Eu cu - 4 buc sau poate 5 sa vad
Ada - 2 buc
Clau - 1 buc
ioi ce zi nasola am avut astazi. Am dat afara pe cineva. Cahh ce nu-mi plac astea. 

Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
GABI imi pare rau de Maria
Hai ca poate totusi,pana vineri isi revine ...
MIHA pune-ma si pe mine pe lista cu una bucata strumfa.Sper sa nu intervina nimic.Tot mai bine e acolo ca au unde si cu ce se desfasura copiii cat cuprinde.
MONI
18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
gabitzica spune:
Miha , pune-ma si pe mine pe lista pentru vineri.
Ioana, super pozele, gongolinii sunt tare scumpi. Ieri nu am fost pe faza cand ai trecut , a zis Miha ca esti tu, dar trecusesi deja si am vazut numa sapca. Nici eu nu te-am uitat, dar sunt cam telegrafica si fara chef de scris in ultimul timp.
Anca la multi ani sotului.
Alina ti-ai revenit complet? Nu mai stiu daca ti-am comentat pozele...sunt super , se vede ca s-au simtii bine copiii la zapada.
Clau, spor la invatat.
Fug sa il iau pe Tudor de la gradi.