Aradence DC...! (117 )-si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 15
cristinacsa spune:
La multi ani , Flavia! Multa sanatate si fericire!

La multi ani, Ovi!

Ioana, ma bucur ca ne mai dai un semn.
Gabi, las ca o sa fie bine.
In principiu e ok vineri...
Cristina si gemenele
flavia ramona spune:
Ovi de Anca 
Anca, sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti.
Multumesc de urari tuturor si va doresc si voua la fel. Uite ca am schimbat si io prefixu asadar nu ma mai pot lauda cu 20 si ...
.
Ada, nu io merg la sala, Ioana mere, desi zau ca nu mi-ar strica si mie
. Ce-am primit frumos??? Nu foarte multe, cea mai faina surpriza mi-a facut-o prietena mea Anca, mi-a facut un tort inimioara cu 30 de lumanari, foarte fain si bun. Am mai primit lenjerie, carte, bani si mai astept ca azi mai am musafiri.
Nu am facut mare lucru, curatenie si mancare ca de obicei si aseara am avut musafiri, da de iesit nu am iesit niciunde.
Miha, ce faina zi ai avut tu cu Alex, m-am emotionat tare.
Moni, deja te gandesti la nastere??? Hai sa-ti spun, Miclea din cate stiam io mai are cand nu vie la nastere, tu ai vorbit cu el despre asta???
In legatura cu intalnirea in principiu e ok, sunt mai rezervata pt ca mi-a zis mami ca buni e destul de rau si vrea sa mergem la tara la sfarsitul de saptamana viitor sa ne apucam de curatenie ca ea zice ca presimte ceva
.
adablackcat spune:
No Flavia, io am fost convinsa ca tu mergi la sala. Asa ramasesem cu impresia.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Doamne dor ne-o mai fost de galagia asta! Cum a venit Vlad acasa a inceput scandalul!
Ii un dulce si jumatate! Acum ne-am terminat de imbaiat, mancat, giugiulit si pupacit! Mergem fericiti la culcare. De cand au ajuns acasa, pe la 16, am tot mers cu randul eu cu Teo la ei in camera sa-i strangem in brate si sa-i pupam. Ce sa mai zic de Iulia care l-a imbratisat intr-una de dor ce i-a fost de el.![]()
Noapte buna fetelor![nani]
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
pufymic spune:

Ovi de Anca

Carmen nu am renuntat la gatit sau prajiturit, dar le fac mai asa, mai printre picaturi....sapt asta de ex. am facut ciocolata de casa, apoi budinca de macaroane cu branza dulce la cuptor.....le fac si de zis nu mai zic nimic pe aici ca nici nu mai postez asa des...
Oricum gatitul si prajituritul raman activitatile mele de suflet....(abia astept sa vina fructele sa pun dulceturi....si compoturi...
)
PS Am pus niste poze proaspete cu noi AICI
niko_26 spune:
La multi ani Flavia!
LA multi ani Ovi!
LA multi ani Alex de Miha , Clau al Clauditzei!
Am reusit si eu sa citesc
noutatile, si ar fi fain sa ne vedem vineri la Cuib, ca ne e dor de mamici si pitici![]()
.
Miha ce fain ati mai petrecut tu si Alex
!Te lasa sa stai cu copilul la gradinitza daca vrei?
Alina nu sunt bolnavi copii si nici nu au fost iarna asta.Sunt norocoasa ca nu prea am avut treaba cu ei pana acuma.![]()
Ioana ce fain ca mergi la sala.Eu ma straduiesc sa ma apuc de alergat, dar pana acuma n-am reusit sa merg mai mult de o data pe saptamana.Ce bine ar fi sa aiba ziua macar 40 de ore si sunt sigura ca nici asa nu ne-ar ajunge timpul.
Alina sa sti ca de multe ori ma gandesc si eu ca suntem asa prinse cu smotru si gatit si alte treburi de astea neimportante,ca nu mai apucam sa stam destul cu copii, si cresc si nu mai putem aduce inapoi ziua de ieri.

niko_26 spune:
Ioana foarte scumpi pufisorii tai Ioana, si tu, se vede treaba ca esti pasionata de gatit, nu de mancat, ca esti in forma![]()
niko_26 spune:
Noapte buna!
Ma duc si eu la nani ca imediat mi se trezeste si mie prichindelul sa pape.
A inceput sa ne traga de par si pe mine si pe Maia.![]()
Somleac spune:
Ioana te-am vazut ieri, ai trecut cu sirena pe langa noi. Eram pe Horia cu pruncii si cu Gabi. Aia, ai ce ochi am.Gabi nu m-a crezut ca esti tu din cauza sepcii, numa bine ca ai pus pozele sa ne lamurim
, am vrut sa te sunam, dar n-am avut telefoane.
Cu intarziere
La multi ani Clau de Clau
Flavia de Flavia
Ovi de Anca

Mai eu propun intalnirea la grand center la locul de joaca. Daca avem mai mult de 10 copii primim reducere, 50%. Adica va fi 4 lei ora in loc de 8. Ma streseaza la cuib scarile alea abrupte si spatiul foarte mic si ca urmare propice accidentelor.
Na da daca nu vreti nu-i bai eu oricum vin oriunde vreti.
Nico si noi musai sa ne intalnim.
Alina m imi pare rau de prietena ta. Si noi am primit ieri o veste asemanatoare , doar ca nu se stie inca ce e.
Ada, bine ca ti-ai recuperat pruncu. Chiar mi-a fost mila de tine asa orfana de copil.
Na, nu stiu ce mai vreau sa zic.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008