Ati remarcat ....?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

- Ati remarcat ce voce stridenta are doamna aceea de la Realitatea care prezinta nu stiu ce realitate din scaunul de studio?
- Ati remarcat ca in sala de asteptare a aeroportului Otopeni sunt peste 25 de grade iarna? nu exista nici un fel de a regla temperatura acolo?
- Ati remarcat cum va masoara din cap pana in picioare orice femeie intr-o sala de asteptare?
- Ati remarcat ce trotuare urate sunt in Bucuresti?
- Ati remarcat ce inghesuiala e la mall - ultimul etaj - unde se mananca sarmale, pizza si mamaliga?
- Ati remarcat ce machiaj strident au tinerele pe strazi in Romania?
- Ati remarcat ca majoritatea romancelor se vopsesc un rosu turbabil?
- Ati remarcat ce pojghita de invechit au multe mezeluri in galantare?
- Ati remarcat cat low-level se afla la emisiunea lui Capatos?
- Ati remarcat ce jenanta e Zavoranca?
- Ati remarcat ca stirile de la TV - ignora cel mai adesea stirile externe? Who cares?

voi ce mai remarcati?

Muffin...
ai remarcat CE FRUMOASA ESTE VIATA???? Cu rele cu bune, cu zambete de copii, cu rasete de copii, cu bebelusi care de abia incep sa paseasca, cu mamici fericite care-i plimba mandre?

Ai remarcat ca exista telecomanda care te ajuta sa muti programul si sa alegi programe inteligente in care sa si inveti ceva sau sa te relaxezi (Animal Planet, Discovery etc). Ai remarcat ca exista inca programe care dau filme vechi frumoase, romantice,non-violente?

Ai remarcat cumva si privirile admirative sau chiar putin invidioase ale femeilor care ar vrea sa arate ca tine, sa aiba hainele tale?

Ai remarcat, pe langa trotuarele urate ca incepem si noi sa avem indicatoare care sa ne arate ca suntem intr-un oras, ca avem cartiere semnalizate corespunzator, ca oamenii de la ADP sau cum s-o mai numi el incep deja sa puna gazon pe spatiile verzi?

Ai remarcat ca mall-ul este un loc unde te poti duce le ultimul etaj DOAR DACA DORESTI si DOAR DACA ITI ESTE FOAME?

Ai remarcat ca fetele tinere ne "dau clasa" noua celor din aceasta generatie privind ingrijirea tenului si produsele folosite sau ca putine fete tinere care "se vopsesc" au radacinile crescute de doua degete (indiferent de culoarea aleasa) sau ca cele mai multe tinere stiu sa asorteze hainele dupa culori "nu dupa ureche" (chiar daca alegerile lor vestimentare sunt cam "fistichii" dupa gustul unora?

Ai remarcat ca au aparut alimente "bio" ca se face campanie intensiva impotriva alimentelor alterate si a mezelurilor facute in conditii "neigienice"

AI REMARCAT CA EXISTA LIBERUL ARBITRU???

Eu cred ca treci printr-o pasa proasta si vezi numai lucrurile negative...cand de fapt...absolut tot ce spui tu are si "reversul medaliei"....incearca putin optimism

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

-ati remarcat cat de multe tinere se imbraca de sus pana jos in negru ?

- ati remarcat ca pe nesimtiite vine usor PRIMAVARA ?!

- ati remarcat sa sunt multe utilizatoare care nu stiu prea multe prin forum si nici despre barfa ce exista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Eu azi am remarcat ca vita mea de vie a dat frunza deja, ca au inflorit copacii din curte. Saptamana viitoare o dau masiv pe gradinarit si curatat uscaturile.

Am remarcat ca fetita mea nu mai e bebe, dar pentru mine e inca bebe.

Am remarcat ca am un colac de salvare in jurul taliei care nu ma prea aranjeaza.

Cineva spunea de copii, da am remarcat cat sunt de frumosi si interesanti.. si au un simt al umorului fantastic.

Am remarcat ca multe forumiste se agita prea mult pentru nimicuri.

Mergi la inceput