Ati remarcat ....?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

- Nu am remarcat ce pojghita de invechit au multe mezeluri in galantare. Am remarcat cate de bune sunt mezelurile de la Angst si cele la vid.

sincer, nu-ti recomand mezelurile (in general) mai ales cele in vid...

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Bine ca nu mananc, la fierea mea ar fi cireasa de pe tort ca sa nu zic bomboana de pe coliva.

Ce au cele in vid in plus(minus)?

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 6 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

am remarcat cat de putin se discuta la subiectele serioase
incep sa constat ca mesajele lisielisei seamana din ce in ce mai mult cu ale elisei

Draga Kariguld,

Deoarece insisti atat ca eu as fi elise, m-ai facut curioasa si i-am citit profilul si cateva mesaje.

Si am remarcatca modul ei de exprimare in scris seamana cu stilul meu, DAR nu sunt elise.

Nu mai insista,altfel, voi fi nevoita sa-i trimit un pm in care sa o rog sa te lamureasca, odata pt totdeauna, ca ea este elise, iar eu sunt lisaelisa; adica 2 persoane diferite.

Off topic : ai dreptate, la subiectele serioase nu se prea discuta.
Crezi ca daca as fi fost o membra cu vechime, m-as fi aruncat in asemenea subiecte, inchipuindu-mi si ca voi rezolva ceva...
Totusi, toate acele discutii vor fi citite de multe persoane si asta conteaza.

Numai bine !

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ATI REMARCAT CA E MAI BINE SA NE VEDEM DE VIATA NOASTRA DECAT SA-I JUDECAM PE CEI DIN JUR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tecky

ATI REMARCAT CA E MAI BINE SA NE VEDEM DE VIATA NOASTRA DECAT SA-I JUDECAM PE CEI DIN JUR?

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008)

ati remarcat cata dreptate are Tecky? :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Le-am cam remarcat pe toate. Insa asta ma scoate rau din pepeni.

Citat:

- Ati remarcat ca in sala de asteptare a aeroportului Otopeni sunt peste 25 de grade iarna? nu exista nici un fel de a regla temperatura acolo?

Si nu e vorba doar despre Otopeni. In toate bancile, in toate marile magazine e o caldura sufocanta - o prietena de-a mea ii spune 'caldura de neam prost'. Adica vii de la -3 grade, intri in magazin sau banca si incepi sa asuzi instantaneu. Cauti cu disperare o garderoba - deh, toate functionarele sunt in maneca scurta - si nu gasesti. Asa ca stai ca un catar asudat la coada si transpiri profund pe sub fondul de ten si prin alte parti la fel de importante. Dupa care iesi jilav si mustind inapoi la -3 grade.

Pe mine au inceput sa ma amuze mesajele lui muffin. A inceput* in forta cu civism vehement si retorica abundenta - dedicatia pentru cei care au lipsit de la vot, a starnit tsunami de indignare cu 'sunt romancele materialiste', s-a colorat mai vesel si umoristic cu 'romanii mancai', s-a intors la mizantropia care da marunt din buze cu subiectul prezent. Cred ca m-am cam prins si de algoritmul dupa care posteaza.

* De cand am bagat eu de seama ca exista

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

si as adauga

-ati remarcat ce flori frumoase sunt prin ronduri?
-ati remarcat ca au inmugurit copacii?
-ati remarcat cati copii frumosi sunt?
-ati remarcat ca au inceput sa cante pasarile?
-ati remarcat ce frumos este cand ploua cu soare?
-ati remarcat tablourile frumoase din galeriile de arta?

...

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:

incep sa constat ca mesajele lisielisei seamana din ce in ce mai mult cu ale elisei

Draga Kariguld,

Deoarece insisti atat ca eu as fi elise, m-ai facut curioasa si i-am citit profilul si cateva mesaje.

Si am remarcatca modul ei de exprimare in scris seamana cu stilul meu, DAR nu sunt elise.

Nu mai insista,altfel, voi fi nevoita sa-i trimit un pm in care sa o rog sa te lamureasca, odata pt totdeauna, ca ea este elise, iar eu sunt lisaelisa; adica 2 persoane diferite.

Crezi ca daca as fi fost o membra cu vechime, m-as fi aruncat in asemenea subiecte, inchipuindu-mi si ca voi rezolva ceva...

Numai bine !

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

draga lisaelisa,
remarc ca inca nu ti-ai dat seama ca subiectul e mai mult asa.....
remarc ca totusi te descurci foarte bine pe DC, cu scrisul, reply quote, editare mesaje...
elise, nu mai este membru pe DC, a cerut inchiderea contului din vara trecuta
remarc ca nu ai PM activat.....
ai remarcat ca mai toate subiectele lui muffin sunt gen carcoteala?

sa remarci ca n-am nimik cu tine!!!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Ati remarcat cat de in floare este barfa pe DC
Ce nu face omu' la plictiseala

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:

Draga Kariguld,

Numai bine !

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

draga lisaelisa,
remarc ca inca nu ti-ai dat seama ca subiectul e mai mult asa.....
remarc ca totusi te descurci foarte bine pe DC, cu scrisul, reply quote, editare mesaje...
elise, nu mai este membru pe DC, a cerut inchiderea contului din vara trecuta
remarc ca nu ai PM activat.....
ai remarcat ca mai toate subiectele lui muffin sunt gen carcoteala?

sa remarci ca n-am nimik cu tine!!!

Nu am PM activat fiindca habar n-am sa fac asta...

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput