Ati remarcat ....?

Ati remarcat ....? | Autor: muffin

Link direct la acest mesaj

- Ati remarcat ce voce stridenta are doamna aceea de la Realitatea care prezinta nu stiu ce realitate din scaunul de studio?
- Ati remarcat ca in sala de asteptare a aeroportului Otopeni sunt peste 25 de grade iarna? nu exista nici un fel de a regla temperatura acolo?
- Ati remarcat cum va masoara din cap pana in picioare orice femeie intr-o sala de asteptare?
- Ati remarcat ce trotuare urate sunt in Bucuresti?
- Ati remarcat ce inghesuiala e la mall - ultimul etaj - unde se mananca sarmale, pizza si mamaliga?
- Ati remarcat ce machiaj strident au tinerele pe strazi in Romania?
- Ati remarcat ca majoritatea romancelor se vopsesc un rosu turbabil?
- Ati remarcat ce pojghita de invechit au multe mezeluri in galantare?
- Ati remarcat cat low-level se afla la emisiunea lui Capatos?
- Ati remarcat ce jenanta e Zavoranca?
- Ati remarcat ca stirile de la TV - ignora cel mai adesea stirile externe? Who cares?

voi ce mai remarcati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

asha,si?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

- Nu am remarcat cum ma masoara orice femeie din cap pana in picioare in sala de asteptare. In schimb am remarcat cum ma masoara orice barbat in orice fel de sala.

- Nu am remarcat ce trotuare urate sunt in Bucuresti. Am remracat ce frumoase sunt cele de pe strada mea.

- Nu am remarcat ce inghesuiala e la mall - ultimul etaj - unde se mananca sarmale, pizza si mamaliga. Am remarcat ce inghesuiala e la Mall ultimul etaj acolo unde se mananca de la Mc, KFC, Gelateria, Coltul verde, Patiseria frantuzeasca.

- Nu am remarcat ce machiaj strident au tinerele pe strazi in Romania. Am remarcat cat de frumoase sunt tinerele de pe strazile din Romania.

- Nu am remarcat ca majoritatea romancelor se vopsesc in rosu turbabil. Am remarcat cat de mult se poarta negrul albastriu si cat de bine le sta romancelor.

- Nu am remarcat ce pojghita de invechit au multe mezeluri in galantare. Am remarcat cate de bune sunt mezelurile de la Angst si cele la vid.

- Nu am remarcat ca stirile de la TV - ignora cel mai adesea stirile externe. Am remarcat ca stirile sportive ignora sporturile.

Capatos? Zavoranca? Who cares? Who are they? Somebody important?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am remarcat ca tipa de la PRO TV din Cluj(parca) , o blonda , nu stie sa-si inghita saliva si sa respire in timp ce vorbeste.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

si as adauga

-ati remarcat ce flori frumoase sunt prin ronduri?
-ati remarcat ca au inmugurit copacii?
-ati remarcat cati copii frumosi sunt?
-ati remarcat ca au inceput sa cante pasarile?
-ati remarcat ce frumos este cand ploua cu soare?
-ati remarcat tablourile frumoase din galeriile de arta?

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Vivi, m-ai dat gata...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

zic la fel ca Rufus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citind topicul, mi-am amintit de un articol de-a lui Exarhu , in care spunea ca oamenii remarca doar asemanarile cu ceea ce ei stiu sau au trait candva, lucrurile demne de remarcat fiind de fapt cu totul altele ...

Am constat asta si la prieteni, cunostinte care vizitau pentru prima data in viata lor o tara straina (in speta, Germania): 90% din remarcile lor erau de genul: "aaa, au si ei asta", sau "si la ei e tot asa" . Bineinteles, lucrurile cu adevart de remarcat erau cu totul altele

Din fericire, asa cum spune Exarhu, "lumea traieste pentru cei care vad altceva dupa fiecare clipire".

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

- Ati remarcat ce voce stridenta are doamna aceea de la Realitatea care prezinta nu stiu ce realitate din scaunul de studio?
- Ati remarcat ca in sala de asteptare a aeroportului Otopeni sunt peste 25 de grade iarna? nu exista nici un fel de a regla temperatura acolo?
- Ati remarcat cum va masoara din cap pana in picioare orice femeie intr-o sala de asteptare?
- Ati remarcat ce trotuare urate sunt in Bucuresti?
- Ati remarcat ce inghesuiala e la mall - ultimul etaj - unde se mananca sarmale, pizza si mamaliga?
- Ati remarcat ce machiaj strident au tinerele pe strazi in Romania?
- Ati remarcat ca majoritatea romancelor se vopsesc un rosu turbabil?
- Ati remarcat ce pojghita de invechit au multe mezeluri in galantare?
- Ati remarcat cat low-level se afla la emisiunea lui Capatos?
- Ati remarcat ce jenanta e Zavoranca?
- Ati remarcat ca stirile de la TV - ignora cel mai adesea stirile externe? Who cares?

voi ce mai remarcati?

As remarca urmatoarele chestiuni :

Nu ti-ar strica mai mult optimism. Prea le vezi pe toate in negru.
O fi trecerea de la un anotimp la altul.
Iar privitor la fetele tinere : multe dintre ele chiar sunt frumoase, si daca se machiaza strident, o fac pt ca asta-i varsta la care tii cu tot dinadinsul sa fii remarcat.
Chiar n-am observat ca majoritatea femeilor se vopsesc in rosu...Si asta probabil ca nu e asa cum spui tu.

Fii mai optimista !

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

sa iau o gura intai, sa pot vb....asa
am remarcat ce subiect "fin" ai deschis....

am remarcat cat de mult m-am schimbat fata de acum 7, 8 ani(maturizat mai precis)
am remarcat cat de mult au crescut proprii mei copii
mai remarc catodata cata inversunare au unele persoane
am remarcat cat de putin se discuta la subiectele serioase
incep sa constat ca mesajele lisielisei seamana din ce in ce mai mult cu ale elisei

o sa mai remarc si de luni incolo cate ceva....

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Nu stiu ce sa zic despre restul dilemelor dar romancele chiar prefera rosul, cel putin asa aratau vanzarile cand am lucrat eu in domeniu.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 6 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!

Mergi la inceput