*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (30)*
Raspunsuri - Pagina 18
Olivia26 spune:
Bebele meu e tare agitat si plangaret azi (vad ca asa face dupa fiecare vaccin), nu reusesc deloc sa scriu dar incerc macar sa citesc cu el in brate desi plange imediat ce simte ca-s atenta si la altceva in afara de persoana lui
. Ma duc sa-i mai citesc niste poezii. Va puuup.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas Fetili...copchilutul meu nu mai vrea sa doarma doar pe spate.Vrea si pe o parte (dar se rastoarna si se necajeste) si incearca si pe burta, dar din cauza efortului se trezeste si...se necajeste.Bebelusii vostrii dorm doar pe spate, sau doar pe burta? |
mai nou, pe burta
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
malinas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carmendu
eu am depus actele pe 10 ianuarie si mi-au intrat bani in cont pe 19 februarie. ![]() edit: pe national geografic este in reluare "in pantece". pentru cine vrea sa rememoreze. carmen lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
ti-au intrat banii de indemnizatie - 85% sau cei de pe alocatia copilului - 200 ron?
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
BraveGirl spune:
Lorena, la cat eram de aeriana, nici nu stiu ce i-au ursit fetei mele, dar zic ca de bine
.
Eu m-am pus pe facut achizitii de pe bimbomarket si cd m-am uitat la final la costuri am picat pe spate : 420 euroi pe niste chestiute

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
mav spune:
| citat din mesajul lui Flowers Malinas, multumesc de mucenici.Am facut si eu , dar din cei cu zeama. Cat timp bibileam la ei am rugat-o pe Julia sa stea cu Brianna. Si o aud povestindu-i despre zodii:"Vezi tu manutzele mele, de fapt sunt 2 clesti ca eu sunt rac, ai si tu 2 clestisori, dar mai mici, ca tu esti scorpion, si in plus ai un ac otravitor.Mami este varsator, varsa mereu.O data a varsat si pe tine linguritza cu apa si a trebuit sa te schimbe.Tati este gemeni, cateodata este bun, altadata este rau. Asa-i el, ca-i gemeni." Si zici ca streamer-ul are si vas pt supa, dar pt orez are?Ne pui o poza? Lorena, sa-ti traiasca micutza crestina .Fluturasha, multumesc de capucino si mucenici.Am vazut poze mumoase .Ce zi superba .Imi scot familionul la aer.Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002) pozici proaspete |
Julia

Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Flowers spune:
Anca eu vorbeam de indemnizatie.Cei 200 ron au venit in ian.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
pozici proaspete
babyzapi spune:
Mi-am depus dosarul pt CIC, am fost de m-am pensat, am facut si mucenici si acum ne pregatim sa mergem la dr pt vaccin si controlul la ortoped.
De ce majoritatea ziceti ca de ce suc cu biberonul? Pt mine sucul este primul pas spre diversificare nu diversificarea in sine. Supita si piureul o sa i le dau cu lingurita, dar pt mine sucul este ca si ceaiul...un lichid care intra mai bine cu bibe decat cu lingura...parerea mea. Si indiferent de metoda folosita rezultatul e acelasi...sucul in stomacelul lui bebe...nu vad nimic gresit sau grav ca ii dau lui bebe sucul din bibe....
Dandusa am ras
de numai la faza ca o sa vrea si vin si o ciocolata intreaga. Si eu m-am gandit ca am intrecut masura cu 160 de ml din prima zi, dar bebicul meu este flamand, laptele alfare nu-i place deloc, am mai povestit cat ne chinuim la o masa sa pape si papa doar un bibe de 60 ml si asta cu mare circ....care la 4 luni ar trebui sa pape 180 ml!!! Strumficu este sensibil la lapte si la cazeina, iar morcovul nu are niciuna din componentele astea...acum oricum "raul" e consumat deja si bine ca bebe nu are nimic, chiar are scaunele mai bine ca inainte, fiindca laptele alfare este in principiu pt bebeii cu diaree. Cu lingurita o sa incepem de vineri cand o sa-i fac piure sau supita.
Ginye
dulce pe Stefanut frumuselul ! Ce scumpic e cum trage de paturica si sper sa cada si celalalt fir cat mai repede.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
mav spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, ieri am primit cel mai frumos cadou de ziua mamei: au inceput sa cada firele de la operatie! ![]() ![]() ![]() Mai are un singur fir deasupra buzei si la gingie. Sunt sigura ca vor cadea in curand si alea. Pun aici poza sa vedeti ce mandrete de baiat am: Fat-Frumos adormit. ![]() http://good-times.webshots.com/photo/2419440520103152714jVCsUQ?vhost=good-times ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
ma bucur mult pt voi! aveti o frumusete de baietel!!!!! sa va fie sanatos!
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
julia16 spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, ieri am primit cel mai frumos cadou de ziua mamei: au inceput sa cada firele de la operatie! ![]() ![]() ![]() Mai are un singur fir deasupra buzei si la gingie. Sunt sigura ca vor cadea in curand si alea. Pun aici poza sa vedeti ce mandrete de baiat am: Fat-Frumos adormit. ![]() http://good-times.webshots.com/photo/2419440520103152714jVCsUQ?vhost=good-times |
Ce cadou, Ginye,, ma bucur pentru voi! Stefanut e o scumpete de baiat!
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
spiridusul spune:
fetele cu copii mai maricei?
ce stiti de scarlatina?
in afara de primele 10 pagini livrate de gugal, ca pe alea le-am citit
e vb de alex
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Eduard Stefan (12.10.2008)