*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aaa, am inteles Ramo, reteta cum sa faci bors...si eu vreau ca tot la sticla am luat si, na...Soacra-mea a tot promis ca-mi face ea si n-a facut nimic, e foaaarte ocupata, mda...
Simo, pneumonie fara febra exista dar la un copil normal e practic total improbabil, asta am si zis, numai ca daca de atatea zile nu-i trece tusea va trebui cautat mai adanc. Offf!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

multzumesc tuturor pentru urari sunteti niste dlagutze toate!

acum am venit de afara ca am fost sa-i mai iau amirei niste adidasi de la pabloski, ca erau la reducere si niste bodyuri cu maneca scurta...apoi am fost in plaza si am lasat-o si pe ea la locul de joaca si a fost f incantata.
va pun niste poze de aseara, au fost niste prieteni pe la noi si i-au facut poze Amirei!
http://travel.webshots.com/photo/2573161670103387133ivPiNc
liana multa sanatate puiului mic, sa se faca bine repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Hai,ca daca tot doarme Sam mai scriu o reteta,ca vad ca ii prieste Iuliei.

Dovlecei umpluti cu carne
4 portii: 400 g piept de pui,4 dovlecei,1 lingura faina,1 lingura orez,1 ou,100 ml lapte,20 g unt,30 g samantana,verdeata tocata,ulei de masline.
Dovleceii se rad de coaja si se taie transversal,in 2 bucati.se scoate mierzul.se umplu cu carnea preparata astfel:
carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat,se aduga oul,orezul spalat si fiert pe jumatate,putina verdeata,si putin ulei de masile.se amesteca bine compozitia si se umplu dovleceii.se aseaza intr-o cratita,se aduaga apa sau zeama de zarzavat,se acopera cu capacul si se inabusa.apoi se pun la cuptor,catre sfarsit se adauga sos alb cu verdeata-facut din lapte,faina,unt,samantana si se lasa la cuptor,pana la servire.

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

am tot in cartea asta cu retete pt copii,o reteta de Bors
1/2 g de tarate de grau,o felie de paine neagra,2-3 linguri malai,1/2 lamaie,5 litri apa si ...frunze de visin...

Se amesteca taratele de grau,malaiul si se pun intr-un borcan mare de sticla.se adauga painea,lamaia feliata,frunzele de visin(daca se gasesc-asa scrie).toate se umezesc cu apa rece,se lasa un sfert de ora apoi se toarna peste ele apa clocotita.se acopera borcanul si se tine la cald,avand grija sa amestecam continutul din cand in cand.dupa o zi,borsul e acru.se lasa sa se limpezeasca si se toarna in sticle.peste taratele ramase se mai poate adauga o data apa cald,din care se mai prepara un rand de bors.

Mergi la inceput

Naty,am inteles.sa vedem cum mai o sa fie
Roxana,tare frumusica Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare!

Eu de azi incep sa ma simt cam rau, peste noapte e chiar nasol si sunt singura acasa...Noroc ca tati a vb cu bb sa nu care cumva sa-i faca vreo surpriza, si sa-l astepte si pe el. Eu nici nu i-am bagat in seama pt ca tre' sa nasc ceva mai tarziu, peste vreo 2 saptamani. Barbatii astia nu stiu nimic...

Nu v-am speriat, nu? E de anul trecut...

In alta ordine de idei:

Criss, sunt din Buzau.

Simo, offff, ce mai tragi tu cu Sam...Imi pare rau, o sa fie bine, trebuie sa fie bine.

Liana, si pe tine si pe Teo, sa treceti repede peste acest moment, nici sa nu se puna problema de perfuzii! Sanatate maxima!

Naty, am vazut-o pe sexoasa ta, s-a mai ingrasat si e ochioasa si frumoasa foc! Despre cum mananca, voi ma lasati fara replica de fiecare data, eu cred ca v-ati descurcat de minune cu diversificarea. Eu inca sunt in ceata..

Bubu, se vede ca te simti mai bine, spor la treburi azi. E bine ca ai o mana de ajutor de la randunoi.

Clau, da' ce serioasa e Rebe cu ghiozdanul ala, parca chiar stie ca e ceva important! Si tu arati super!!!

Stela, si eu ma gandeam la varianta cereale simple combinate cu lapte, pt Thea, sa nu-i mai iau pt bebelusi, da' nu m-am hotarat inca. Haide sa vedem cum facem, ce zici?

Zoze, deci cum e bancul ala?:)))))))))Nu, ma, k am inteles!

Roxana, La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si implinita!!!

Mihutza, ce emotii pe tine!! Si cata treaba mai are Adra, abia astept sa vad poze!

O intrebare:

Eu nu i-am dat inca Theei lapte de vaca in combinatii de genul gris cu lapte sau paste cu lapte. Va rog mult, spuneti-mi si mie, tre' sa respect ceva anume cand ii dau prima data? De genul indoit cu apa sau mai stiu eu cum. Am luat un lapte Milli ( nu stiu dc e varianta cea mai buna) si as incerca sa-i fac un gris sau niste paste, da' nu stiu cum e prima data...Intelegeti voi...

A! Si inca ceva!!! Pot sa-i dau cerealele se seara, simple, preparate cu lapte de vaca, oare?

Multumesc!

Mergi la inceput

Alice,eu nu i-am indoitlaptele de vaca cu apa atunci cand i-am dat cu paste.sincer,ii daduse si David cu lingurita de la el din cereale,si Sam tipa sa ii mai dea.acum,nu stiu cat de sensibela e Theea!
iar seara nu i-am dat lapte de vaca.chiar ma gandeam sa il trec pe laptele de vaca,dar pediatra mi-a zis ca deocamdata,sa ii dau formula.sa nu mai zic ca cei de la Spitalul de Copii,de aici,din Bv zic ca trebuie sa ii dai copilului formula pana la 3 ani!mi se pare exagerat!
Nu stiu daca te-am lamurit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, multzam. E complicat rau, si cu si fara visini
Alice, m-am speriat ; da' m-am speriat pt ca a inceput fraza cu "de azi mi-e rau", dupa aia m-am prins. Eu lapte de vaca in combinatii de mancare i-am dat Iuliei IERI prima data, in sufleul celebru. N-am indoit nimic...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

inca imi doarme copilu.Doamne-ajuta
cred ca o iau razna:m-am uitat pe net dupa carucioare sport,tip umbrela!ar fi al 3-lea carucior...David a avut si tare mult m-am ajutat de el,cam pana la 2 ani.cand mergeam la piata,puneam plasele pe "bratele"caruciorului,si imi era comod ca era usor si il manevram bine..daca aude Geo!

Mergi la inceput

Naty,hai ca nu-i asa de complicat!noi avem noroc cu o tanti moldoveanca,care ii duce mamei mereu bors facut de ea.si mama imi da si mie.oricum,noi nu ne omoram dupa bors
gata,plec ca vorbesc solita

Mergi la inceput