*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Am pus si filmuletul aici:
http://family.webshots.com/video/3075807740102101346PSMMsl

Acum plec la treburile de sambata, va pup si sa aveti o zi minunata!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

fetita mare, ce sa mai!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Maria, pai nu are febra inseamna...asa ti-a zis dr, sa--i dai antibiotic?..multa sanatate!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

LMA! ANIVERSATILOR!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani fericiti,ROXANA!!!multa bucurie si impliniri!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Naty,vad ca ti-au scris fetele cum se face ciulamaua.o sa incerc sa scriu si celelalte retete.
Criss,uite acum reteta de
Muceniti moldovenesti

Din aluat de paine dospita-eu pun cam 1 kg de faina,25 g drojdie,sare-se modeleaza opturi de marime potrivita,se pun in tava unsa cu ulei si se lasa la cald sa creasca.Pe deasupra se ung cu apa indulcitaa si se dau la cuptor sa se rumeneasca.imediat ce se scot din cuptor se afunda cate unul,cu ajutorul spumierei,in sirop aromat fierbinte(sirop care se face din cantitati egale de apa si zahar,fierte 5 minute).Se ung cu miere si se tavalesc prin nuca macinata.
Abia astept sa fac

Mergi la inceput

Clau,nu a dormit mai bine,tot a tusit rau si tot nu a mancat!am vazut-o pe Rebe
Mihutza,ce bine ca veniti acasa
si ce frumos ca iar se intalnesc copii!
Maria,sanatate lui Tudor
Liana,imi pare fff rau ca Teodora e asa de chinuita!sa dea DD sa scada febra,sa pape,sa nu mai aiba nici o durere
Ramo,distractie placuta la nasi
Oana, pt tonul voios de dimineata!
si nu mai tin minte...da,ma iertati ca nu am dormit mai deloc.si de dimineata am chemat-o pe mama sa stea cu Sam sa ma duc la cumparaturi:am luat papica,cateva cadouri pt maine,si flori.mama,ce scumpe sunt florile
plec ca am pestele pt copii la cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, sexy mammy, pai ce te mai miri tu ca te iubeste Paul ca-n prima zi?? Arati bestial! Iar Rebe e...fara cuvinte. Veezi, daca are fartior care merge la scoala, vrea si ea. Offf, cand o sa va pun si eu filmulete cu Iulia mergand???
Ramo, reteta de bors in general sau ceva anume?
Liana, sanatate multa puiutei, ce sa zic, ca nu mai zic nimic...Cica daca ii dai la cresa si gradinita se imbolnavesc din comunitate...Dar din cate se vede nici acasa stand nu e vreunul mai breaz, ca niciuna, cu raaare exceptii, nu am fost scutita de belele pana acum
Despre mucenici (da' sa nu se supere nimeni!) eu bucuresteanca fiind 100% gasesc mucenicii moldovenesti o aiureala...adica, o coca acolo, la fel de bine poti sa faci un chec Dupa "ciorba" noastra munteneasca cu 8-uri si cu muuulta muuulta nuca m-am lesinat intotdeauna...de cand cu instalarea diabetului in familie mama face cu zaharina, dar nici nu iese la fel si oricum nu pot manca prea multi, ca e coca...Asa ca nu fac pt ca al meu nu mananca defel iar eu NU POT manca asa, o portie mica, as manca pana as cadea jos de pofta. Of, mama ei de viata
Am facut ciulamaua, din piept de gaina (am incurcat pachetelul de pui cu gaina, bine ca m-am prins sa o las sa fiarba ca lumea)...mie sincer mi s-a parut cam oribila asa, fara grasime si fara sare (am pus eu un praf de sare dar personal nu-l simteam deloc ; si am facut varianta -mai- dietetica a Bitzei, cu sosul de faina din supa de gaina, fara ulei/unt, m-am gandit sa nu-i pice prea greu altfel). Iulia insa a fost de cu TOTUL alta parere si a mancat TOT, fara comentarii, fara cantecele, fara jucarele, deschizand pliscul ca un puiut, cu mare placere. Asa ca, fetelor, mai dati-mi retete ca tine figura
Mda, eu sunt la calculator in sufragerie, Iulia e in dormitor si a venit pana aici mirosul de kk. Bye!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte cand eram in bucatarie,de ce mi-ai scris,Naty:sincer,si eu ma mir cum dupa 3 zile de siropele ,Sam inca tuseste rau!parca,nu e nici o ameliorare....off.!pneumonie fara febra???exista???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty as vrea reteta de bors pentru puiutzul mic...nu am facut niciodata bors in casa,pt noi ori cumpar bors la pliculet ori la sticla ....as vrea sa-i pun in ciorbitza kui andru
maria asa cum a zis si luny poate nu are febra si poate nu e nevoie de antibiotic
simo merci
il astept pe randunoi sa termine nu stiu ce pe la masina si apoi plecam la plimbare
va pup si va doresc o dupa amiaza placuta

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty ce crezi?andru e la mine in brate si face kk...a2a oara pe ziua de azi...pfiu ce puticios
acum gata chiar ca am plecat

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput