*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu, si eu pe aici, dar mi-a venit barbatul, l-am trimis la un magazin arabesc dupa linte pt Iulia si a venit cu carnati de oaie si vita, pasta de susan, lipii arabesti si...linte decojita
Am vazut o Amira cu ochi maaaari de te imbolnavesc ce faini is si care nush ce papa ea acolo...ciucalata?????
Apropo, de cand le dam cacao? Dar ciuperci a facut cineva?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit si noi de-afara...e aici, pe colt la Nerva Traian, un parculet cu cateva leagane, tobogane si balansoare...am fost cu sor-mea, ne-am si pozat, ca am realizat ca eu am ff putine poze cu Mufa ptr ca de obicei eu pozez, de mine nu-i mai pasa nimanui....m-a capiat cu balansoarul ala, e disperat sa se dea in el, cum il dau jos cum se pune pe urlat, abia am plecat de acolo..
Si eu i-am pus azi cateva linguri de lapte in piure(cartofi cu putin spanac, o rondea de morcov si pulpa de gaina), ca era prea gros...si am pus si smantana...oricum, cu figurile lui, a mancat abia jumate, restul i-l dau diseara, ca refuz sa mai arunc mancare..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

vaaai, ce norutza scumpa am, ce s-a balacit ea in cioco!!
ce faceti cuscra, cum ati sarbatorit>? poze ceva, sa te vedem si noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,eu ii mai iau lui David ciocolata alba de casa de la o brutarie de langa noi.si normal,ca si Sam a muscat de cateva ori si a molfait satisfacut!sa nu mai zic ,ca David vrea sa ii dea absolut orice mananca el si cum Sam nu refuza.nu ii mai pot lasa doar pe ei amandoi,ca e dezastru!
cacao inca nu e cazul sa ii dau...
iar ciuperci i-a dat sotu ieri cand manca.ca Sam cand il vede,molfaie din gurita :stie ca el ii da orice!uite asa,am de tras cu 2,ca sa nu ii dea lui Sam ceea ce mananca ei!
Luny,POZEEEE
...acu chiar plec

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

azi

Mergi la inceput

Simo, de ce intreb...pt ca la Nestle exista cereale cu lapte si cacao pt copii peste 1 an. Cand m-am uitat de cereale ultima data, chiar am vrut sa iau dar am avut o ezitare, de-aia am zis sa mai intreb...
De ciuperci tocmai m-am documentat pe wholesomebabyfood, se puteau da de la 8 luni cu conditia sa fie bine preparate termic, de ce naiba nu da nimeni???-ca-s asa bune! Eu insami nici nu m-am gandit...Bun, maine ii fac linte ca asa am zis dar luni cred ca-i dau ciuperci. Dar daca are cineva vreo obiectie, please, spuneti-mi!
Mda, si sa va zic si cu hrisca...esec total! Te pomenesti ca Tanta m-o fi mintit ca a mancat atunci. I-a venit sa verse, s-a scuturat, a vrut sa se arunce din scaun, ce mai, a facut urat de tot. Si i-am adus alt iaurt, cu fructe si l-a papat tot, cu un biscuite. Asa ca am mancat eu iaurtul cu hrisca (Luny, nici eu nu arunc! )si mi-a placut f mult. Rezulta ca voi consuma eu toata hrisca pt ca a doua oara chiar n-as mai vrea sa o vad ca face atat de urat

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Luny, frumoasa mami, bella sorella si Mateiul, bai, e atat de schimbat, e barbatel asa. In primele poze cand l-am vazut cu capul descoperit am conchis ca probabil sunt ultima mama nebuna care mai pune copilului caciula (ca mie azi imi era cald fara nimic pe cap); apoi insa m-am linistit, ca avea si Mufa caciulita . Si o geaca f misto. Si ce se dadea el in toate "aparatele". Cu Iulia nu e chip; in tobogan a tinut de vreo 2 ori sa o dau dupa care a inceput sa chiraie. In altceva, nici gand. De ce e atat de fricoasa?????
Ca eu abia astept sa creasca sa ma dau cu ea in de-alde roata, montagne russe sau masinute busitoare

Naty

Mergi la inceput

oh, Naty, dar eu l-am mai lasat fara caciula si prin aprilie, in parc, ii scosesem si geaca ptr ca mergea si ii era clad..tot cam ca azi era vremea..mie mi-era cald(si-s Gerila!!!) si ma gandesc ca si lui, mai ales ca se si agita foarte mult.I-am pus caciula mai dupa masa, cand nu mai era soare acolo si se simtea...oricum,daca se uita lumea stramb, ma doare-n basca!uite in spatele lui aici, tantiile alea ne-au urmarit minute in sir
Iulia e fetita, e normal sa nu aiba atata curaj la toate cele, iar Mufa e baietel si e mai curajos, asa a fost in toate cele, incepand cu statul in 4 labe, cand se ridica in flotare imediat..are pe cine mosteni cu 'sporturile' extreme, uite aici, de ta-su nici nu mai zic..am si eu in cap cateva locuri unde vreau musai sa-l duc cand mai creste!

Mergi la inceput

plssss, care ce filme interesante, dlagute, ati mai vazut?..vreau si eu sa mai iau si nu stiu ce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Seara buna, am terminat si eu treburile de seara, Rebecutza e gata culcata, face nani langa mine.
Multumesc mult fetelor de aprecieri, creste pipota in mine...

Luny, tu esti bella, iar de Muffa ce sa zic... este un barbatel in miniatura!

A fost si Rebe azi in parc 2 ore si s-a dat in toate jucarele de acolo. Mai mult de atat ii da pe ceilalti copii la o parte si tipa la ei! Doamne, cat este de tupeista, n-am vazut asa ceva, ea vrea mereu sa fie sefa...Se dadea la copii mai mari ca ea, cum ii vedea unde voia ea sa se dea tipa la ei !

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput