*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuu Roxana, ce mult a crescut Amira, este deja o domnisoara! Are niste ochi superbi!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, nu fii necajita, acusica o s-o vezi pe Iulia mergand prin casa. Ea este oricum o fetita speciala, sti bine.

Alice, esti in emotii si nostalgii ,mami???

Simo, cum se mai simte Sam? Mai tuseste?

Maria, imi pare rau ca e puiul racit. Aia nu e temperatura clar sau poate nu functioneaza termometrul...Multa sanatate puiului.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vezi Luny?? Rebe e fetita si nu numai ca se da in leagane dar mai da si pe toata lumea la o parte. sau Thea a lui Alice, in iarba si la apa...Nu, e Iulia o fricoasa...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cum am facut bors
http://www.bucataras.ro/tips-bors-facut-in-casa/

Am vazut ca Simo a fost rapida . Cam asa l-am facut si eu, fara lamaie...poate era bine sa pun, dar mama face fara, ca pe ea am intrebat-o cum sa fac

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Luny, si eu l-am lasat azi pe Stef fara caciula, chiar era super cald si mai ales la soare. Si se uita lumea si dupa noi

Naty, poate Ariel sa stie cu ciupercile...poate ii da ea lui Teo...mai, dar Ariel nu mai zice nimic???
Iar de cerealele cu cacao de la Nestle, sunt super, Vlad era innebunit dupa ele! Ii puneam in laptic sau ii faceam desert la pranz, in castronel

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI ROXANA, SANATATE, FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI ALATURI DE FAMILIA TA!!!!!
ce mare si frumoasa s-a facut Amira! si ce ochi frumosi are!
Clau arati super, si Rebe e tare haioasa cum merge ea cu rucsacelul in spate!
Luny super poze, mai dar chiar atat de cald a fost azi? Ca noi nu am iesit afara
Simo, Liana si sanatate multa puiutilor bolnaviori!
Naty stai linstita ca nici Diana nu merge singura, si eu am ajuns sa ma intreb daca se va intampla vreodata treaba asta
In sfarsit Diana e un pic mai bine, nu-i mai curge asa rau nasul, tuseste mai putin si azi a mancat o banana si jumatate de iarut. In schimb am racit eu, frate nu mai scapam de bolesnita asta!
Si cateva poze noi: http://community.webshots.com/album/570422882kuFpwY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Am o intrebare? Dupa un an ce tip de cereale merg? Cele de pana acum sau si cele din care mancam si noi?

Mergi la inceput

Cleme, tot pt. copii! poate pe la un an jumate, poti sa-i pui din alea Nestle de copii mai mari.

Am vizionat toate pozele, superbe, cu Mufy, Rebe, Amira. O mai am pe Diana, dar ma duc la baita si revin

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

continuare.....

Tuchi cumparaturile le facem la Real de obicei,Selgros sau MEtro....toate sunt foarte aproape de mine fac 5 minute cu masina......dar cand se va deschide pe 25 martie Carrfour-ul de langa mine ma pot duce si pe jos daca nu am cumparaturi multe de facut atat de aproape este!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Bitzule, sa nu-mi spui ca stai in Berceni! De Carrefour ala de la capatul lui 313 e vorba? Suuuper!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

sara buna,
nu dati ca nici acu n-am poze, dar trimit eu pina se insoar fiiumiu.

La multi ani Roxana , sa fii sanatooasa si la punga groasa, sa traiesti 100 de ani fara reparatii, sate bucuri si sa-i bucuri pe cei dragi

Vazui si eu Rebeca plimbareatza, mortala, Mufa in calduri ( cu mami frumoasa rau), Amira ochioasa si mancad cioco.

{pupesc special un SAm bonavior, si o tea

mai pe toate fara exceptie si sunt prin zona

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput