*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cleme, sanatate! Pai stai ca n-ai inteles, Iulia nu merge nici tinuta-de maini, de mijloc, de subtiori; nicicum!Ohooo, nici nu visez eu inca la momentul in care sa mearga singura. Desi, mai stii, la cum ii e firea te pomenesti ca ma trezesc intr-o zi ca vine direct singura la mine Si, da, a fost tare cald si frumos azi, noi am fost in Botanica, a fost o placere.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

am vazut si Diana pletoasa ( daca in vara nu-l tundeam pe andrei avea parul la fel de lung) sa treaca raceala la amindou.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

NAty , nu te necaji , Iulia va merge in picioare cand va vrea ea. sa treaca suparicii.

Mihutza, drum bun spre Rominica, si am ramas datoare din mesajele trecute

daca tot nu prea e lume sa mai salut pe cineva , dar si , stie ea bine cine e

Mergi la inceput

va doresc o noapte linistita si bebeii cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Deci, toata ziua a avut febra, de la 38.4 la 39 si a oscilat toata ziua, dar de scazut sub 38.4, nici vorba! I-am dat Eferalgan si Nurofen la 4 ore si Augmentinul la 12 ore.

Intrebarea mea este: dupa 6 zile de antibiotic, de ce a mai facut febra, frate????? A avut o repriza saptamana trecuta cu 5 zile - de fapt nopti- cu 39, se oprise...si acum iar...daca il tine iar 5 nopti, suntem fericiti!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleu, nu vazusem pozele cu Diana...Vai ce s-a schimbat, ce i s-a deschis parul, ce iti seamana acum, Cleme! E tot o frumoasa, din ce in ce mai frumoasa, ce dor imi e sa o vad...
Cand ne intalnim???????????????

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

VAli si MAteiu febricios

Mergi la inceput

A, de 2 zile a invatat sa tipe..si tipa de .....maine cred ca vecinii vin cu jalba in protap...

Mergi la inceput

Cleme, nu credeam ca unui copil de un an ii poate creste parul asa de mult! O sa-i zicem Rapunzel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Hai ca am culcat pletoasa
Naty eu peste 2 saptamani, cand ii luam turta, am doua vikenduri consecutive liber. Asa ca daca va fi cald poate reusim sa ne vedem atunci. Si sa stii ca tot cu ta-su seamana Diana, desi a inceput sa mai aiba si de la mine cate ceva.
Valentina, Giani, Bita si vb maiine cand sper sa ma simt mai bine, acum mi-e atat de rau incat ma dor si plamanii cand respir

Mergi la inceput