*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)
Raspunsuri - Pagina 13
VALENTINA C spune:
Daca Matei are febra, il pot scoate afara? Ca n-a iesit de 2 saptamani si parca nu mai pot eu, daramite el, in casa! Si ne e dor de prietenii din parc!!!!!![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Hai sa va arat ceva!![]()
http://family.webshots.com/photo/2628727120103382524EyDpOj
VALENTINA C spune:
Maaama, ce tarziu s-a facut! si nu mi-e somn deloc!![]()
bubu05 spune:
Vali, daca are febra nu e bine sa-l scoti afara...si mai ales sa-l duci langa alti copii...asta e, stati in casa si mergeti la doctor! sanatate multa si tie!
L-am adormit si eu pe Stefu (pe la 10), iar nu vroia lapticul si pana la urma l-am pus in pat, ca eu ii dau laptele la mine in brate, si transpirase dupa baita, lapte cald
...si l-a baut tot-tot, apoi s-a alintat putin in brate, normal
si nani.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
am vazut Diana, scumpa mai e!!
Valentina, sanatate Mateiului tau!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui VALENTINA C
Bitzule, sa nu-mi spui ca stai in Berceni! De Carrefour ala de la capatul lui 313 e vorba? Suuuper! Valentina si Matei (10.04.2008) |
ba da acolo stau.....chiar pe b-dul brancoveanu spre capat....adica langa Carrfour

IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
am vazut si eu pozici cu Diana care este o scumpa cu parul ala......pe langa Antonia mea care este inca cheala(are si ea trei suvite si ma chinuiam sa-i prind o clama)
.....imi pare rau ca esti racita....offff cand o trece perioada asta de viroze ca ne-a tampit efectiv!!!
Valentina imi pare rau de bb bolnavior
Clau am vazut sexi mama
si bineinteles pe Rebecutz cu ghizdanel
L-am vazut si pe smecherul de Muffy
Naty nu am apucat sa intru azi sa-ti zic ca eu am pus ceapa verde ca aveam in loc de ceapa normala...si a iesit belea ciulamaua....ma bucur ca i-a placut Iuliei si las-o in pace ca o sa mearga ea....cum te plengeai ca nu se ridica si dintr-o data a facut-o asa o sa fie si cu mersul.
si eu i-am dat azi prima data Antoniei hirsca si a mancat chiar bine.....mai se facea ea ca se inneaca, de fapt am pus-o si eu pe toata (adica lingura pusa la inmuiat) dar i-a placut.Eu am pus cu branza mar, putina banana ca mi se paruse cam molae si am pus si portocala stoarsa......si la sfarsit a baut si putin suc de portocale pt prima data.
va zic maine data se repeta figura!!!
IRINA 
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
am uitat sa va zic ca m-am vopsit![]()
IRINA 
Antonia
sufletel