*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Aaa, Bitzo, parol, trebuie sa arati, nu sa zici, nu stii? ca suntem curioase rau, din fire ![]()
Am uitat sa zic ieri ca am admirat-o si pe Clau, care arata incredibil, oricum ea stie ca e mumoasa rau 
Ma duc sa fac mucenici (cu zeama
)
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Ma duc sa fac mucenici (cu zeama |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
tuchita spune:
'neata!
ieri n-am mai reusit sa scriu...am facut curat in toata casa, racituri, pilafuri, fripturi, am iesit in parc....cred ca si ziua mamemi o voi sarbatori prin munca!
am vazut toate pozele!
Seb face numai prostii, numai in bucatarie ar sta sa scoata tot din dulapuri si sertare.....dezastru face!
Valentina, ceva nu-i in regula cu Matei...asa mi-a facut Seb cand a facut otita! bine ar fi sa ajungeti cat mai repede la dr!
eu sper ca totusi ti-e stricat termometrul!
Naty, eu cred ca Iulia le va face pe toate conform varstei ei corectate! parca in aprilie ar fi trebuit sa nasti, nu??
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
mai Naty, mananca o portie de mucenici si fa mai multa insulina, ce naiba!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
si ca sa ma laud iar cu Ilinca....de ieri il spune pe r!
e atat de dulce si eu bucuroasa ca nu mai e peltica!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
La multi ani de 8 martie dragi mamici!

Am vazut poze cu minunati puiuti, mamaaaa, abia astept sa-i fac si eu codite Rebeccai. Naty si Rebe este codasa la par, are exact ca Iulia, de fapt ai vazut. Iar cu mersul, vorba ta, o sa vina intr-o zi la tine singurica de ramai cu gura cascata!
Tuchi, si noi la fel, am facut ieri curatenie luna, luna, cum demult nu mai facusem, cu dat de mobila la o parte si alte alea. Dar era super apoi cand mirosea totul a curat! Ce mai zice Ilinca?
Vali, mai bine dai o fuga la doctor cu Mateiu, cred ca ar fi trebuit sa-i treaca febra dupa 6 zile de antibiotic. Multa sanatate.
Gianiiiiii, ce mai faci cuscra??? Andreiu ce mai zice, nu se mai gandeste deloc la Rebe?
Simo, cum mai este Sam?
Roxana, super, abia astept sa ma uit dupa bentite, mersi de pont.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
mihatp spune:
mesaj primit de la un magazin cu lucruri de bebe, il transmit mai departe:
O femeie are forta sa surprinda un om! Poate controla certuri... poate sa duca sarcini grele! Mentine frusetea, iubirea si opiniile. Surade cand ar trebui sa tipe, canta cand ar trebui sa planga, plange cand e bucuroasa si rade cand e speriata. Iubirea ei e incontrolabila. Unicul lucru imperfect la ea, e ca de multe ori uita cat de mult valoreaza. O primavara minunata!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
clauclau spune:
Bitza, pai si nu ne pui poze proaspete cu tine? Ai vazut ca eu ti-am indeplinit dorinta!
RAzva de 8 martie mi-a facut o frumoasa surpriza, a lucrat la scoala o Diploma de mama in care mi-a scris o poezioara frumoasa si o felicitare in care a scris "Te iubesc mult mami!" 

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
tuchita spune:
Clau, numa' 8 martie nu simt ca e!
Astia se cearta de la pufuleti, fac numai prostii, Seb maraie...Ionel e inca in pijamale....trebuie sa fac mancare si sa-mi calc costumul de spital...
si vad ca nici macar nu iese soarele sa mergem in parc!
si mi s-a terminat si cafeau pe deasupra!( asta e cel mai grav si dureros lucru
)
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
si mie mi-a facut Ili la gradi o floricica din catifea pusa intr-un ghiveci si o felicitare!
o sa o duc la Ploiesti, sa-mi inveselesc biroul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)