*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, ia de la mine un espresso tare ca simt ca ai nevoie. Frumoasa surpriza de la Ili, s-o pui pe birou la tine. Am pastrat si eu de la Razva de la gradi tot ce a lucrat in cei 3 ani, am 3 mape groase pline de fise de lucru, plus martisoare, poezioare si ce-au mai facut ei. Spune-i lui Ionel ca azi e 8 martie si trebuie sa te serveasca! Eu asa i-am pus in vedere omului si mi-a adus imediat cafeluta la birou. Seb ce face? In afara ca vrea sa manance pufuletii sorasii!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, de cafea chiar imi pare rau, asta e un lucru grav! Deh, mai mult decat cu cea virtuala nu te-am putut ajuta...Si felicitari lui Ili pt "r" . Si nu-mi fac mai mai multa insulina, apelez rarisim la treaba asta, si asa sunt o
Pe mine ma doare capul...cu mobilatul casei...fac schite (pt ca, in afara de o parte a sufrageriei, totul vom face pe comanda la tamplarul nostru asa ca trebuie sa-mi bat capul si, ati ghicit, sunt singura responsabila de asta). Oricum, Bubu, m-ai ajutat ENORM!!!
Asa ca acum o sa iau copchilu'...ca randunoiul e deja acolo...si mergem sa ma mai orientez ce si cum. Nasol e ca ma chinuie sciatica...cred ca daca mai continuu mult sa o car pe Iulia pe scari cu tot cu carut o sa sfarsesc la pat
Vali, aceeasi parere, mergeti la doctor ca nu e ok (chit ca baiatul, cu freza lui tati cu tot, arata superb, dar...)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Clau, asa e, si Rebe e codasa la plete ca si Iulia dar lasa ca vine si vremea noastra, sa vezi ce le umplem de clame, codite si fundite!

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Naty,vad ca ti-au scris fetele cum se face ciulamaua.o sa incerc sa scriu si celelalte retete.
Criss,uite acum reteta de
Muceniti moldovenesti

Din aluat de paine dospita-eu pun cam 1 kg de faina,25 g drojdie,sare-se modeleaza opturi de marime potrivita,se pun in tava unsa cu ulei si se lasa la cald sa creasca.Pe deasupra se ung cu apa indulcitaa si se dau la cuptor sa se rumeneasca.imediat ce se scot din cuptor se afunda cate unul,cu ajutorul spumierei,in sirop aromat fierbinte(sirop care se face din cantitati egale de apa si zahar,fierte 5 minute).Se ung cu miere si se tavalesc prin nuca macinata.
Abia astept sa fac

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Oana,am scris eu retea ieri!si la mine sunt la cuptor mucenicii

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE! SA FITI IUBITE SI FERICITE!

lui Tudor i-au iesit niste bubite pe brate, si stiind ca vara-sa era suspecta de rubeola, ghici ghicitoarea mea! ma duc dupa-amiaza cu el la medic sa vad daca am dreptate...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput

Who's most beautiful and nice?
Who's the one who tells no lies?
Who's the one who helps me grow
Teaching me all that I know?

Who takes care of me so right
And she kisses me good-night?
She's the one who calls me "honey"
She's my sweet and loving
MOMMY

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

multam de espresso!
Surubul sta in patut, asteapta sa-i vina somnul! M-am enervat si cu el ca nu vroia nicicum, l-am tinut in brate ca sa nu maraie si sa-l adorm, se agita si urla si pana la urma am cedat si l-am lasat in pat si am iesit din camera!
a urlat cam 20 de secunde si api s-a linistit.
acum se uita in tavan cu suzeta in gura si i se inchid ochii!( il urmaresc pe usa usor intredeschisa, ca daca ma vede se duce naibii totul!
Ilinca s-a apucat de pictat si e cuminte...

ma duc sa pregatesc mancarea pentru pranz.
vad ca iese soarele totusi, poate iesim in parc!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Aoleu, Maria, te pomenesti...Sanatate multa va doresc si voua!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raluca, ce frumosi sunt puii tai! Si ce mult seamana, la baita parca sunt gemenasi, amandoi brunetei,iti vine sa-i mananci! Eu nu mi-as face griji de suzeta, o sa renunte la ea cand o sa fie momentul potrivit, Razva n-a avut nici-o problema cand am considerat eu ca ajunge. Mult mai periculos este degetul decat suzeta. Nepotica mea are 8 ani , este la scoala si pe ascuns fara sa o vada nimeni inca isi mai suge degetul. Iar noaptea cand doarme se aude cum il tocaie. Ce nu i-au facut sa o dezvete , ea stie ca nu e bine, dar nu se poate abtine atunci cand crede ca nu o vede nimeni. Deci suzeta , zic eu , este raul cel mai mic. Eu i-am cumparat lui Rebe la inceput toate felurile de suzete pentru ca nu voia, dar n-am avut succes. Sunt sigura ca mi-ar fi fost mult mai usor si mie si ei daca ar fi acceptat suzeta, macar la somn, ea avand mari probleme in privinta asta.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau, si eu cred la fel despre suzeta!
Nici Ili nu a vrut deloc, Seb insa nu adoarme fara! sau probabil ca ar adormi dar mult mai greu!

Maria, sanatate!

Naty, succes la amenajari!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput