Bad Girls
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
nu, io mi-am uitat caietul acasa :-))
(pe bune, am fost ieri la biblioteca si mi-am uitat laptopu acasa
, asa ca n-am scris nicio pagina, doar am citit )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
anca_a spune:
Ei, Conchita, cum incerci tu sa dregi busuiocul pentru noi, muritorii.![]()
In vrajitorii nu cred, ca io-s altfel structurata
dar cum ai caracteriza tu o persoana care si-ar dori ca cel ce face rau unei fiinte lipsite de aparare sa sufere macar de 10 ori pe-atata? 
Children's advocate
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_a dar cum ai caracteriza tu o persoana care si-ar dori ca cel ce face rau unei fiinte lipsite de aparare sa sufere macar de 10 ori pe-atata? ![]() |
o persoana cu simtul dreptatii. da' dupa dreptate vine iertarea. numa' ca despre iertare sa discute fetele bune. :-))
MissParker spune:
Hahaha, iertarea... Unele chestii pur si simplu nu sunt de iertat.
Imi aduc aminte de replica lui Denzel Washington dintr-un film in care el era pe punctul de a ucide un abuzator de copii, iar ala incepuse sa se tarasca pe jos si sa ceara iertare... Replica: "Pentru iertare numai Dumnezeu e responsabil. Iar jobul meu este sa va aranjez intalnirea" ![]()
lisaelisa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
o persoana cu simtul dreptatii. da' dupa dreptate vine iertarea. numa' ca despre iertare sa discute fetele bune. :-)) |
Eu cunosc o mama, care mi-a zis ca se va duce la vrajitoare s-o desparta pe fiica-sa de barbata-sau, fiindca el o determinase sa se mute singuri-singurei.
Asta da, spirit al dreptatii.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
kariguld spune:
| citat din mesajul lui MissParker Hahaha, iertarea... Unele chestii pur si simplu nu sunt de iertat. Imi aduc aminte de replica lui Denzel Washington dintr-un film in care el era pe punctul de a ucide un abuzator de copii, iar ala incepuse sa se tarasca pe jos si sa ceara iertare... Replica: "Pentru iertare numai Dumnezeu e responsabil. Iar jobul meu este sa va aranjez intalnirea" |
am vazut filmul...nu mai stiu cum se numeste!
io's bad girls numai cand dorm!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
XIO spune:
Si totusi....ce inseamna "bad girl"?
Si de ce sunteti o "bad girl"?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Delia21 spune:
![]()
![]()
de cand cautam eu un subiect cu care sa-mi mai descretesc fruntea!!!Sunteti de milioane,m-ati facut sa rad pe saturate 

conchita spune:
gata, v-ati descalificat. ce bad girl se rusineaza sa faca inca un lucru rau si sa se laude in public ca e bad girl? :-))
Xio, oare tu vrei sa auzi de la noi aici ca nici tu nu te incadrezi? :-))
ce e aia fata rea? am mai zis ca nush cum e la altele, doar la mine: vorbesc si cand ar trebui sa tac, sunt pe val si valul darama tot in cale, sunt impulsiva si-mi apar dreptul de a actiona dupa instinct, sunt catar si cred ca am dreptate intotdeauna, sunt justitiara si cand nu e treaba mea, sunt anarhista si contradictorie, ca-s si democrata, dar nu-s intotdeauna pentru solutiile pasnice, ca alea pasnice doar carpesc si arunca problema sub pres (de ex, nu cred in reeducarea politicienilor romani, ci in aruncarea lor la zdup sau in fantana). asa, si cum spuneam, as trai dintr-o revolutie in alta, respir in schimbari continue, nu stau locului intr-un oras mai mult de 5-6 ani, ba chiar mai putin, ma dau mare si desteapta si le zic cum le gandesc, fara sa rumeg prea mult. ca asa cred eu, ca in adancul sufletului stim toti adevarul, doar ca mintea e ca ccc capacul la oala sub presiune si ne cam corupe cateodata sa nu actionam "pur". nu mi-e teama cand sunt singura contra vantului, iar vantul sufla in pupa turmei, ba ma incapataneaza si mai tare, cu justificarea ca am dreptate, altfel nu as deranja atatia telespectatori cuminti de la locurile lor caldute. cu femeile am fost deseori rea (pana am devenit mama), cu barbatii, multi, sunt si-acum dispretuitoare si cam patronizing. cu aia de-i iubesc, sunt catelus bland si dragut, pana la martiriu chiar.:-))
suficient? 
Donia spune:
| citat din mesajul lui conchita ce e aia fata rea? am mai zis ca nush cum e la altele, doar la mine: vorbesc si cand ar trebui sa tac, sunt pe val si valul darama tot in cale, sunt impulsiva si-mi apar dreptul de a actiona dupa instinct suficient? ![]() |
Arhisuficient, m-ai convins dupa primele doua randuri, asa ca poti sa mai stergi

Dar spune-mi mie cum se potriveste asta: "sunt impulsiva si-mi apar dreptul de a actiona dupa instinct" cu asta: "libertatea mea se termina acolo unde incepe a ta" pe care te tin minte ca ai zis-o acum vreo... hm, 5 ani, tot pe-aici?
Ca dupa mine, a actiona instinctual e o chestie care vine, vine, vine, calca totul in picioare...
Editez ca tocmai ce m-am gandit la ceva. Citeam ca pana si cei mai inraiti criminali au unul-doua principii bune de la care nu se abat si ca exista chiar si un cod de onoare printre infractorii.
Bad girls au si ele ceva de genul asta? Cateva principii pe care le apara, unele care le fac sa para fete rele in ochii altora, si alte principii care sunt bune si care vin in contradictie cu cele rele?
De exemplu, ceea ce zicea Churchill "Eu am dreptate si tu n-ai. Iar pentru dreptul tau de a nu avea dreptate eu sunt gata sa mor."
(Citat pentru exactitatea caruia m-am folosit de google
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.