Bad Girls
Raspunsuri - Pagina 4
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia21 ..dar in esenta sunt super-extra-good girl,...genul daca imi ceri camasa iti dau si maieu si tot dulapu,....de te intrebi de unde mi se trage.Deci v-ati lamurit cu mine?Curat-murdar,cum zicea nea Caragiale noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
ne-am lamurit, pe tine te inscriem la grupa mica, de altoiri, ca tu ai numa o crenguta de bad girl. :-))
conchita spune:
| citat din mesajul lui Donia Dar spune-mi mie cum se potriveste asta: "sunt impulsiva si-mi apar dreptul de a actiona dupa instinct" cu asta: "libertatea mea se termina acolo unde incepe a ta" pe care te tin minte ca ai zis-o acum vreo... hm, 5 ani, tot pe-aici? Ca dupa mine, a actiona instinctual e o chestie care vine, vine, vine, calca totul in picioare... |
hm, io mai stiu ce-am zis acum 5 ani? de ce sa sterg continuarea, ca acolo e raspunsul, is si contradictorie. :-))
pai eu sunt libera sa fiu rea si ala de langa mine e liber sa fie rau, si la amandoi ni se termina in ringul de box, presupun. aka ZZ. :-))
a actiona instinctual nu e totdeauna un lucru rau, depinde ce iti zice instinctul, nu? ca daca iti dicteaza sa-l rastorni pe ceasca de la putere si dupa aia pe mai, animalule, eu zic ca e un lucru bun. nu intotdeauna scopul scuza mijloacele, dar daca scopul e bun, poate ca se mai iarta si mijloacele temperamentale. in fond, fetele rele nu-s criminale inraite.
uite, tot dupa instinct, dublat de spiritul de justitie, a actionat si Rosa Parks. dupa standardele vremii sale, si ea tot o bad girl a fost: a stat contra curentului. a stat jos pe scaun in autobuz, adica. sa lesine albii de furie, nu alta. albii=majoritatea. bad girls pot schimba lumea daca isi canalizeaza excesiva energie pe scopuri nobile. iar eu numai dintr-astea am, parol. :-))
sau Frida Kahlo? ce ziceti despre Frida? nu merita un loc in club?
ce-a zis churchill seamana cu ce-am zis eu tot cam acum 5 ani despre toleranta, pfiu. :-))
conchita spune:
| citat din mesajul lui Donia Citeam ca pana si cei mai inraiti criminali au unul-doua principii bune de la care nu se abat si ca exista chiar si un cod de onoare printre infractorii. Bad girls au si ele ceva de genul asta? Cateva principii pe care le apara, unele care le fac sa para fete rele in ochii altora, si alte principii care sunt bune si care vin in contradictie cu cele rele? |
cred ca inteleg la ce te referi. al meu ar suna cam asa: nu conteaza ca mi-esti prieten, celalalt are dreptate pentru ca are dreptate, indiferent daca mi-e antipatic sau ti-e dusman. normal ca pe chestia asta am pierdut si pierd prieteni, ca ei au interpretat ca principiul, pentru mine, e mai important decat oamenii. eu zic ca nu e, dar tot pic de inconstanta, infidela, tradatoare, superficiala, neprietena...iar eu stiu ca nu e asa. faza cu duplicitara mi s-a zis cand am avut naivitatea sa cred ca trebuie sa-i spun cuiva adevarul doar pentru ca mi l-a cerut. reactia? daca ma crezi asa si pe dincolo, de ce te-ai prefacut atata vreme ca esti prietena mea? nu am crezut-o asa si pe dincolo, doar i-am raspuns la intrebare sincer si cinstit, credeam ca o ajuta. eu daca nu vreau sa aud ce crede lumea despre mine, nu intreb. dar daca intreb, am o nevoie existentiala sa stiu si m-as enerva sa fiu luata cu zaharelul - abia atitudinea asta o numesc duplicitara. vezi, diferente de definitie. :-))
XIO spune:
Conchita , intrebam de curiozitate, doar cunosti parerea mea cu caracterizarile pe forum.![]()
Pt. unii muma , pt. altii ciuma.
Asa este si cu statutul asta de fata rea. Pt. unele persoane suntem scorpii , iar pt. altele cele mai dulci fiinte de pe pamant.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
mihaela77O spune:
beton!
cuvintele de sub nick-name-ul meu zic ceva?
conchita,in 70%din descrierea ta,ma regasesc si eu!![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
conchita spune:
| citat din mesajul lui umflatel beton! cuvintele de sub nick-name-ul meu zic ceva? conchita,in 70%din descrierea ta,ma regasesc si eu! |
welcome to the board, atunci. tu esti la grupa maestre care dau lectii. :-)))
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
welcome to the board, atunci. tu esti la grupa maestre care dau lectii. :-))) |
ei,nici chiar asa...but,thank you!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
conchita spune:
| citat din mesajul lui XIO Concjita , intrebam de curiozitate, doar cunosti parerea mea cu caracterizarile pe forum. |
aaa, pai nu o stiu.
| Pt. unele persoane suntem scorpii |
suntem? adica asa, te inghesui la plural fara examen, doar pe spaga si ochi frumosi? :-)) Xio, numa si pentru faptul ca intri pe fereastra in grupa mare, arata ca esti suficient de rea incat sa meriti. bun venit.
conchita spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui umflatel
ei,nici chiar asa...but,thank you! |
pai ai mai mult de 50%, asa au numai sefii! :-))
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui conchita
pai ai mai mult de 50%, asa au numai sefii! :-)) |

ideea este ca you are bad with me,i'm with you...if you are good,i'm good..si recunosc,ca si cu cei pe care-i iubesc..sunt rea,daca merita!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA