Bad Girls
Raspunsuri - Pagina 2
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker Hehehe Mi-ai amintit de titlul unei carti in germana: "Fetele bune ajung in rai. Fetele rele ajung unde doresc" |
iar in folclor se zice ca barbatul iubeste o bad girl, dar se insoara cu good girl.
| Count me in. |
:-)))
conchita spune:
| citat din mesajul lui martie Eeee, ce smechera esti! Emoticon cu facut cu ochiul, ca nu-l gasesc. Incepe tu prima |
vrei sa zici ca nu m-am compromis suficient in primul mesaj? :-))
beshter spune:
| citat din mesajul lui conchita aaa, tu sigur nu te incadrezi. tu esti o Doamna. pe de alta parte, orice Doamna poate tine biciusca in mana, daca si cand vrea, nu? :-)) |
Adica, asa un fel de 'fist of steel in a velvet glove'?
Daca e asa, (ma strofoc sa) ma incadrez.
You cannot both dance and not pay the piper.
anca_a spune:
De felul meu fata buna si de treaba (imi lipseste aura dar na
tot pe acolo ma situez) devin de-a dreptul malefica cand vine vorba de copii care sufera. Dar deja stiai asta, nu, Conchito? 
Children's advocate
conchita spune:
| citat din mesajul lui Mihaelka Adica, asa un fel de 'fist of steel in a velvet glove'? Daca e asa, (ma strofoc sa) ma incadrez. _ You cannot both dance and not pay the piper. |
iti dai seama ce puternic e mirajul? :-)) fetele bune cred ca fetele rele traiesc asa o viata de vis, plina de aventura, adrenalina, excitare, extravaganta...cred ca de-aia a avut succes Pretty Woman, in fond duduia era o prostituata care s-a vandut pe bani unui bogatas pentru o noapte si mai si shoca lumea respectabila prin lift, basca se mai lua si la harta cu vanzatoarele. dar a venit bogatasul si s-au scos reciproc din categoria bad-bad-very-bad si au devenit amandoi "good girls".
asta, ca sa vezi ca jinduim mereu la ce nu suntem. :-))
Sabina spune:
io sunt in strafundul sufletului o fata foarte buna, contextu ma face rea![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
beshter spune:
| citat din mesajul lui conchita asta, ca sa vezi ca jinduim mereu la ce nu suntem. :-)) |
Absolut. Fascinatia asta pentru bad girls - ma rog, eu o inteleg mai degraba pe cea pentru bad boys
Numa' ca trista realitate vine peste mine si ma obliga sa-mi recunosc plicticosenia. Sunt o good girl, oricat m-as preface

You cannot both dance and not pay the piper.
conchita spune:
| citat din mesajul lui anca_a De felul meu fata buna si de treaba (imi lipseste aura dar na ![]() Children's advocate |
sincer, nu stiam de partea asta absolut negativa, bad bad bad, cu maleficul. dupa mine, malefic insemana sa te duci la vestita rodica, fiica mamei omida, sa lege cununiile, sa faca si sa dreaga lu cutareasca, aia de te-a calcat pe bombeu. or tu nu esti asa. :-))
conchita spune:
| citat din mesajul lui Sabina io sunt in strafundul sufletului o fata foarte buna, contextu ma face rea |
contextul e scuza dintotdeauna a elevului care procrastineaza: nu-mi fac temele azi, ca s-a terminat pasta la pix, incep de luni. :-))
conchita spune:
| citat din mesajul lui Mihaelka Absolut. Fascinatia asta pentru bad girls - ma rog, eu o inteleg mai degraba pe cea pentru bad boys |
ca nu se putea sa le excludem pe madame bovary si anna karenina din ecuatie, nu? :-))
Sunt o good girl, oricat m-as preface![]() |
faptul ca ai batut la usa noastra e bad enough, te-ai compromis definitiv (ca Melanie inhaitata cu Scarlet din Gone with the wind), iar asta iti da dreptul sa fii membru onorific. welcome to the club, Lady M.