Bad Girls

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Hehehe

Mi-ai amintit de titlul unei carti in germana: "Fetele bune ajung in rai. Fetele rele ajung unde doresc" [

iar in folclor se zice ca barbatul iubeste o bad girl, dar se insoara cu good girl.

Citat:
Count me in.

:-)))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui martie

Eeee, ce smechera esti! Emoticon cu facut cu ochiul, ca nu-l gasesc. Incepe tu prima

vrei sa zici ca nu m-am compromis suficient in primul mesaj? :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

aaa, tu sigur nu te incadrezi. tu esti o Doamna.

pe de alta parte, orice Doamna poate tine biciusca in mana, daca si cand vrea, nu? :-))

Adica, asa un fel de 'fist of steel in a velvet glove'?

Daca e asa, (ma strofoc sa) ma incadrez.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

De felul meu fata buna si de treaba (imi lipseste aura dar na tot pe acolo ma situez) devin de-a dreptul malefica cand vine vorba de copii care sufera. Dar deja stiai asta, nu, Conchito?

Children's advocate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka
Adica, asa un fel de 'fist of steel in a velvet glove'?

Daca e asa, (ma strofoc sa) ma incadrez.
_

iti dai seama ce puternic e mirajul? :-)) fetele bune cred ca fetele rele traiesc asa o viata de vis, plina de aventura, adrenalina, excitare, extravaganta...cred ca de-aia a avut succes Pretty Woman, in fond duduia era o prostituata care s-a vandut pe bani unui bogatas pentru o noapte si mai si shoca lumea respectabila prin lift, basca se mai lua si la harta cu vanzatoarele. dar a venit bogatasul si s-au scos reciproc din categoria bad-bad-very-bad si au devenit amandoi "good girls".

asta, ca sa vezi ca jinduim mereu la ce nu suntem. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io sunt in strafundul sufletului o fata foarte buna, contextu ma face rea

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
asta, ca sa vezi ca jinduim mereu la ce nu suntem. :-))

Absolut. Fascinatia asta pentru bad girls - ma rog, eu o inteleg mai degraba pe cea pentru bad boys - deriva din faptul ca ni se par 'interesante' / 'interesanti', restul fiind perceputi ca niste plicticosi calduti si linistiti.

Numa' ca trista realitate vine peste mine si ma obliga sa-mi recunosc plicticosenia. Sunt o good girl, oricat m-as preface

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

De felul meu fata buna si de treaba (imi lipseste aura dar na tot pe acolo ma situez) devin de-a dreptul malefica cand vine vorba de copii care sufera. Dar deja stiai asta, nu, Conchito?

Children's advocate

sincer, nu stiam de partea asta absolut negativa, bad bad bad, cu maleficul. dupa mine, malefic insemana sa te duci la vestita rodica, fiica mamei omida, sa lege cununiile, sa faca si sa dreaga lu cutareasca, aia de te-a calcat pe bombeu. or tu nu esti asa. :-))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

io sunt in strafundul sufletului o fata foarte buna, contextu ma face rea

contextul e scuza dintotdeauna a elevului care procrastineaza: nu-mi fac temele azi, ca s-a terminat pasta la pix, incep de luni. :-))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka
Absolut. Fascinatia asta pentru bad girls - ma rog, eu o inteleg mai degraba pe cea pentru bad boys - deriva din faptul ca ni se par 'interesante' / 'interesanti', restul fiind perceputi ca niste plicticosi calduti si linistiti.

ca nu se putea sa le excludem pe madame bovary si anna karenina din ecuatie, nu? :-))

Citat:
Sunt o good girl, oricat m-as preface

faptul ca ai batut la usa noastra e bad enough, te-ai compromis definitiv (ca Melanie inhaitata cu Scarlet din Gone with the wind), iar asta iti da dreptul sa fii membru onorific. welcome to the club, Lady M.

Mergi la inceput