Pralinute (rasfatate) belgiene 35

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara zanelor,

Mihaela, uau, m-ai lasat cu gura cascata, ce brava esti. Bine ca i-ai dovedit, mama lor de netrebnici. Cred si eu ca nu mai aveai somn dupa aceea, cu adrenalina la maxim in sistem. Pup fata curajoasa, bine ca nu te-au lovit

Noi am patit-o in Sicilia cand stateam la semafor, a intrat un pustan in masina pe usa din spate, a furat geanta si a tulit-o inainte sa intelegem ce se intampla. Fara acte in alta tara...not funny. Am ramas cam traumatizata de atunci si de cand m-am facut sofer imi tin geanta numai in port-bagaj. Bine ca si asa mi-o pot lua, pana incui eu masina, dar macar nu e vizibila din afara.

Oana, , imi pare rau ca nu a iesit nici acum. Pastreaza-ti calmul si optimismul, iti tin pumnii si-ti urez din tot sufletul sa reusesti data viitoare. Bafta multa.

Pup fetele,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

A murit mama mea!!! Mamicutza meaaaaaaaa! Imi pare rau...........aveam nevoie sa spun cuivaaa.........

Maine plec in ro.............Sunt shocata..........

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Simona, of, Doamne, ce rau imi pare.
E ingrozitor cand se intampla asa ceva, dar e si mai rau ca nu suntem acolo.
Condoleante, Dumnezeu s-o odihneasca.
Dar ce s-a intamplat?

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nuuuuuuuuuu Sanda condoleante, cuvintele sunt de prisos te pup dulce de tot, multa putere!!! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Offf Sanda Doamne, imi pare nespus de rau , multa, multa putere! Condoleante si D-zeu sa o odihneasca in pace. Ai grija de tine!

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Sanda....nici nu am cuvinte....condoleante, multa putere si ai grija de tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Simona, draga mea, stiu ca in aceste clipe numai de net nu-ti arde sa ne citesti dar atat iti spun; sunt alaturi de tine cu gandul!
Este devastator sa-ti pierzi mama si cred ca o sa-ti trebuiasca mult timp pana o sa-ti revi din soc si durere.
Dumnezeu s-o odihneasca.
Te pup si-ti doresc multa putere sa treci peste aceste clipe grele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Va multumesc..........stiam ca veti fi alaturi de mine si subconstient de asta v-am si scris........va iubesc!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

simo draga... tocmai am inchis telefonul cu tine...
imi plange sufletul pentru ca... pt mine a fost doar o spaima in septembrie, dar pentru tine... e cosmar...
iti doresc din suflet sa ai forta sa treci peste vinovatiile care te sufoca acum, sa mergi inainte de dragul copiilor, si sa pastrezi ce e frumos si cald si plin de dragoste de la mama ta.
condoleante, si Dumnezeu s-o odihneasca!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Simona,condoleante!Cuvintele sunt de prisos...Multa putere iti doresc si Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Mergi la inceput