Pralinute (rasfatate) belgiene 35
Raspunsuri - Pagina 12
anamana123 spune:
sanda, s-o odihneasca dumnezeu! ma gandesc la tine si te imbratisez cu drag!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Nora spune:
Simona iubita, imi pare tare-tare rau, Dumnezeu s-o odihneasca in pace
... Inteleg ca nici nu a fost bolnava, a fost ceva pe neasteptate? Off, viata asta...
Nora spune:
Mirik, multumim frumos pentru poza, e minunata iar tu esti nemaipomenita cum reusesti sa le faci pe toate ???
Mihaela1171 spune:
Anamana LA MULTI ANI !!!!! iti doresc multa sanatate, fericire, bucurii nenumarate, si sa te bucuri de familie! uite ce zi minunata afara.....asa ca si tine: calda, vesela si frumoasa; te pupam 

anamana123 spune:
miha, merci mult! nu m-ai trezit, sunt treaza de la 6 jumate.
LA MULTI ANI, MONICA!sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti tu! ziua asta e frumoasa ca tine, de fapt! te pupam din suflet!
miha, sa-i arati si ei mesajele, mah, ca deja e domnisoara!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
ninaM spune:
La Multi Ani Anutooo!!!!
Sa fi sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti!
La Multi Ani si domnisoarei Monica!
sa fi sanatoasa ,sa ai mult noroc in viata si sa ti se implineasca toate visele!
Pupici la gashka!
Nora spune:
Deci azi e ziua a doua din preferatele mele
!!!
Anuska si Moni, La multi ani cu sanatate 

, sa fiti fericite si iubite, sa va aiba Doamne-Doamne in grija lui, si tot ce va doriti sa vi se implineasca.
Muuuuuult drag de la noi!!!
Bepii spune:
Anaaaaa, La multi ani cu fericire, sanatate, bucurii, impliniri si satisfactii din toata inima. Sa traiesti multi ani de-acum incolo alaturi de minunea de Mariuca, de iubitorul sot cat si de restul familiei. 

Mihaela, La multi ani frumoasei si dragalasei Monica !!!
Sa-ti traiasca copila, sa creasca mare, frumoasa, desteapta si norocul s-o insoteasca la tot pasul. 

Aveti parte de o zi superba sarbatoritelor!!! ![]()
Va doresc sa petreceti frumos azi, sa fiti fericite, iubite si rasfatate cu cadouri minunate.
Pup si restul pralinelor de care deja mi-e dor.
O zi excelenta va doresc. 

carmita_baby spune:
Ana si Moni LA MULTI ANI! Va pup cu mult mult drag si va urez tot binele si norocul din lume. Bine a zis Miha, o zi frumosa si calda ca si voi! 

Mello motanelul iubit
morgane spune:
La multi ani, Anuta !!! Sa ai parte numai de fericie si impliniri, ca prieteni adevarati ai deja.
Pup,