Pralinute (rasfatate) belgiene 35
Raspunsuri - Pagina 10
miri_mik spune:
cou-cou!
a dat soarele si s-a facut liniste pi forum!
ati avut un weekend frumos? al nostru fu pe cinste! grozav de minunat! mai rar asa ceva!
anto, pupizauri lu' victoras nazdravan. sa speram ca nu e de la problema voastra febra, ca trece si c anu va mai pricopsiti si cu un balaur de primavara:)
eu intors triumfatoare la munci!
ce fete, maica, ce fete!
o ciuda d-aia veninoasa.
o singura colega (kim amea) mi-a zis, mai, dar tu stralucesti!
restul: vai ce bine areti, dar nu e periculos? ca sa stii ca... sa vezi ca...n-am vrut sa le zic ca iau antibiotice pentru bau-baul care l-au gasit astia in stomac, nici de-a ciuda. ma simteam atat de bine si de grozava... ca le-am lasat sa cleveteasca:)))
deci una peste alta... vine primavaraaaaaaaaaaaaaaa! si asta-mi ocupa stomacul:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
PS. ninette, ti-ai tras farfurii?
PS1. carmen, ramane pe miercuri? sa stiu sa ma epilez:)))), doar ca nah... ti-aduci aminte de povestile sandei...s-ar putea sa am surprize p-atunci si io am uitat cu totul:)))))
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
anamana123 spune:
cine-mi raspunde si mieeeeeee????
cum schimb semnatura? ardeee-i!!!
anto, bine ca nu-l mai doare; sa stii ca si maria mi-a facut febra asta-vara, inainte sa plecam in ro....de vineri pana.... marti . 5 zile. i-au dat in ro si antibiotic; eram disperata. a zis una dintre dr ca a avut un pacient cu febra 8 zile. caz unic dar se intampla, nu suntem roboti... sper sa fie virus si nik altceva. pup mult
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
scumpi spune:
Ana te duci la editeaza profil, apoi jos la optiuni profil dai pe plus si apare acolo semnatura 
Multa sanatate bolnaviorilor
!
Pupici tuturor si o sapt. super!
Sebastian, minune mica
ninaM spune:
Buna fetele!
Mirik,nu mi-am luat farfurii
ca nu aveau d-alea de care vreau io...da m-am lipit de neshte boluri de supa frumoase foc
,ca doar nu plecam cu mana goala!
Si moamaaa,ce mare e Cora ala....si ce de magazine prin el...chiar mi-a placut!
Fete,azi mi-a plecat baiatu' in tabara
si mi-e asa de dor de el!!!Da am fost viteaza si nu am dat apa la soareci la autobuz....m-am abtinut pana acasa
.Era asa fericit ca pleaca,m-a imbtatisat strans si mi-a spus:deja mi-e dor de tine,mami!
...offf,stau cu ochii pe net sa vad ce face(au un site unde citim ce activitati au si mai pun si poze)si astept sa-l zaresc prin vre-o poza...
Gata,inchei ca se lasa cu
...
Va pupicesc pe toate!
Papa
Antoanela23 spune:
Buna seara zanelor,
Nora, nu am apucat sa scriu mai devreme, mersi frumos pt detalii.
Lui Victor nu-i e teama sa calce pe piciorul bolnav, cum isi face junifenul efectul, cum "uita" si se da jos de pe canapea.
Acum trebuie sa vedem cum scapam de hopul acesta cu febra. Daca nu-i trece pana miercuri, trebuie sa ne intoarcem la spital pt a vedea daca nu cumva artrita e de alta natura decat virala, Doamne fereste.
Nina, fii barbata! E prima data cand pleaca sigurel? Ce dulce e, cum ti-a zis ca-i e deja dor de tine
, cred si eu ca te-ai inlacrimat.
Mirik, uite aici, de la mine pt colegele tale invidioase
. Nu-mi vine sa cred ca pot fi asa de rautacioase.
Mady, ceva noutati?
Dragelor, tot vreau sa va chem pe la mine, intr-o zi, la o cafea/gustare/mncarita/prajiturici/si ce mai vreti voi ca sa stam de vorba mai pe indelete.
Dar cu sezonul asta de viroze nesfarsit, mi-e si teama sa planific ceva, de aceea nu am trecut de stadiul de intentie.
Oricum, retineti ideea, spuneti-mi daca v-ar surade in principiu si cand ne mai linistim si noi cu bolile o sa va spun in ce zile nu lucrez ca apoi sa alegem o zi convenabila pt cat mai multe.
Pupici, somn usor,
Poze noi
Sonia la Un An!
Mihaela1171 spune:
Ninutzuc fii barbata maaaa, lasa ca o sa vezi tu ce o sa distreze Alex; abia astept sa ne spui impresii
;transmite-i petrecere frumoasa din partea noastra
;
Anto mercic de invitatie, la noi stii tu cum este cu clasa muncitoare....
.....daca este in afara programului....cu placere
;
Miricutz lasa-le maaaa sa moara de ciuda ....na... 
Fete eu n-am somn, caci aseara am intrat in .....clubul fetelor cu masini sparte....
.... Anamana, dupa cum iti spuneam, ne luam de mana...
....; adica: aseara, dupa franca, in drum spre casa, pe Boulevard des Arts, eu la stop cuminte la rosu, 2 hoti si ei mai putini cuminti apar din neant la geamul din dreapta al masinii, apoi geamul.....nu mai este dupa un buf asurzitor, urmat de o lupta de clasa avand ca obiect ... geanta mea - cu un continut variat de acte si chei
; cine iese castigator, bineinteles EU
dar dupa interminabile secunde de tras si urlat la cei doi indivizi, printre cioburi si ciobulete curgand care mai de care peste mine; intr-un final.....yupiii....ei fug
; dupa care tot tacamul unei seri/nopti reusite: politie, carglass, etc, care intr-un final se termina pe la 1 dimineata; DAR sunt intreaga (neste zgarieturi pe ici colea) am GEANTA, retul ....detalii... 
Poate acum ca am `varsat` tot la voi....ma i-a si pe mine somnul
pupe tuturor si sanatate puiutilor bolnaviori
oanademunck spune:
Ana uite aici cum sa schimbi semnatura http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131135
pusici la preferata mea,stii tu cine!
Mihaela niste tampiti, e plina lumea de idioti iar in anumite zone din Brussel a tunat si i-a adunat!Bine ca ai avut prezentza de spirit si le-ai articulat niste genti in cap si bine ca nu ai patit nimic grav!Of of si iar of 
Miri eu azi nu te-am recunoscut ma uitam ca magaru la poarta noua pana mi-a cazut fisa. Iar de gelozia colegilor sa nu-ti pese asculta de la cunoscatori sunt o groaza de vipere pe acolo, (de ex i-au furat lui Viki cele 6 Grannys pe care si le pusese fata in bakske a ei sa ia cand ii este pofta....au disparut toate). Important este ca tu esti fericita, ca prietenii adevarati te sustin si aplauda transformare intr-o pralina cu alt invelis(fain fain) dar acelasi continut(yum yum)
Anto sanatate maxima la copilasul frumusel si bolnavior!
------------------------------------------------------------------
octombrie 2007- diagnostic infertilitate masculina
martie 2008- FIV+ICSI 1,nereusit oprit dupa punctie din cauza lipsei de embrioni (10 ovocite 0 embrioni)
octombrie 2008 FIV+ICSI 2, rezultat 1 embrion, beta negativ
ianuarie -laparoscopie histeroscopie diagnostic endometrioza severa)
februarie/martie FIV+ICSI 3,nereusit, oprit dupa punctie din cauza lipsei de embrioni
Ofer unei fete din Romania 'Pregnyl'
SOS infertilitatea este o boalaAjutati femeile din Romania care cer sustinere din partea statului a tratamentului Fiv
anamana123 spune:
fete, thanks a lot! ia sa vad dc am reusit!
miha, esti o luptatoare, ce mai! pacat ca nu i-a prins politia ca veneam si io sa le ard una!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
miri_mik spune:
ano... ca tocmai discutasem cu tine... de lasat genti la vedere, seara, princ artierele X...
miha mama, ai o bafta chiara. riscai sa ramai si fara geanta si sa te cotonogeasca nenorrocitiidreaq'! acu, daca s-a lasat cu o sperietura zdravana si cu inlocuit geamul, ai scapat ieftin! pup sa treaca sperietura, si data viitoare... sigur nu mai lasi geanta la vedere (daca cumva era pàe scaun)...
oana; azi am ajus la concluzia ca stef e un slijmbaletje.... ma rog, stiam io, dar azi mi s-aparut dezgustator, fara un motiv anume...
anto, notat! prezent!
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii