LMA - Albinute & bondari de '07 (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Ceau fetele!
Dupa cum am promis, am revenit!

La muuuuuuuulti ani, Deliuta!

La muuuuuuuulti ani, Iulia Antonia!

La muuuuuuuulti ani, Rayan!

La muuuuuuuulti ani, Ana Maria Roberta!

La muuuuuuuulti ani, Cria_bv!

Am pus cateva poze cu Raducu si niste filmuletze noi aici
http://community.webshots.com/user/doinatodor?vhost=community

citesc si eu un pic din urma si revin

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani Delia, Iulia Antonia, Rayan, Ana Maria Roberta! sa cresteti mari si sanatosi!

La Multi Ani Cria_bv! Sanatate si multe bucurii!

Ddana .... ! Ati uitat cum o iau razna hormonii la femeile gravide?????????? Pai dupa 3 randuri am inundat si parterul!
Frumos, emotionant, superb!

Rein masajul te ajuta in timp, nu are eficienta imediata, dar te face sa te simti bine! Impachetarile alea cu folie am inteles ca dau rezultate. Cica te ungi cu geluri anticelulitice si apoi te infasori in folie alimentara si nu stiu cat stai cu ele, ca daca stai prea mult iar nu e bine. Imi amintesc ca majoritatea gagicilor care veneau la aerobic acum doua mii de ani cand si eu ma duceam asa procedau si de la ele stiu. amanunte insa nu pot sa dau.

Kitty servici usor si sa treaca orele rapid!

Elpower .. chiar asa ... ce e cu Theea?

Roxi ... tragele de urechi sa iasa mai repede din butoi ca ma termina!

Raisa_fudulu .. felicitari pt felicitarile obtinute!

Laura_oana ce ai facut? Te-a mai sunat cineva? Ai mai fost la vre-un interviu?

Mady .. pai parca asa e normal ...sa stagnezi o perioada ... nu te speria! E ca o acomodare a organismului cu noua stare si apoi iar o sa scada, dar trebuie sa mentii regimul.

Tudorashca e ceva mai bine, nu a mai facut febra, si il ajuta f mult Pulmexul sa respire noaptea ceea ce e f important. Sper sa il fi salvat si de data asta cu Oscillo, ca doar atat i-am dat.

O zi buna tuturor!

Cate poezii sa fi fost 4? 5? si cate cantecele? Raducule se ta arate mami mai des ca altfel data viitoare cand te vedem ne spui Luceafarul!
sa cresti mare pui drag!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

vin cu o rectificare.....indemnizatia a venit recalculata dar pe 2 luni(ianuarie si februarie) nu pe trei luni...+indemnizatia de 600 ron veche pt luna asta plus alocatia

Am fost la banca si am cerut extrasu...iar in aprilie o sa iau toata indemnizatia plus alocatia pentru luna martie si gata the end....apoi o sa vina banii de la munca

Sper ca m-am facut inteleasa

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina.todor

Ceau fetele!
Dupa cum am promis, am revenit!

La muuuuuuuulti ani, Deliuta!

La muuuuuuuulti ani, Iulia Antonia!

La muuuuuuuulti ani, Rayan!

La muuuuuuuulti ani, Ana Maria Roberta!

La muuuuuuuulti ani, Cria_bv!

Am pus cateva poze cu Raducu si niste filmuletze noi aici
http://community.webshots.com/user/doinatodor?vhost=community

citesc si eu un pic din urma si revin

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Raducu

Mai Doina ai tinut ascuns o asa frumusete de baiet si desteot oe deasupra...auzi tu cate poezii si cantecele stie....bravo Raducu

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani, deliana! sa cresti mare si norocoasa!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Vreau sa impartasesc cu voi ceva..azi VINERI 13 Anutza bea a baut din cana cu cioc fara sa o fortez eu in vreun fel ! Nu am mai incercat dar am lasat cana cu un pic de apa la vedere.Azi pe cd era la mine in brate la calculator avea in fata si bibe si cana.Eu aveam cana de cafea.Beam din ea si faceam'''aaaa''' si a inceput sa faca si ea ca mine..cd din bibe cd din canutza.Acum la pranz am pus-o in patut la nani si a baut o canuta cu lapte fara vociferari.Poate vi se pare puerila bucuria mea dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multi ani sa ne traiesti Deliuca!!! Sanatate si fericire si un dram de atingere divina in viata ta!

La multi ani, Cria!!!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

E bine Thea. Sper ca a fost doar o semialergie la rosie ca azi n-am prea vazut nimic pe ea.
Poze... de unde poze? Nu stiti ca ma-sa de Thea e cam denaturata si ia toate porcariile da' baterii pentru aparat nexam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menuet

Vreau sa impartasesc cu voi ceva..azi VINERI 13 Anutza bea a baut din cana cu cioc fara sa o fortez eu in vreun fel ! Nu am mai incercat dar am lasat cana cu un pic de apa la vedere.Azi pe cd era la mine in brate la calculator avea in fata si bibe si cana.Eu aveam cana de cafea.Beam din ea si faceam'''aaaa''' si a inceput sa faca si ea ca mine..cd din bibe cd din canutza.Acum la pranz am pus-o in patut la nani si a baut o canuta cu lapte fara vociferari.Poate vi se pare puerila bucuria mea dar...

Bravoooo Anuta! Ca numai mami stie cu cate feluri de canute ciocate te-a imbiat!!! Uraaaaaaaaa!!!!

Mergi la inceput

Martutza ! Sunt cu tine cu tot sufletul! Doame-Doamne va face ca totul sa fie bine si Victor sa o aiba mereu alaturi e mamica lui cea buna!

Mergi la inceput