LMA - Albinute & bondari de '07 (112)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

ptiu...am uitat de mamica sarbatorita CRIA_BV
asadar...

LA MULTI ANI! sanatate si multa putere, mult noroc si fericire, iar Vlad sa-ti faca viata luminoasa si plina de impliniri!

Martutza...capul sus, pieptul inainte si totul va fi minunat!
Kitty.....servici usor ! Iiiii....melancolie....dulce melodie! Tuturor ni se inchide o etapa din viata, dar mereu vine alta...si alta....asa ca, pregateste-te sufleteste pt ceea ce va urma! Cu certitudine fiecare etapa va fi cu mult mai frumoasa decat precedenta numai daca vrei si iti doresti cu adevarat!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,59,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

http://good-times.webshots.com/album/570385631TFkPti

pentru tine special ROXANICI.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

gata, vazut, placut...sper ca buburuzele alea sunt facute, sau le-ai mesterit si pe alea...

Haaai, demelancolizareaaa!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Ana Delia
Iulia Antonia
Rayan
Ana Maria Roberta

La Multi ani,CRIA_BV!

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/03/11/2009/45/8/102/51/0.png" target="_blank"> 6+

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui RaisaFudulu

Catalina...vazusem io lumanarica aia cu 2 ani dar u le mai intelegeam pe celellate acu inteleasa si ioooo

Rein mi-a intrat indemnizatia recalculata pe 3 luni toata o data......deci s-a dat drumu la bani...
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

adica aia indexati, aia calculati la 85% din netu' mediu lunar??

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Fetelor, vreau sa va intreb ceva dar sa nu radeti de mine... ca sunt complet nestiutoare in acest caz.
Problema este ca dupa aceste sarcini am ramas cu una bucata colac de grasime in jurul burtii si coapsele picioarelor(adica pulpa superioara) cu o tona de celulita. N-ar fi o problema daca as fi uniform distribuita cu grasime insa in rest sunt slaba.
Mai e ceva: nu vreau sa slabesc daca s-ar putea, doar sa reduc din cm (cam imposibil, nu?).
Stie cineva catre ce sa ma indrept din multitudinea de tratamente care se fac pe la saloanele cosmetice? or fi bune niste impachetari? sau ultrasunete? sau masaj simplu? habar n-am, so pliiiz help.
Mentionez ca nu as vrea sa fac aerobic sau fitnes deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

'neata stup!
martoiule, nu stiu ce tot spui tu acolo dar eu tin pumnii starnsi sa fie bine, sa ti recapeti increderea si sa ti continui viata linistita , adica sanatoasa, langa puiul drag.
ela, 'pa ce ca intri rar, citesc si de thea ca i suspecta de oarece boale. zi si de bine, ma..
laura: ia gandeste te ca ceva vrea sa fii inca alaturi de minunatul edy cat mai mult timp din zi. o sa vina si vremea sa mergi la un serviciu mai bun si sa ti fuga mintea spre casa in timpul orelor de munca...
ddana: si n al unspelea rand baga si ceva despre dragoshelu, ca eu te asteptam la cotitura si tu iete ca i aparut
kitty, pe tine te simt dupa colt deja, imi rod unghiile de nerabdare sa te ivesti cu pozele. din cate am inteles, azi e ziua reintoarcerii in mediul socio-profesional, asta daca nu te ai razgandit cumva. e, oricand ar fi, eu iti doresc mult succes, mai fata mea draga.
mady draga mea, eu n am experienta unei cure de slabire, dar din cate am auzit exista un platou la care ajungi si care e mai greu de depasit. si stii si tu asta. nu te descuraja, in final tot victorioasa iesi, ca uite cat ai reusit sa faci ptr tine!
rein: eu nu cred in masinariile alea de intins pielea. bine, eu am aliasul sceptica...dar cred ca putina sala te ar ajuta cu succes.

sint la munca, intre 2 rapoarte, asa ca ma inchei aici. sa aveti o zi frumoasa!

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisikuta

Citat:
citat din mesajul lui RaisaFudulu

Catalina...vazusem io lumanarica aia cu 2 ani dar u le mai intelegeam pe celellate acu inteleasa si ioooo

Rein mi-a intrat indemnizatia recalculata pe 3 luni toata o data......deci s-a dat drumu la bani...

adica aia indexati, aia calculati la 85% din netu' mediu lunar??

Asa creste o fetita

Varsta mea

Exact aia 85% din venitu mediu lunar ...s-ar parea ca decat la mine..dar sper sa intre si la voi cat de curand

Mergi la inceput

Marta suntem alaturi de tine...fruntea sus

Mady si eu zic la fel trebuie sa ai rabdare si incredere ai ajuns la pragul ala in care stagneaza scaderea in greutate dar ai sa vezi ca vei incepe din nou sa pierzi in greutate....oricum esti o invingatoare...rabdare si incredere

Mai Ddana si Kitty ma imbolnaviti cu discursurile voastre..superb...a Kitty spor la treaba azi....

Ela imi pare tare rau de Thea..poate e doar o alergie..

Noi suntem ok....a inceput sa manace binisor deci e pe drumul cel bun...acum i-am scos jucariile de nisip afara in curte si acu nu mai vrea sa intre in casa vrea toata ziua la nisp...cutia mea(cutia de jucarii) si nisipu meu...aseara voia sa le bage in casa
Cat a fost bolnava nu stiua cu ce sa o mai inveselim si i-am pus dvd de la botezul ei...si alte evenimente din familie....acu cand se mai plictiseste vrea tot timpu PD ei cu popa..acu trebuie sa dezvatam cupilu de tv ca tot noi l-am invatat dar e greu.....

Azi mi-am depus cererea de incetare la locul vechi de munca ca o sa merg in alta parte dupa aceea....nu ma asteptam sa imi zica sa raman ca sunt in restructurare de posturi, a fost ok am avut foarte mari emotii cu chestia asta dar vad ca a trecut bine si am primit numai laude ca arat bine....de 2 ani nu mai trecusem pe la ei si normal ca m-am aranjat si eu sa impresionez tz tz....ca si asa a fost tare naspa la ei , o atmosfera de comunisti
Hai ca m-am descarcat..dar nu de tot mai am da spun io mai incolo

O zi buna va doresc si mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La muuuuuuuulti ani, Deliuta!

La muuuuuuuulti ani, Iulia Antonia!

La muuuuuuuulti ani, Rayan!

La muuuuuuuulti ani, Ana Maria Roberta!

La muuuuuuuulti ani, Cria_bv!

chiar asa, ia iesiti frateee din butoi!!!
pup stupul!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

La muuuuuuuulti ani, Deliuta!

La muuuuuuuulti ani, Iulia Antonia!

La muuuuuuuulti ani, Rayan!

La muuuuuuuulti ani, Ana Maria Roberta!

La muuuuuuuulti ani, Cria_bv!

Mergi la inceput