LMA - Albinute & bondari de '07 (112)
Raspunsuri - Pagina 18
Kitty spune:
La multi ani Delia cea motzata!
La multi ani Cristina!
Ia scoate niste poze cu Vladone la interval sa te iertam ca ai dezertat!
Marta
, curaj, o sa fie bine - ca in stup. Ce s-a intamplat?
Stefimic am vazut pozele voastre cu aniversarea si dragutul aniversat si ieri cand ma simteam obosita de atata ornat am citit mesajul tau si m-am rusinat, ai spus asa frumos ca ai face orice pentru puiul tau..si e doar odata pe an. 
Fetele meleee, plec la lucruuu! 
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
laura_oana spune:
neataa
poftiti la cafea
La Multi Ani, Ana-Delia!
La Multi Ani, Iulia-Antonia! 
La Multi Ani, Ryan! 
La Multi Ani, Ana-Maria-Roberta! 
si
La Multi Ani Cria_bv!!!

eu am ramas fara cuvinte...kit si ddana...ce frumos!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
Laina spune:
Buna dimineata!
din nou LA MULTI ANI pentru Ana Delia de Paxela, sa cresteti mari, frumoase si aparate de tot ce-i rau!
La Multi Ani si pentru Iulia Antonia, Rayan si Ana Maria Roberta, de care nu mai stim nimic...poate se indura mamicile lor sa ne mai spuna o vorba..
Nu mai spun ca am bocit la mesajul ala frumooos de Ddana....
KIT, spor la munca!
MARTA, nu intristezi pe nimeni, de aia suntem prietene aici, sa ne putem sprijini una pe alta, asa ca, daca vrei sa te descarci, sa imparti cu cineva greutatile pe care le cari in spate, NU ESTI SINGURA! pe langa Vic, suntem si noi care te iubim.
ELA, pupam Thea mica sa treaca bubitele...si matzaiala...si mai vreau poze cu voi, bre!!
Despre noi: nu stiu cum si de unde, fata mea a cam prins frica de copiii mici. De fapt cam stiu de unde: au fost pe la noi o familie cu un baiat de 3 ani, foaarte agitat si rasfatat...si cred ca s-a speriat de ala, o fi impins-o, o fi bruscat-o, nimic grav, ca doar eram si eu acolo, da cine stie ce o fi fost in capul ei?! De copiii mari nu se sperie, de adulti nici atata, da de astia micii...nici nu vrea sa se apropie. Sta lipita de mine, se ascunde dupa mine si plange cand vine vreunul spre ea...E foarte rezervata in locurile pe care nu le cunoaste, greu isi da drumul, si atunci numa daca ma duc eu intai in locul nou, probabil sa vada ca e in regula... Asa o fi temperamentul ei, mai nesigur, om vedea. Deocamdata am zis ca facem reeducare, o voi duce des la locurile de joaca amenajate, sa se reobisnuiasca cu copiii. fac rau? s-o mai las? nu cred. cred ca trebe s-o ajut urgent sa depaseasca teama asta. Voi ce ziceti?
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
ANA DELIA
IULIA ANTONIA
RAYAN
ANA MARIA ROBERTA
.
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, sa aveti in viata numai bucurii si sa va faceti parintii fericiti!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
madybulancea spune:
LA MULTI ANI ANA DELIA,RAYAN,IULIA ANTONIA,ROBERTA!!!!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!
eu nu am cuvintele la mine....sunt intr-o pasa proasta de vreo saptamana si azi am zi de apa,nu am mai dat nik jos cm de vreo 2 sapt 

Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
stefimic spune:
LA MULTI ANI! CRIA_BV
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiutul tau!
KITTY spor la munca, si ai sa vezi ca vei face fata cu brio, pentru ca voi sunteti mamicile care m-ati facut sa am curajul sa incerc sa mai fac un bebe prin felul vostru de a fi si prin devotamentul vostru fata de cei mici.
MARTUTZA capul sus si gandeste pozitiv, indiferent ce s-ar intampla ai pentru cine sa lupti si vom fi mereu alaturi de tine.

roxanici spune:
La Multi Aaaaaani Delia!
La Multi Aaaaaani Cria!
mai melancolicelor, iesiti din butoi!! iese ghiocelul din zapda si voi nu puteti scoate capul din butoi?!
indemnizatia recalculata....cele 6 mil merg in continuare si dupa ce socotesc aia ce si cum revine la fiecare, o sa primiti diferenta, "retroactiv" de la 1 ian anu asta.
Adeea?!!?! cred ca ai ratacit drumul spre maternitate 
daca puteti sa imi dati si mie mura in gura pozele cu Stefimic...ca am ratat momentul
stefimic spune:
http://good-times.webshots.com/album/570385631TFkPti
pentru tine special ROXANICI.
biky spune:
La multi ani Delia!
sa fii sanatoasa, norocoasa, iubita si fericita !
Multumim Ioanei pt. pozele cu Delia
....si asteptam pe viitor si pe mamaica ta sa ne scrie mai des si sa ni te arate!![]()
La multi ani Iulia Antonia, Rayan si Ana Maria Roberta!
noi nu v-am uitat...... voi de ce nu mai dati nici o veste?
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,59,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
elyanne spune:
La muuuuuuuulti ani, Deliuta!
La muuuuuuuulti ani, Iulia Antonia!
La muuuuuuuulti ani, Rayan!
La muuuuuuuulti ani, Ana Maria Roberta!
La muuuuuuuulti ani, Cria_bv!
RaisaFudulu, roxanici saru'mana pt. raspuns 
mady rabdare 
Asaaaaa... zi-le Roxanaaaaa... ca s-au tacanit de tot... si ne trag si pe noi dupa ele... iar io nu vreau si nu vreau... ce atata melancolie
... trezirea la realitate...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica