LMA - Albinute & bondari de '07 (112)
Raspunsuri - Pagina 21
gaia.nevia spune:
Intram si noi sa mai zicem LA MULTI ANI micilor piticilor care se sarbatoresc zilele astea.
Si Giuliei, neaparat, si un mare
pt mami a ei!
Martuta, un gand bun pentru tine
! Sa-ti fie bine, sa-ti ajute Dumnezeu, si sa te vedem mai vesela.
Moaaa, ce gravidenie? Am dat si eu la apa la soareci citind din urma, scrisori de dragoste (ddana), Kitty (emotionata de aniversare...), aoleu....
Am fost atat de prinsa bebe Radu, bebe Teo... nici nu mi-am dat seama cum si cand a trecut timpul. Nu-mi vine sa cred ca Teo face doi ani peste o luna. Cine? Teo al meu? Daunezi cand mi-a cerut in parc sa il iau in brate si a plans... ma gandeam, e si el doar un bebe cu picioarele mai lungi si care povesteste frumos cui asculta de Thomas, Roary, Fifi...
si auzi, doi ani!!!
Mama ma tot batea la cap sa nu-l mai iau in brate, ca el e mare si trebuie sa se invete!!!!
Va pup pe toate.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
menuet spune:
Maine 3 cavaleri implinesc frumoasa varsta de 2 anisori.Le urez sanatate si succes la fete![]()
Luca Andrei
Eduard Ionut
Andrei Bogdan
Gaia.Nevia''un bebe cu picioarele mai lungi''..m-am amuzat copios
Eu am creierii salata
Au inceput ultimele masele .Deja una e iesita jumate.Da doamneeee sa iasa mai repede toatee
laura_oana spune:
neata...
La Multi Ani, Luca Andrei, Eduard Ionut, Andrei Bogdan !
poftiti la cafea.
matinal ca de obicei ..edy s-a trezit la ora 6 cu chef de povestit si vorbit !
..cum sa il invat io pe copilu meu ca sambata si duminica se poate dormi mai mult??
dorm cu capul in cana de cafea! ta-so lu edy s-a dus inapoi in dormitor sa bage cornu in perna...io "ma dau pe net" , edy isi bea laptele la desene( Roary)
cred ca din cauza desenelor nu a putut sa doarma.in timpul saptamanii se trezeste la fel de grija cresei..repede-repede sa faca la olita, repede-repede sa ne spalam-imbracam si gata...ma striga de la usa..." hai mamiiiii...lepedeeee!"![]()
deci in principiu` e ok. doarme mai binisor noaptea , maselele inca nu au strapuns..deci asteptam.
eu ..astept in continuare sa sune telefonul sa ma cheme la vreun interviu.
Marta...suntem alaturi de tine!

Menuet.... bravoooo Veve.
cam atat deocamdata.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
madybulancea spune:
LA MULTI ANI LUCA ANDREI,EDUARD IONUT,ANDREI BOGDAN!!!!SA FITI SANATOSI,FERICITI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR,CE VA IUBESC MEREU,ZI DE ZI,NECONDITIONAT!!!!
Mai mai dar nu mai face nimeni capitol nou???roxy???eu nu ma pricep...habar nu am....
o zi buna tuturor!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
LUCA ANDREI
EDUARD IONUT
ANDREI BOGDAN
.
Sa cresteti mari si sanatosi cavalerilor, sa va bucurati parintii si sa aveti o viata fericita!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
ROBERT ANDREI
COSMIN
ILINCA
.
Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii!
asta pentru ca maine nu suntem acasa, dezertam la tara la aer liber si la gratarele.
va pup si va doresc un sfarsit de saptamana minunat si fara probleme.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
gabi78 spune:
La Multi Ani! LUCA ANDREI EDUARD IONUT ANDREI BOGDAN. Sa cresteti mari si sanatosi!
Am uitat sa va dau o veste care pe mine m-a bucurat teribil: I-am facut din nou lui Tudor coprocultura si am dus proba la 3 laboratoare disitncte si toate au iesit negative! Doamne ajuta! Bine ca a scapat de musafiri!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
DPN 28.06.09
carmenefr spune:
Restanta ![]()
Pt ieri
La multi ani Delia ! 
La multi ani, Iulia Antonia! 
La multi ani, Rayan! 
La multi ani, Ana Maria Roberta!
La multi ani, Cria_bv! 
Pt azi:
La multi ani Luca Andrei ,Eduard Ionut, Andrei Bogdan

elpower spune:
Hai ca daca lipsesc matcile sefe am facut eu capitol nou. Zum-Zum aici!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007