Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Urmy, bafta mare cu dieta! ii sta super lui tudor tunsulica!!!

Roxana, si eu ma gindesc sa iau din plastic pentru ca va avea cu siguranta masa la mobila din viitoarea ei camera...
La Mobexpert au verificat si nu aveau pe stoc cica nici nu s-ar mai produce.

Petrecere frumoasa drgai mamici!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

multumesc. Sper sa ma tin si sa reusesc sa slabesc > 20 kg pana in vara. Multumesc si pt aprecieri legate de Tudorel cel frumusel.

Cat despre masuta si scaune, eu am vazut o oferta intr-un magazin din piata Salajan, 90 lei doua scaune si o masuta din lemn, in forma de creioane, mi s-au parut tare dragute, le-as fi luat eu pt Tudor, dar nu ma dau banii afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
[
Emma, sper sa nu fie nimic serios. Destul de scump RMN, dar daca trebuie facut neaparat poate gasesti o solutie cu decontare.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Sa speram ca va fi bine.

----------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani mamicilor! Numai bine si multa sanatate!

---------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

La multi ani ,scumpe mamici!!!!
Abia noaptea trecuta m-am pus si eu la punct cu tot ce s-a scris saptamana trecuta!
Mi-e si rusine,ati fost atat de dragutze de ziua mea,ca nici nu am cuvinte sa va multumesc(si oricum o fac destul de tarziu).
Am avut o saptamana de foc la servici,iar acasa ajungeam tare tarziu si franta de oboseala.Nici n-am mai deschis PC-ul,de teama sa nu ma tenteze si sa ma culc iar cand noaptea se ingana cu ziua!
Aniversarea a trecut banal la servici,exceptand telefoanele de felicitare si sms-urile-si pt astea va multumesc din inima,am fost atat de ocupata incat nici n-am dat importanta.Colega mea de birou a fost o dragutza si mi-a adus un minunat buchet de flori
Surpriza a fost din partea sotului meu ,care in ,,cardasie'' cu bona mi-a pregatit o seara romantica in 2,la un restaurant tare cochet si intim si un minunat buchet de flori+buget sa-mi iau eu ce vreau
Si socrela a venit pe NV si mi-a adus un set dragutz de bijou-ri de argint!
Bona mi-a pregatit un tort delicios!
In seara asta vom petrece cu cumatra,finii,sora...etc!
Sa aveti o zi superba!
PS-mi-au dat lacrimile la mesajele despre ,,MAMA'' si importanta ei in viata tuturor!Aveti dreptate,mama e de neinlocuit!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Sunt destul de deprimata de silueta mea
In loc sa slabesc,am dat in bulimie.Probabil de cauza oboselii si a stresului ,am inceput sa mananc necontrolat,la ore f tarzii si numai bazaconii gen:turta dulce,cioco,praji,inghetatata,fistic,muuullttaaa paine si mancare gatita!
Offffffffff!
Nu stiu cum sa mai fac!
N-am timp de sport,dvd-ul cu Cindy nu-l gasesc nici pe net sa-l comand!
Vreau solutii

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Noi plecam acuma in vizite. Am dormit ca beleferul 2 ore, cat a dormit si Andrei. Tati a curatat gradina si a pus gazon cu Alex.

Cumatra, lasa ca de maine ne apucam amandoua de sport si dieta. Ok? Diseara ne simtim bine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, mamicilor si dulceturilor!
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani dragi mamici!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La Multi Ani dragi mamici!Sa aveti parte de fericire, bucurii si numai de zile insorite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

La multi ani mamicilor. Nu pot sa va urez decat ce-mi doresc si mie. Milioane de clipe fericite alaturi de puiutii nostri, pe care suntem atat de privilegiate ca ii avem. Sa nu trebuiasca niciodata sa plangem ca nu le este bine, in schimb sa lacrimam ca niste sentimentale (dar cu masura ) cand ii vedem cum cresc

Cate un buchet de flori din partea lui Rares pt. fiecare mamica

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput