Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Mama

De dragul tau pamantul
De ghiocei e plin
Si vin cocori in zare,
Si cerul e senin.

Si-ntaiul fir de iarba
A rasarit in prag,
Si-nmugureste pomul
Sa-ti fie tie drag.

Invata-ma ce-i bine.
Fereste-ma de rau.
Cu Domnul impreuna
Sa merg pe drumul Sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Pentru ca toate suntem mame, iar mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni va urez o zi frumoasa, o zi in care sa va simtiti mandre ca sunteti MAME, si inca unele minunate, o zi in care sa va ganditi cat de greu si de complex este acest rol de MAMA, si cat de bune sunteti ca-l jucati cu atat de mare naturalete, o zi in care sa va bucurati cu sotii si cu copiii vostri de lucrurile simple, iar la sfarsitul zilei sa-i multumiti lui Dumnezeu pentru privilegiu de a fi FEMEIE si MAMA!!!
La multi ani, mamici scumpe si dedicate!!! Sa avem parte de bucuri si impliniri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ziua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii!
La Multi Ani Mamici!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

la multi ani! mamicilor!
http://static.panoramio.com/photos/original/6769369.jpg

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La multi ani mamicilor, sa fiti sanatoase si sa aveti numai bucurii de la puii vostri!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Azi avem program intens de vizite si chefuieli, si aseara am fost la nasi. Alex a facut numai nazdravanii, Andrei a ramas impasibil la ceea ce faceau ceilalti copii. Exact spre final incepuse si el cu nebuniile, dar era deja frant. Am plecat la 10 jumate, mult dupa ora lui de somn. Se culcase acolo pe jos. A fost tare greu insa, pentru ca nu exista securizare pentru copil de vasta lui Andrei si a stricat decorurile, a urcat mereu pe scari, a deschis toate sertarele, a imprastiat obiecte, etc. Mai mult am alergat dupa el.

Sabina, aseara eram in vizita cand ai sunat, scuze.

Prisi, cred ca si pe 10 ar fi ok, pe mine ma interesa un control de rutina pentru Andrei si o opinie a dr Oros care il stie de cand era mic versus Dr Manda.

Ayumi, drum bun!

Emma, sper sa nu fie nimic serios. Destul de scump RMN, dar daca trebuie facut neaparat poate gasesti o solutie cu decontare.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Erina, eu gasisem mai multe site uri care aveau in oferta masa cu Winnie, dar nu aveau pe stoc. Cred ca Mobexpert au posibilitatea de a verifica pe site unde au un produs, nu sunt sigura ca nu am vazut la cel din Pipera, initial am vrut sa iau si eu pentru nepotelul meu. Apoi am ramas la mesele de plastic de la Ikea si isi lipeste singur abtipilduri pe masa, sunt unele superbe cu Pooh si prietenii lui.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani dragi mamici!!!

O viata de zimbete si vise implinite alaturi de minunile voastre!!!

O dedicatie pentru voi www.youtube.com/watch?v=czjGpFyS-5w&feature=related" target="_blank">Edoardo Benatto- Viva la mama!
si inca una care le va placea si piticilor www.youtube.com/watch?v=5nkzCxHxnnU" target="_blank">Mama colorata

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Urmy, bafta mare cu dieta! ii sta super lui tudor tunsulica!!!

Roxana, si eu ma gindesc sa iau din plastic pentru ca va avea cu siguranta masa la mobila din viitoarea ei camera...
La Mobexpert au verificat si nu aveau pe stoc cica nici nu s-ar mai produce.

Petrecere frumoasa drgai mamici!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR !

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput