Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)
Raspunsuri - Pagina 17
diwana spune:
Urmy, am vazut pozele voastre. Este fff frumos Tudor, si tu la fel. Esti tare dulce. Iti tin pumnii sa slabesti cat vrei tu, si sa ne pui poze cat mai repede 
Teo, foarte frumoasa surpriza de ziua ta (exact de la cine trebuia
). Il felicit si eu pe sotul tau pt. gestul atat de dragut 
Roxana, distractie placuta!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Tocmai am lansat comanda pe internet pt. o masina de spalat Bosch. Sper sa nu fie nicio problema cu livrarea sau functionarea ei. Mi-am pierdut vreo 2 nopti tot citind pe un forum despre masini de spalat
. Concluzia, in ziua de azi, in Romania e o loterie cand cumperi o masina de spalat, si nu numai. Asa ca sper sa fi facut o alegere buna, mai ales ca am depasit bugetul alocat initial 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
betty78 spune:
Am fost si eu azi la eco si s-a vazut decat sacul gestational. Am putin dezamagita...ma asteptam sa se vada si embrionul. Deci este doar unul cu toate ca bhcg-ul e baban ca pentru 2.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Betty, sanatos sa fie, nu mai conteaza ca e doar unul. Iar tu sa ai sarcina usoara si fara probleme.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
angipangi spune:
La multi ani ,scumpe mamici!!!!

ce sa va mai scriem despre noi![]()
poi noi nu vorbim decat cateva cuvinte in germana in romana nu zice decat mama ,tata ,gata dar intelege amandoua limbile.
cu papusile acum incepe sa se joace dar se plictiseste repede si le tranteste
de mancat mananca singurica borcanase de baut din cana nu stim inca asa ca se uda pana la piele![]()
in schimb stie sa bage cd in calculator si sa/l scoata
telecomanda e preferata ei![]()
in rest nu face cam nimic din ce fac multi papanasi dar nu ma stresez are timp
va pup
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20 ri1
Gabriela77 spune:
BUna seara si de la noi!!!!
La Multi ani, mamici dragi! Sa fim snatoase si fericite alaturi de puii nostri dragi!!!
Lavinia, of, ce sperietura!!! Imi pare tara rau si de sperietura! Daca ati fost si la dr, eu zic ca e ok! Va pup tare-tare!!!

Betty, hai ca acusica vezi si samburelul!
Teo, ce surpriza frumoasa! Bravo, mami!
Diwana, sa fie intr-un ceas bun cu masina de spalat! M-ai distrat tare cu visul tau!
N-am prea reusit eu sa lecturez tot, am fost plecati la ziua soacrei, azi mergem la alta petrecere! Va pup cu drag!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Betty, sanatos sa fie, nu mai conteaza ca e doar unul. Iar tu sa ai sarcina usoara si fara probleme. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
ma asteptam sa vad si embrionul...nu conteaz aintradevar ca sunt unul sau 2, dar doar vroiam sa ii vad...
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Teodora eu as inlocui in locul tau dulciurile cu iaurturi cu fructe. Au ceva calorii, dar oricum cu mult mai putine decat dulciurile...si incearca sa compensezi prin scoaterea produselor de panificatie: paine, turta dulce, biscuiti.... Uite eu deja am slabit la 47kg
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
prisi spune:
eu am scris un mesaj lung dar a venit d-ra si mi-a inchis laptopul de la buton si a zis data(gata)
incerc sa reiau
noi am fost in vizite azi intai la soacra si apoi la nasa si ne-am simtit f bine , Miru se intelege foarte bine cu baiatul mic al nasilor si se distreaza de minune impreuna , in rest suntem bine Miru a inceput sa manance si altceva decat lapte, azi a mancat un copanel si trei sferturi de borcanel cu orez, morcov si curcan si cateva stiksuri, incep sa o rescunosc, asta inseamna ca suntem pe drumul cel bun
Rox si Teo petrecere frumoasa
Diwana sa stapanesti sanatoasa noua masina si sa-ti fie de folos
Betty
o sa fie bine si poate e prea mic embrionul sa se vada , mai stai vreo 2 saptamani
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
betty78 spune:
Azi din pacate mi-a murit bunicul din partea mamei. Pana acum nu am reusit sa ma duc sa ii aduc un ultim omagiu si stau sa ma gandesc daca o sa ma duc la inmormantare. Din pacate este frig afara si nu as risca sarcina
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario