Pepenasi de iulie - august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 17
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Buna Fetelor mi-a murit si bunica, fix la o saptamana de cand s-a dus si bunicul ![]() Noi suntem bine, doar ca ne-am invatat sa stam cu cineva, eventual in brate.... Chiar nici sa beau apa nu ma mai pot duce fara el ![]() Va pup! _ Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2 |
Flo, imi pare rau!!!
COndoleante!!! Offff!!! ...
Dumezeu sa ii odihneasca pe bunicii tai!!!Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Kimmy spune:
Buna dimineata 
La Multi Ani dragi mamici,scuze de intarziere.
Ieri nu am fost prin zona,ne-am plimbat mult,am fost la restaurant,doar noi doi cu soatza.Intre timp am lasat-o pe Timea sa o terorizeze pe matusa-sa,care e innebunita dupa ea,dar e terminata de fiecare data cand o ingrijeste
.E argint viu fata asta.Nu mai sta nici o clipa locului.Toate le trage,toate le butoneaza...
,gaseste toate cablurile...abia astept sa ne mutam,ca acolo o sa le ascundem toate in pereti.
Multa sanatate bebeilor bolnaviori,si mamicilor si taticilor deasemenea 
Revin,ca mai am de recuperat!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dana81 spune:
Neatza si de la noi!
FLO condoleante!
Cristina tinem pumnii cumnatei tale, sa de DD sa fie bine
VIO sanatate sotului, aveti mare grija!!!
Marina si Clara e tot cu viteza, daca ne oprim cu carutul sau cu masina la semafor e jale, se zbate si tipa, leoaicele astea![]()
IZA sa va fie de bine iesireain oras....si lasa copilul sa se desfasoare ce vrei e domnisoara mare de acum, nu mai poate sta intr-un loc
CAPRI voi cum sunteti, ce face ILINCA?
NARCI mie mi-e dor de tine
si de ANAIS, mica sirena![]()
Clara are 3 zile de cand sta pe jos pe paturi in sufragerie si se joaca si seara cade lata, se mai trezeste odata pe la 1 sa manance si apoi dimineatza, pot spune ca zilele astea am dormit ca o closca.
MADA sper ca sunteti mai bine, pupam printesele!!!
CARMENELA ce ma bucur ca mai scrii despre Regina, cum ii rad ei ochisorii...asta da fericire![]()
Fug si eu la o cafelutza
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
violeta29 spune:
FLO, imi pare tare rau, condoleante
CRISTINA , nastere usoara cumnatei tale
DANA, multumim
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Kimmy spune:
Si acuma scriu asa pe sarite cam ce mai am si eu de comentat ![]()
In legatura cu ajutorul dat de bunici...mama face exact cum ii spun,si nimic in plus.Ma sfatuieste dar nu impune nimic.Ma bucur,ma lasa sa-mi cresc copilul cum vreau eu
.Pacat ca e mai mutl plecata ca ar sta cu Timea mult,si eu as lasa-o cu impacata inima.Cu soacra altfel sta treaba.Ea face numai cum vrea ea.Intindea lingura de ciorba de fasole cand Timea avea 3 luni 
,nimic din ce faceam nu era bine,ca vezi doamne ea a crescut 2 copii,si eu de unde stiu daca nu am avut pana acuma?Partea interesanta e,ca si copii ei au fost crescuti mai degraba de bunici si de matusi...ea ii lasa in carucior sub balcon,ca deh,statea la parter,si doar dadea biberonu de pe balcon
,nici nu iesea la ei.Si acuma are pretentii.Ca vai da ce repede i-au crescut dintii,ce i-ai facut la fata?Jizas!
Citeam ca unii copii adorm doar leganati.Eu am scapat se pare destul de usor.Daca i se face somn,ma pun cu ea pe canapea,pe o perna,ea se intoarce pe o parte si adorme.Nu intotdeauna repede,dar cam in 5-10 minute.Seara dupa baita si bibe,o iau cu mine in pat,ne uitam la tv(nu dati cu rosii),si cand vad ca atipeste,o mut la ea in patut.Nu protesteaza chiar daca inca nu e adormita de tot.
Imi laudam eu patutu,ca nu trebuie sa mut salteaua mai jos,ca are marginea ce se ridica.Ei bine,nu e practica treaba deloc.Adica eu sunt foarte micuta,si dupa ce ridic marginea,nu prea ajung la fata.E greu noaptea,ca pana las jos marginea sa-i caut si sa-i dau suzeta,se trezeste de tot
.Pana acuma nu am ridicat-o,dar azi dimineata s-a ridicat in genunchi,deci nu mai e mult si se ridica si in picioare,si chiar nu as vrea sa o gasesc in cap pe parchet,asa ce de azi ridicam marginea
,sa vedem cum ma descurc,ca azi noapte de exemplu intre 11-12 s-a trezit de vreo 7 ori penrtu suzeta.
I-am scos un somn de zi,acuma doarme de la 10,si de la 15,asa ca seara e rupta de oboseala si la 8 capituleaza.Dimineata se trezeste putin mai devreme,adica nu la 8-9 ci la 7.Dar e mult mai bine ca asa pot sa organizez mai bine mesele.A avut 2 zile ca avea doar 4 mese,asta dupa ce acu o saptamana avea 6.
Cu masa de pranz e greu,e pretentioasa fata,am incercat sa-i dau manacre cu paste,esec total.Azi ii fac ficatei cu sfecla rosie,dar nu asa simplu ci ceva gatela...cu putina ceapa si unt,ca altfel nici o sansa
.
Va si las ca sa apuc sa termin pana se trezeste.
Va tzuc
Povestea noastra
Marina_1609 spune:
flo,
, numai necazuri aveti
cristina, nastere usoara cumnatei. speram sa fie bine
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Kimmy spune:
Flo condoleante
,imi pare tare rau ca ti-ai pierdut bunicii!
Cristina tinem pumnii sa fie toate bine si sa vina pe lume sanatos bebele cumnatei tale 
Dana
,exact asa face si Timi,plange daca ne oprim la semafor ![]()
Carmenela mii de 
Povestea noastra
Ralu79 spune:
Ola
Noi am fost azi dimineata la analize- sa ne convingem ca Mirunicimea Sa e doar mofturoasa si a intepat-o in degetel. Vaaaai ce-a mai plans saraca
Flo- condoleante
Cristina- Doamne Ajuta sa fie bine cumnata ta si sa aiba un bebelus sanatos si minunat.
Am vazut ieri freza Violetei- foarte faina. Imi place ca e mai deosebita, asa
Marina- bine ca ai rezolvat cu actele- macar ai o grija in minus.
De Nati si Biri mai stiti ceva?
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
kamelya spune:
salut
am citit in diagonala ce s-a scris
CATALINA 
Flo Condoleante! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Cristina nastere usoara cumnatei si recuperare rapida!si un bebe sanatos si mancacios
Daria mi-a facut cel mai frumos cadou de 8 Martie a spus ma-ma
ma duc sa imbrac buburuza ca iesim afara
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
ladymina77 spune:
Buna dimi si de la noi,
"La multi ani" cu intarziere de ziua femeii dragi mamici,si de asemenea si pt ziua taticilor de azi.
Flo,condoleante si Dumnezeu sa-i odihneasca!
Noi suntem mai bine,nu mai avem asa multi mucisori,spunem intr-o veselie de vineri TA-TA si tati e in extaz.Ne ridicam si noi momentan doar pe un genunchi sa ajungem in 4 labe,ne-am asezat si in premergatorul lui Bogdan si ne-a placut f mult.In rest totul ok,nu mai stiu ce sa mai gatesc pt ea.Cum si cu ce la faceti sfecla?
Avem vreme urat la TgM deci stam la caldurica.
Cristina,nastere usoara cumnatei si bebe sanatos.Pupam Mihaita 
Am pus pozici noi!
Revin.