Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (314)
Raspunsuri - Pagina 13
silvi_2005 spune:
Bianca nu am gasit chevalet pe site-ul la acre ma gandeam eu http://www.toyz.ro/ . Cu regimul stau bine zic eu sunt la minus 5,5 kg nu am slabit zilele trecute decat 500 de gr dar e super ok ca eu l-am inceput pe 25 feb si am inteles ca in prima luna se cam stagneaza si ca dupa prima zi de apa se slabeste mai mult. Plus ca nici nu am facut sport de 2 saptamani
oricum e super ok cat am dat jos in mai putin de o luna si am mancat super ok, nici nu simt ca e dieta
daca nu ar fi ziua de fructe. vezi ca e in Ro o carte Rina 90 http://www.rina90.ro/ro/rinas_90_principii_alimentare asta, care e cu regimul asta, cred ca ii zic si eu fratelui meu sa o aduca in aprilie la inceput cand vine. uita-te la librarii in ea sa iti faci o idee. Eu de luna viitoare vreau sa imi comand si tabletele de intensificat arderile de la Yves Rocher ca sunt pe baza de plante si cu reducerea care o am eu ies la 15 euro pe o luna si mi se pare super. Am zis ca stau o luna fix sa vad cum e fara nimic, decat dieta.
Cu pizza ce sa zic mie imi iese super buna acasa, am meu sot nu mai vrea sa comande
si la restaurant face fitze numai in Italia ii placea, fac un aluat super ok, pun rosii mixate cu busoioc si oregano ca baza si pun muuulte chestii bune de la jambon crud si uscat la champinioane crude si o bula de mozzarela la fiecare pizza plus alte branzeturi daca fac pizza cu mai multe feluri de branza. Pizza cu piept de pui imi place si mie nu am mancat de o vesnicie ma tenteaza
poate incalc azi dieta cu pizza vegetariana si arunc asa cateva bucatele de piept de pui facute inainte in ulei de masline sa se rumeneasca putin. Cu crema de vergeturi nu stiu ce sa zic si eu am avu dupa sarcina pb asta si sincer nu a mers nici una nici de la o firma, acum cica e ceva tot de la Yves R pt vergeturile vechi....daca va merge iti zic.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Hello si de la noi,
Nu merge fetelor cu nici o crema contra vergeturilor
Reclame sant o gramada dar eficienta deloc
Muschiulet stiu si eu ca se spune 
Silvie nasol ca se lua cumnata de Alain, mai ales ca era in casa lui!
Giova la ce party ati fost aseara? Foarte frumos locul de joaca din drop, mi.a placut mult trenuletul 
Am pus sa fac varza calita cu costita si carnaciori
Am instalat Netscape si vad ca imi apare scrisul subliniat, sant curioasa dupa ce dau send cum se vede....revin....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Silvia mersi de link dar nu il deschide unde trebuie si daca scriu chevalet nu imi gaseste nimic. Mai caut deseara poate merge. Cu pizza si eu o fac buna cea obisnuita dar spuneam ca cicken nu imi iese...aia e cu smantana si ceva sos alb, ardei rosu si piep de pui. dar nu stiu secretul sosului si de asta nu iese asa buna. La pizza mozarella e excelenta...asa fain se intinde si asa buna e..
O sa ma uit la librarie dupa carte sa vad poate o gasesc, vad ca nu e asa scumpa..si daca retete e super. Eu am discutat cu Anasol si mi-a spus cam ce a mancat ea si chiar a mancat in cura asta...eu ma ingras si de la apa 
Maraki, e buna varza cu costita
, pofta buna. Cred ca Sandrei ii cumpar o crema obisnuita cu vitamina E, cumpar fiole de vitamina A de la farmacie, le amestec acolo si asta e...alta solutie nu vad. O sa mergem si la medic sa vad ce spune. Eu nu mai incerc creme contra vergeturilor ca oricum tot una e 
Noi am fost la Auchan si i-am cumparat tabla de desenat finului meu...e altfel ca a lui Dani..e cu Winnie si e doar tabla nu si masa ca a lui Dani, are 70 acesorii si a fost 139 lei. Asta si ii cumpar ceva si gata. Am cautat chevalet dar nu aveau. I-am cumparat Sandrei o bluza super faina...am sa i-o dau de pasti...e gen pulover si are maneci si guler...stiti ca se poarta camasa cu pulover dar asta are atasate gulerul si manecile. Sotul meu mi-a cumparat ...un neglijeu
..cica ce pasti...crede el ca scapa asa usor
.
Mi-a venit CM asa ca nu stiu ce piscina vad ca eu miercuri...m-as mira sa imi treaca pana atunci.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:

Bianca habar n-am de unde sa iei dintr-ala pt. sandra. Nici eu nu stiu ce sa-i cumpar de iepuras
.
De Paste vom fi in Alba, sapt. dupa la botez in Cluj, iar de 1 mai prin Tm sau prin imprejurimi. cu siguranta nu vom fi in Alba. Clau va veni la Tg Mures peste vreo 2-3 sapt., caci numai tampenii fac aiai cu lucrarea de acolo si trebuie sa vada cu ochii lui....
Silvia asa e...la voi in casa, tot ea comenta. macar eu mi-am permis sa-i zic sora-mi, stiu ca nu se supara si e sora-mea, la urma urmei. era si la ea in casa, noul apartament si era stresata. dar il iubeste nespus pe marco, poate din cauza asta era si cu gura pe el, ca-si permitea
.
Muschiuletul la Real este 21 lei/kg.
Alt muschiulet mai gros, din care cumpar si eu mai des, e 22 lei/kg.
Apa Evian este 7 lei/l, nu la jumate. 9,3 lei la 1,5 l.
Maraki am fost la o petrecere a unui coleg de grupa de-a lui marco. I-a tinut la gradi, asa ca mai mult de curioasa am fost si eu...caci puteam sa-l las acolo si eram libera 3 ore. Asa am mai povestit cu mamicile.
Da la spatiul ala de joaca a fost misto, pacat ca pe al meu il apuca crizele cand vede jucarii...asa ca de acum il ocolim, nu mai am chef de show prin oras
.
Bianca creme contra vergeturilor... sunt o groaza, dar nu se duc...totul e pur comercial, cum zicea si maraki. Si eu am pe coapse de vreo 10 ani...nu se vad tare dar sunt acolo si nu vor disparea in veci.
Ca norocul ca nu am ramas dupa sarcina cu marco, am avut sunculite inainte, asa ca a avut de unde sa cedeze pielea. am folosit crema contra vergeturilor, dar nu a fost cazul. In schimb am vazut ca am pe sani, s-au marit prea dintr-o data, iar dupa alaptat, cand si-au revenit...atunci le-am vazut.
Acum iar ma masez, cu aceeasi crema, de la Chicco, sper sa nu apara pe burta, caci si acum am avut sunculite
- norocul meu...sunt si astea bune la ceva.
Piticul meu iar n-a vrut sa doarma ...acum i se inchid ochii, dar vrea afara.
cred ca iesim putin ca e frumos, va adormi devreme azi.
Pe cand l-am convins pe Clau sa-l tunda, ..va fi destul de marait si nu cred ca va putea.
Noi am luat de la real biban de mare, l-am facut la cuptor cu legume. Marco a papat snitele de pui cu cartofi, nu a servit peste.
va
, pe mai tarziu.
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Lamuriti-ma va rog ce e asta?
http://www.toyz.ro/desen-pictura-copii/arditex/set-de-pictura-printese-disney/
Se mai poate schimba hartia aia dupa ce desenezi pe ea?
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Apa Evian m-am uitat in Auchan si e 7.8 lei la 1,5 l
Foarte scumpa sa fim serioase.
Bianca
Biancas spune:
Giova, asa cum zici nici o crema nu e buna. Si Sandra mea nu stiu ce naiba va face ca sunt chiar urate alea pe picioare si foarte vizibile. Acum sunt rosii... in faza de inceput. Si eu am observat ca mi-a iesit pe lateralele la sani dupa ce am alaptat...poate ca s-au umflat prea mult in sarcina.
Poate vii si tu in Mures in plimbare...e cam obositor e adevarat.
Pe Dani nici noi nu l-am tuns ieri ca o frizerie era inchisa si la cealalta era full si nu am avut chef sa stam.
Noi nu stim ce facem azi...nu avem nici un program...si nici vrea idee de program si urasc sa stau in casa sambata, dumnica ![]()
Bianca
silvi_2005 spune:
Bianca iti ziceam ca pe site nu am gasit chevalet....din pacate nu stiu de ce am retinut ca au. Am facut azi pizza cu piept de pui merci de idee si a avut un succes nebun la pitic
si al meu sot a gustat o felie si eu am mancat trei mari
am pus poze azi in drops. E scumpa ca e importata apa Evian la gust nu are ceva deosebit
.
Giova ai dreptate ce zici tu, mi-a trecut deja atunci pe moment m-a deranjat. Aii pare mai scump muschiuletul la 7 euro ca a crescut tare euro in Ro cotletul e cam tot asa faca os cu os e mai ieftin. Azi ambaut un pahar de Lambrusco dupa pizza si ma gandeam la tine ca tu esti cu mancarurile si bauturile italienesti. Cum a iesit prajitura? Ai avut scces cu ea?
Fug sa ii fac si lui Jean o pizza am pus poze aici http://www.dropshots.com/psilviaro de azi si din excursiile nostre nu stiu de ce daca au fost afcute cu alt aprat le-a pus in octombrie
am facut album cu Belgia si cu orasul nostru irana.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Bianca am intrat in graba si nu am apucat sa iti raspund setul ala are o panza de 30 pe40 cm cu conturul facut, are tubuletele de culori pensula si paleta de amestecat culorile, nu se mai poate schimba e un singur tablou.
Eu am luat de iepuras un set super dragut o sa pun poza sa vedeti are 2 oua de gips cu cadran de colorat trasat, pensula si culori de vopsit sa fac oua cu Alain, de astea deja ne-am apucat sa mazgalin, trebuie sa mai iau ceva seturi noi. Nu stiu ce sa ii iau cadou, cred ca o tabla magnetica frumoasa cu o fata de tabla normala....am mai vrut o data si nu am gasit.
Biancas spune:
Silvia, mersi de raspuns in legatura cu tabla aia..asa spune si nelu ca nu se mai oate schimba hartia dupa ce desenezi pe ea. le-am scris si alora de la site sa imi dea informatii dar parca vad ca sunt la fel. Daca se poate schimba hartia merita sa zicem, daca nu...nu.
Apropo ca am vazut in pozele Silviei ca Alain bea cola...Dani nu a baut niciodata...de mic i-am spus ca e cola si copiii nu au voie si nu a insistat sa ii dau. Si acum daca ma vede ca am suc in cana se uita ce e si daca nu vede ca e inchis la culoare gusta, daca vede ca e inchis nu gusta. In rest orice alt suc bea...fanta, sprite (asta e preferatul lui) dar cola nu.
Bianca