Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (314)
Raspunsuri - Pagina 14
maraki spune:
Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune:
- Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mina pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci ca gheata...
A doua zi Ioneasca zice si ea:
- Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mina pe testicule si erau tot reci ca gheata...
- A treia zi apare si Popeasca batuta mar si cu ochii vineti.
- Ce-ai patit draga?
- Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mina pe testicule si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti.
Atunci zic: "Draga ce fierbinti sint testiculele tale, ale lui Georgescu si Ionescu sint reci ca gheata...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Of ce e si cu criza asta, de 5 ani Giuseppe a cumparat saptamanal trandafiri frumosi pt mesele de la restaurant. Astazi cand m.am dus la sv. am vazut ca i.a inlocuit cu lalele artificiale ![]()
Tot nu pot lasa mesaje in drop, nici cu netscape nu merge
Intru sa vad ce ati pus 
Silvie te inteleg ca nu puteai spune ceva cumnatei
E normal sa faci musafirii sa se simta bine in casa voastra
Asa as fi procedat si eu ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Silvie atat de reusita este poza cu pizza incat am crezut ca sant adevarate florile
Imi place parul lui Alain, este foarte des 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
am venit si noi de-afara. ne-am plimbat pe malul begai cam 2 ore si nu am avut nimic. Cand ne-am dat jos din masina in parcare...toate alea ma dureau
.
A reusit Clau sa-l tunda pe pitic, eu eram pe post de animatoare
, nu-i place sa simta parul pe piele. Doamne ce par mare a avut...parca imi pare rau ca i l-a taiat.
Bianca lasa ca-l tunzi tu sapt. urmatoare pe dani. Cu venitul la TM...nu stiu...depinde de cat va sta Clau, daca va veni el sau asociatul....de ce chef am eu....
cam scumpa chestia aia de desenat, mai ales ca are numai o plansa.
Silvia ce bine arata pizza. ai talent doamna!
Prajitura a iesit buna, doar ca numai eu o mananc. Clau nu se omoara cu dulciurile, Marco nu prefera gemul...asa ca...lasa sa se puna pe mine caloriile, caci si asa ma plang rau de foame.
Se poate sa nu fie setata data la celalat aparat, de le-a pus in octombrie. asa patesc si eu cu celalat aparat, caci am o data de anul trecut si le pune in urma, dar le schimb eu data in drops.
merg sa pap si eu si sa culc copilul.
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Maraki...lasa ca si lalele sunt faine chiar daca sunt artificiale..macar sunt de sezon
. In legatura cu vopsitul pe par la CM sa stii ca sunt povesti pure..m-am vopsit azi si mi-a iesit ca deobicei
. Asa ca lasa superstitiile si daca trebuie apuca-te si vopseste-te
.
Giova la voi sunt frizerii deschise duminica? Sau v-ati tuns la vreo cunostiinta? La noi sambata sunt pana pe la ora 12 sau 15 unele. Atat..duminica pauza...nici coafor nu gasesti deschis duminica...daca ai nunta cumva si te intelegi cu coafeza sa mearga la salon sa te faca dar ma gandesc ca platesti "luxul" asta.
Noi nu am iesit nicaieri, eu m-am vopsit pe par, ai mei copii s-au uitat iar la Magic English si dupa ce am mancat de cina Dani tot spunea pe aici "she is a flower", "she is a bird" si ma striga des "mammy, mammy".
Am facut snitele de cina...au stat de la amiaza in iaurt cu lamaie...sincer au iesit bune dar nu simt vrea diferenta semnificativa intre astea si cele care nu stau in iaurt.
. Poate sunt eu asa mai "nesimtita"
.
Giova...daca faci maine sa imi spui daca simti ceva. Pe Nelu l-am intrebat daca simte ceva diferit si a spus ca parca sunt altfel
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca ma confunzi, nu eu am spus ca nu prinde vopseaua cand esti la CM...am vrut si eu sa ma vopsesc astazi dar mi.a fost lene...maine neaparat ca se cunoaste nasol la radacina
Vezi ca nu trebuia sa speli carnea dupa ce ai scos.o din iaurt, eu nu am facut niciodata dar e imposibil sa nu simti o diferenta de gust.
Giova pofta buna la praji
Angelo e in cada, Giorgos il supraveh´gheaza, eu trag niste filme pe cd-uri....A good woman mi se pare bun, il vad in seara asta si am mai vazut azi Two weeks notice cu Sandra Bullok si Hug Grant...misto film 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Maraki, eu asa tin minte cu vopseaua ca tu spuneai. Atunci ma insel. Normal ca nu am spalat carnea...era pacat de condimetele alea..ar fi insemnat sa le mai condimentez inca odata.
Merg la nani langa al meu sot.
Noapte buna 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Fetelor merci de aprecieri, sunteti dragute bucatareasa ma facdaca raman casnica ![]()
Maraki o sa caut si eu filmul cu Sandra Bullok ca am auzit de el, nu am inteles faza cu florile la inceput in poza
faza de blonda ce sa mai zic. Stiu ca m-ai intrebat si am uitat sa iti raspund mie imi creste parul greu, la 3 saptamani ma fac ca mi se distruge parul, de fiecare data il decolorez la radacina si pun 2 tuburi de vopsea.Acum am iesit un blond deschis ca naiba
maine trebuie sa mai cumpar ceva si ma vopsesc inca o tura ca am iesit turbat rau in cap nu imi place chiar asa deschis. Parul lui Alain seamana cu al meu des tare si usor ondulat lui, eu am fost bucle toata ca Desdemona
dar de la atata vopsit mi s-a intins daca v-as pune ceva poze din tinere ati ramane uimite de diferenta
. Eu una detest florile de plastic pe mese in restaurant
.
Bianca nu are cum sa se schimbe la tablou ca e o panza prinsa pe cadru de lemn, eu iau asa fara contur am vazut si cu contur o multime da pe la 2-3 euro, asa mici, fara vopsele e drept si mie mi se pare mult acolo.
Giova mersi de aprecieri
cu masina l-ati tuns pe Marco? Si noi facem asa acasa, acum chiar i-a crescut parul dar il mai las un pic. Aparatul era al cumnatei mele poate nu a recunoscul softul cum trebuie...nu ma pricep. spor la papat praji, lasa ca acum te poti rasfata
.
Eu am facut azi la lumanare
ca mi s-a ars becul in bucatarie si ala era cu insurubare si nu aveam rezerva
o reteta deosebita de muffins ceva f cunoscut aici cu ciocolata neagra si o tableta de cioco alba in mijloc, aveam si eu voie la dulce si am mancat o bucata, e chiar un desert simplu de facut asta va recomand sa incercati.
Bianca am uitat tava de pizza rotunda gasesti la Metro si marime mica si mare, eu in Ro de acolo am luat.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Buna dimineata,
Bianca stii tu ceva dar le-ai incurcat
Am scris mai demult ca se spune ca nu prinde vopseaua cand esti la cm dar eu m.am vopsit mereu si nu a fost asa.
Silvie, ma refeream la poza unde este portia de pizza taiata intr-o farfurie frumoasa cu model firicele verzi de planta, alea la prima vedere am crezut ca sant adevarate nu desenate
buun, acum sa va pove prin ce am trecut in noaptea asta
de la ora 3 si ceva nu am mai dormit
M-am speriaaaat......s-a trezit Angelo si s.a ridicat in fund sa imi dea ceva....am crezut ca e vreo scama sau firmitura desi nu mancase in patut...am luat ce mi-a intins( nu era nimic ) si s.a pus la loc cu capul pe perna....operatia asta a durat de vreo 5 ori, l-am controlat la unghii sa vad daca il agata vreuna dar nu avea nimic...giorgos se uita si nu stia ce sa faca
..Angelot tot timpul asta era serios si se uita undeva in sus...la un moment dat ridica mana ca si cum ar vrea sa apuce ceva
...giorgos cred ca s.-a speriat si a spus sa il iau in pat langa noi.....eu aveam o frica in miiineee.....
ma ridic, iau copilul in pat si ma uit la el cat de serios era cu ochii deschisi privind undeva sus.....iar intinde mana sa apuce ceva
atunci l-am inchinat si am deschis tv-ul ca tare ne-am speriat
Va dati seama ca nu am mai dormit, la 5.00 m-am ridicat din pat si am venit la sv....oare ce o fi fost???
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
anasol spune:
maraki-poate a visat piticul ceva.........nasol ca esti obosita......
dav a facutpipi pe el azi, a fostprivat azi de desene.......drept pedeapsa.....