FIV 217

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Madalina Si eu am facut 10 eco si o morfofetala,eram obsedata sa vad ca bb e bine,credeam ca de e vreo neregula o sa se vada...insa nimeni nu mi-a spus nimic niciodata...Oricum,m-as fi gandit la orice,doar la asta nu,mai ales ca n-am vazut persoane cu SD decat in Islanda cat am stat,pe-aici pe la noi niciodata.
Pup o Sofiuca mica si frumoasa

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Flori, morfofetala ai facut-o in Bucuresti ? La ce dr. ai fost ? E inadmisibil ca nu au observat nimic, ma refer si la inimioara, desi, intr-adevar, si daca ai fi aflat, proabil nu te-ai fi indurat sa renunti... Dar asta oricum, nu scuza medicii !

Eu, daca iti amintesti, am facut analize in exces (si DT si TT in dublu exemplar+amniocenteza+multiple morfologice), nici asa nu e bine, acum imi reprosez ca am fost exagerata. Vreau sa zic ca Ilinca mea are momente cand ofteaza efectiv ca un om mare si mi se rupe inima, sunt convinsa ca i-am transmis din grijile mele in timpul sarcinii.
Acum insa eu zic sa nu te mai consumi cu asta, trebuie sa-ti canalizezi toata dragostea si eforturile catre dragul de Rares. Si repet, sa-mi zici cu ce te pot ajuta. Te imbratisez !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rami 73

Flori, morfofetala ai facut-o in Bucuresti ? La ce dr. ai fost ? E inadmisibil ca nu au observat nimic, ma refer si la inimioara, desi, intr-adevar, si daca ai fi aflat, proabil nu te-ai fi indurat sa renunti... Dar asta oricum, nu scuza medicii !

Eu, daca iti amintesti, am facut analize in exces (si DT si TT in dublu exemplar+amniocenteza+multiple morfologice), nici asa nu e bine, acum imi reprosez ca am fost exagerata. Vreau sa zic ca Ilinca mea are momente cand ofteaza efectiv ca un om mare si mi se rupe inima, sunt convinsa ca i-am transmis din grijile mele in timpul sarcinii.
Acum insa eu zic sa nu te mai consumi cu asta, trebuie sa-ti canalizezi toata dragostea si eforturile catre dragul de Rares. Si repet, sa-mi zici cu ce te pot ajuta. Te imbratisez !

pozici

rami & Ilinca-Maria - 12.02.2009

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Oricum sunt f multi doctori care o dau de pereti...mai ales cei renumiti, care fiind foarte ocupati numai au timp sa isi faca meseria cum trebuie, iar la final noi suntem cei care suferim.

Flori imi pare tare rau de incercarea prin care treci.

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Eu iar sunt suparata. M-am dus la cumparaturi cu al meu sot si cand am ajuns acasa m-am trezit ca aveam o pata roz pe chilot si acum am niste dureri crunte de mijloc...asa am patit si pe luni sau marti...de abia astept sa ma duc la doctor sa vad care este situatia. Se pare ca o sa ma pregatesc pentru o odisee in pat sau poate doar in casa. Poate stie vreuna dintre voi de unde as putea sa fac rost de gravibinon; eu intelesesem ca se gaseste doar in Moldova. Deja m-am saturat sa nu pot sa fac nimic: sa nu i-au copilul in brate, sa nu ma plimb, sa nu muncesc, sa stau efectiv ca un portelan in mijlocul casei, iar de alte cele nici macar nu indraznesc sa ma mai gandesc, de frica sa nu carecumva sa pierd sarcina. Nu mai pot, vreau doar sa stiu care este situatia, imi este tare frica sa nu fie o sarcina molara la cum a crescut bhcg-ul.

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Rami,multumesc din suflet,insa doar Bunul Dumnezeu ne poate ajuta.

Betty si sarcina usoara,cu bb sanatos.Cred ca ti-e greu ca nu-l poti lua pe Mario in brate,dar gandeste-te ce bucurie ii vei face daruindu-i un fratior sau o surioara

------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008

Mergi la inceput

Rami,scuze,am uitat:nu in Bucuresti,la noi in Focsani am facut morfofetala........

------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Betty,
nu iti mai face ganduri negre cu sarcina molara, bhcg nu a crescut nici pe departe cum creste la molare. Doamne, de unde stim noi toate tampeniile astea, sa stii ca sunt medici de familie care nu au auzit in viata lor de sarcina molara, dar noi le stim pe toate si tot ni se pare ca ni se intampla toate noua...

Cat despre luat copilul in brate, mie mi-au spus foarte clar sa duc in continuare o viata normala, nu stat in pat, nu evitat efort, da, facut sport, da, luat copilul in brate (i-am intrebat de trei ori) caci o sarcina care nu e ok se pierde indiferent de ce facem (motivele sunt in marea majoritate a cazurilor de natura genetica si acolo nici gravibinonul, nici altceva nu ajuta).

Acum nu spun nici ca sangerarea e de bine, dar am citit ca un procent mare (nu mai stiu exact, parca 25%) de sarcini prezinta sangerari in primul trimestru si ca in 50% din cazurile de sangerare sarcina va evolua fara complicatii. Iti doresc sa faci parte din acel 50% si Mario sa se bucure de o surioara sau de un fratior fix la termen!

Celorlalte fete, in special celor care sunt la a 4-a, a 5-a incercare, bafta fetelor, sunteti de admirat, asemenea tarie merita rasplatita si trebuie sa fie rasplatita!

Lili

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), bhcg pe 19 martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Flori nici nu am cuvinte draga mea! Dumnezeu sa va ajute sa aveti putere pentru piticul vostru drag si iubit!

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Mergi la inceput

Miki

------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Dragele mele aspirante, in sfarsit am terminat si eu povestea puiului nostru drag;
o gasiti aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=13

Va doresc din suflet sa ajungeti cu toatele sa va tineti puii in brate, o meritati din plin! Va multumesc pentru tot!

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Mergi la inceput