FIV 217

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata fetelor!

Am intrat sa va spun ca am fost ieri la eco,zi 13 cm si ovulasem deja cu o seara inainte,se vedea corpul galben,iar endometrul era 8 mm ( inca se vedeau trilaminatiile) si in fundul uterului era de 8,5 mm.Asta dupa masuratoarea d-nei dr. Cocei care e foarte drastica si perfectionista ceea ce imi place.Dansa era foarte multumita de endometrul meu si de cum am reactionat la progynova vaginal.Astazi trebuie sa o sun sa imi spuna cand incepem fiv-ul.As incepe la cm urmator,dar va trebui sa vina prin 28-29 si mi-e frica sa nu pice ET in joia mare sau vinerea mare de Pasti.Dansa trebuie sa se consulte azi cu dl. profesor si imi va spune ce au hotarat.Offff abia astept sa incep ca nu mai am rabdareeeeee,am prins iarasi speranta ca asa-s eu,imi trebuie un mic impuls si sunt gata sa o iau de la capat cu toate fortele si sperantele!

Ma gandeam ca nu ar fi rau sa fie postat pe prima pagina acest tratament pentru endometru pentru ca nu sunt singura care are astfel de probleme.Am luat incepand cu zi 6 de cm cate doua pastile de progynova pe zi,vaginal,una dimineata si una seara pana la ovulatie.Ecografie in ziua 10 si in ziua 13.Doamna dr. Cocei are acest tratament de la doctori renumiti din strainatate unde acestia au avut succes cu progynova vaginal,nu oral.Avantajul e ca se asimileaza mai bine in oraganism luat vaginal decat inghitite (cand dozele ar trebui sa fie mai mari) si , se stie ca estrogenii pot avea consecinte grave,chiar cancer la san si nu numai....E important de stiut ca nu fiecare organism reactioneaza la acest tratament,dar din pacate altul nu exista.Depinde de starea receptorilor endometriali probabil.Eu am facut acest tratament nu neaparat pentru a creste in grosime endometrul ca asta se cam rezolva intotdeauna la fiv luand intre punctie si test progynova ( inghitite).Dr. Cocei mi-a spus ca e extrem de importanta structura endometrului:pana la punctie trebuie sa fie trilaminar si dupa punctie/ovulatie trebuie sa fie nesistematizat cum il aveam eu ieri deoerece ovulasem cu o zi inainte.Mi-a ai spus ca dupa administrarea pregnylului endometrul nu mai creste,e si aceasta informatie interesanta si bine de stiut.Eu voi lua si pe stimulare progynova vaginal,monitorizand ecografic si voi monitoriza lh-ul.

Va doresc o saptamana minunata si tin pumnii fetelor in asteptare si celor in plin tratament!

Cristinici,Sheri cand faceti testul?Doamne ajuta!

Stie cineva daca undeva in Bucuresti sambata si dumineca se recolteaza sange pentru hormonalele din zi 2 si iti poate da raspunsul in aceeasi zi?.La BIOS parca se recolteaza sambata,dar nu stiu daca iti dau si raspunsul in aceeasi zi.La Institutul Victor Babes numai de luni-vineri.Multumesc.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora felicitari pentru endometru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

'Neata fetelor!

Am intrat sa va spun ca am fost ieri la eco,zi 13 cm si ovulasem deja cu o seara inainte,se vedea corpul galben,iar endometrul era 8 mm ( inca se vedeau trilaminatiile) si in fundul uterului era de 8,5 mm.Asta dupa masuratoarea d-nei dr. Cocei care e foarte drastica si perfectionista ceea ce imi place.Dansa era foarte multumita de endometrul meu si de cum am reactionat la progynova vaginal.Astazi trebuie sa o sun sa imi spuna cand incepem fiv-ul.As incepe la cm urmator,dar va trebui sa vina prin 28-29 si mi-e frica sa nu pice ET in joia mare sau vinerea mare de Pasti.Dansa trebuie sa se consulte azi cu dl. profesor si imi va spune ce au hotarat.Offff abia astept sa incep ca nu mai am rabdareeeeee,am prins iarasi speranta ca asa-s eu,imi trebuie un mic impuls si sunt gata sa o iau de la capat cu toate fortele si sperantele!

Ma gandeam ca nu ar fi rau sa fie postat pe prima pagina acest tratament pentru endometru pentru ca nu sunt singura care are astfel de probleme.Am luat incepand cu zi 6 de cm cate doua pastile de progynova pe zi,vaginal,una dimineata si una seara pana la ovulatie.Ecografie in ziua 10 si in ziua 13.Doamna dr. Cocei are acest tratament de la doctori renumiti din strainatate unde acestia au avut succes cu progynova vaginal,nu oral.Avantajul e ca se asimileaza mai bine in oraganism luat vaginal decat inghitite (cand dozele ar trebui sa fie mai mari) si , se stie ca estrogenii pot avea consecinte grave,chiar cancer la san si nu numai....E important de stiut ca nu fiecare organism reactioneaza la acest tratament,dar din pacate altul nu exista.Depinde de starea receptorilor endometriali probabil.Eu am facut acest tratament nu neaparat pentru a creste in grosime endometrul ca asta se cam rezolva intotdeauna la fiv luand intre punctie si test progynova ( inghitite).Dr. Cocei mi-a spus ca e extrem de importanta structura endometrului:pana la punctie trebuie sa fie trilaminar si dupa punctie/ovulatie trebuie sa fie nesistematizat cum il aveam eu ieri deoerece ovulasem cu o zi inainte.Mi-a ai spus ca dupa administrarea pregnylului endometrul nu mai creste,e si aceasta informatie interesanta si bine de stiut.Eu voi lua si pe stimulare progynova vaginal,monitorizand ecografic si voi monitoriza lh-ul.

Va doresc o saptamana minunata si tin pumnii fetelor in asteptare si celor in plin tratament!

Cristinici,Sheri cand faceti testul?Doamne ajuta!

Stie cineva daca undeva in Bucuresti sambata si dumineca se recolteaza sange pentru hormonalele din zi 2 si iti poate da raspunsul in aceeasi zi?.La BIOS parca se recolteaza sambata,dar nu stiu daca iti dau si raspunsul in aceeasi zi.La Institutul Victor Babes numai de luni-vineri.Multumesc.

Kora

CARPE DIEM!

www.cdt-babes.ro/contact.php" target="_blank">aici se fac analize si duminica..dar eu zic sa intrebi daca si cele hormonale.

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

betty multumesc,tocmai am sunat la babes inainte de a vedea mesajul tau si mi-au spus ca numai de luni-vineri fac recoltari pentru hormonale si ca sa fiu sigura le-am mai trimis si un e-mail.Dupa calculele mele trebuie sa imi vina cm in 28-29 sper sa vina dumineca si luni sa imi pot face analizele din zi 2,ca daca vine sambata habar nu am unde le pot face dumineca....tu esti ok?

iana

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna fetele,

kora- la IDS Dorobanti poti recolta analize sambata. au program de la 8 la 12 si ai rezultatul in aceeasi zi daca faci analizele "la urgenta". succes!

bafta tuturor fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Kora fa o intrebare si la Synevo, din cate stiu au program si sambata si-ti pot trimite rezultatele si prin email, eu la ei am facut ultimele enalize si am primit rezultatele mai devreme decat mi-au zis...

felicitari pt endometru, sa dea DD sa fie ultimul FIV.

anka si eu tot la Genesys merg, dar a fost ok, poate ai inemerit o zi mai aglomerata, iar analizele mi le-au dat pe toate de la inceput, poate ce ti-a mai dat de facut sunt completare la ce nu a iest bine... mai bine cercetezi tot si pierzi putin timp, decat sa-ti para rau mai tarziu, iti spune chiar "stan patitu"...

moniland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Kora ce usurare ca ai gasit tratament si ca raspunzi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora - Medsana recolteaza sambata. Polisano de la Plazza recolta si duminica ( cel putin pe vremea cand eram eu insarcinata recoltau - verifica telefonic). Cu rezultatele nu te pot ajuta dar nu cred sa fie in aceeasi zi.

Mergi la inceput

sarrah,ladyxe pe mine ma interesa mai mult un laborator care lucreaza dumineca ( in eventualitatea in care zi 2 de cm imi va pica dumineca), sambata parca si BIOS lucreaza si il prefer in loc de alte laboratoare.Multumesc fetelor si bafta multa!

oana intr-adevar e o noua speranta pentru mine...chiar cand credeam ca o apuc pe calea adoptiei ca nu mai e nimic de facut....oricum ideea nu am abandonat-o,doar am amanat-o....sa vedem ce va mai fi si cu fiv-ul asta....Am vazut ca miky-miky ti-a recomandat un tratament naturist pentru ovare/ovocite,bafta multa!Eu nu iau acum nimic naturist,dr. mea mi-a spus ca tratamentele naturiste ajuta in diverse cazuri,dar nu trebuie facute chiar inainte de fiv,ci cu 3 luni inainte de a incepe fiv-ul pentru ca poate afecta implantarea embrionilor.Mentionez ca era vorba despre trtamente naturiste pentru cresterea imunitatii,nu am intrebat-o despre vitex-fruit etc.Sper din suflet sa te ajuyte si sa obtii ovocite bune data urmatoare!
Catalina multumesc fata draga ,am sa verific.Sa stii ca am intrebat-o pe dr. Cocei despre tratamentul tau,insa nu am apucat sa spun pentru ce faci tu acest tratament ca ea mi-a si spus ca acest vtratament se da atunci cand se face ET cu embrioni criogenati si am spus "da...cunostinta mea,pentru asa ceva face tratamentul"....,a mai spus ca pentru cazul meu e bun tratamentul asa cum mi l-a dat si voi lua si in stimulare la fel,insa vom monitoriza atent lh-ul.Oricum multumesc inca odata!Sper sa iti foloseasca si tie tratamentul tau si data urmatoare sa fie bine pana la capat!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Dariaioana asa este mai bine mai multe analize decat sa regret la urma. Sa sti ca nu am o problema cu doamna doctor. Mi se pare chiar ok. Cred ca stilul de organizare lasa un pic de dorit.
Flori
Betty[flo] si bebe sanatos si la termen.
KoraFelicitari pentru frumosul endometru. Vezi pentru toti exista o luminita de la capatul tunelului.
Ladyxe ma bucur ca mai e cineva care merge la aceeasi clinica cu mine.Analizele date nu sunt pentru lamurirea unor probleme. Alea le-am facut deja. Mi s-a spus ca sunt cele premergatoare FIV-ului. Astazi sunt mai bine sunt iar optimista si am planul de bataie bine pus la punct. Mi-am propus sa nu ma mai enervez si sa fac oricate analize vor mai fi necesare.
Pana la urma tot efortul este pentru o cauza nobila si merita din plin.
Cred ca doamna doctor ma inspecteaza atent pentru ca nu vrea sa lase nimic la intamplare.
FIV usor tuturor.

Mergi la inceput