FIV 217

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Antosit, Moniland, Kora sa va auda Bunul Dumnezeu, ca m-am cam saturat si nu mai avem nici de-ai sotului la rece si nu stiu ce as mai putea face.

Mihaele sa stea la mami in burtica 9 luni si sa te bucuri de ei.

toate FIV-oaselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, tare dor mi-a fost de voi, chiar daca n-am mai reusit sa scriu, am citit printre picaturi despre fiecare dintre voi.

Flori, am impietrit efectiv citind despre suferinta ta, mereu ma intrebam ce mai faci si de ce n-ai mai postat nimic de atata vreme... offff...Sunt alaturi de tine, sunt convinsa ca puiul tau are o forma usoara de SD si se va integra perfect, mai ales ca va beneficia de toata dragostea voastra ! Cat despre inimioara, spune-ne te rog unde si cand il veti opera, poate putem sa va ajutam cumva. Te imbratisez cu drag !

Onuta draga, ce ma bucur sa te vaaaad !! Ieri am vorbit cu Sheri si nu mi-a zis nimic - mai, mai, ii dau na na !
In primul rand, ca o colega de suferinta si inseminari ce ma aflu, TE FELICIT si te sfatuiesc - intre 2 reprize de mers la baie - sa te bucuri totusi de sarcina asta, vei vedea mai tarziu de ce.
In al doilea rand, iti spun ca am trecut EXACT prin aceleasi stari (la mine au tinut pana la 20 sapt., eu si Flori am fost colege de suferinta...). Si eu am slabit tot 5 kg, si eu ma tineam de pereti cand mergeam, la baie aveam o "presiune" de stropeam toti cei 4 pereti, aproape toata sarcina am mancat numai fructe si lactate, n-am suportat deloc carnea timp de 9 luni, dar stii ceva...am uitat totul acum. Oricum, ca sa te incurajez iti spun ca asta mi s-a parut cea mai nasoala perioada din toata sarcina, desi dupa aceea am mai beneficiat si de alte "bucurii" : contractii la greu, amniocenteza etc. Pana si nasterea a fost floare la ureche fata de greturile de la inceput, asa ca trage aer in piept, tot greul va trece in curand !
Te si sa auzim de bine, daca ai nevoie de vreun sfat, stii unde ma gasesti.

Stuart tu ce mai faci, de ce nu ne zici niciodata nimic de tine ?
felicia, tu ce planuri mai ai ?
Kora, luptatoare draga, iti tin pumnii !
KITTA, nici tu n-ai mai dat un semn de viata...
Catalina, ca intotdeauna o prezenta tonica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pup rami si bebe de rami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Kora draga, iti tin pumnii !
Mihaele sa stea in burtica 9 luni si sa va bucuri de ei.
M-am uitat un pic peste rezulatele mele si raspfoind pe DC am gasit in arhiva ca Analizele Hormonale LH, FSH, Estradiol, Prolactina toate astea se recolteaza in zilele 2-3 de CM cand ovarele sunt in repaus.Pai eu am avut CM pe 31.01 si analizele le-am fcaut in data de 4.02 deci in a -5 zi de la venirea ciclului.
Inseamna ca sunt corecte sau nu????poate nu stau as de rau cu rezerva ovariana....sau voi ce pareri aveti.
Dupa un astfel arezultat gineocologul ma trimits pt fiv.
si pentru toate fetele care asteapta ...

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Dragele mele prietene, vin si eu la raport: azi am avut ET-ul cu 3 embrioni de 8, 10 si 12 celule, ceilalti 3 embrioni au fost distrusi, unul fragmentindu-se, iar ceilalti 2 s-au oprit din evolutie. Cit despre endometru, d-na dr. a zis ca este foarte frumos.
Ce as vrea sa va mai spun, este ca la primul fiv, toti cei 6 embrioni au fost perfecti, rezultind un blastocist. Deci, de data asta, dupa doar 4 luni de la fiv 1, rezultatul nu a mai fost la fel de bun. De unde speram ca pe ceilalti 3 sa-i congelez, nu mai am nimic.
In concluzie, daca vreti ca organismul sa raspunda foarte bine, lasa-ti macar 5-6 luni pauza intre doua fiv-uri.
Eu sint cea care a pierdut sarcina obtinuta la fiv 1, din cauza ca m-am apucat de spalat paturi si covoare.
Acum urmeaza cele 2 saptamini chinuitoare de asteptare pina la bhcg.
Va pup cu mult drag pe toate, gravidutelor le urez sarcini usoare si la termen, iar fetelor care sint in tratament sau in asteptarea rezultatului, sa veniti cu un bhcg mare de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Mihaele, Mari_loluta multa bafta!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Iana_mari felicitari pentru decizia luata si ma bucur ca dr. a fost receptiva la dorinta ta! Eu am inteles ieri ca vorbeai de FSH, nu de TSH. E foarte bine ca te-a trimis la endocrinolog, el o sa-ti dea un tratament sa-l scada si pe urma vei raspunde si mai bine la tratament.
Kora felicitari pentru raspunsul bun la tratament!
Sheritra, Cristinici multa bafta dragelor!
Doris71, Mari_lolutza bafta multa sa fie lipiciosi embrionasii!
Rami73 ma bucur sa te "revad" iubita!

"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ioanatugs este adevarat ca asa mi-am dorit sa se intample.Am vrut inainte de fiv 3 ,laparascopie si histeroscopie.As fi mai dorit sa fac fiv cu dr. Dracea,dar nu le poti avea pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Rami te pup,te imbratisez si te felicit pentru printesa ta

Luca,tu ai perfecta dreptate,insa noi chiar n-avem timp si nervi acum sa ne judecam cu unul sau cu altul.Asa...si la Iasi cand am fost,geneticianul ne-a spus ca e vina medicilor islandezi(acolo am facut fiv) ca n-au analizat genetic embrionii inainte de ET.De asta ziceam eu ca nu credeam sa se poata intampla asa ceva cu fiv,pentru ca eu credeam ca acolo se aleg cei mai buni,mai sanatosi si mai puternici embrioni...Insa din cei 6 pe care i-am avut doar unul a rezistat si asta bolnav...va dati seama cum erau ceilalti?!?

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Doamne Flori imi pare atat de rau ...ma pt voi sa treceti cu bine peste operatii iar micul Rares sa aibe o forma usoara de SD.Eu toata sarcina am fost marcata cu SD am pe scara o fetita cu forma destul de usoara,faceam eco din 2 in 2 sapt, vreo 4 mofofetale, iar primul lucru cand am iesit din sala a fost sa-mi intreb dr si sotul daca are SD.

Shery, Cristinici asteptam vestile bune!

Betty la ora asta sunt cam chiaunita de nazdrvana mea si nu m-am prins cati pui ai in burtica!Sarcina usoara in continuare!

Bafta tuturor fetelor in focuri!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput