FIV 217

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Miki, nu stiu nici eu prea bine ce inseamna rezistenta la proteina C, la site la synevo sunt niste explicatii, dar n-am priceput bine ce vor. Aici: http://www.emcb.ro/article.php?story=20060727144936994 parca e un pic mai pe intelesul uman. insa oricum, din ce pricep eu, ar putea fi o explicatie pt sarcina pierduta. stoarce-i pe dr de cat de multe info poti...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Kora multumesc mult.
Incerc sa ma calmez ca asa printre nervi incerc sa fac mobilizarea ca sa termin si lunga lista noua de analize.
A si inca ceva legat de asa zisele medicamente de compensat, ca mai nou pe la clinici poate ve-ti auzi ca se poate sa le primiti compensate, nu va mai deranjati sa intrebati ca medicul meu de fam. care este o scumpa (analizele alea generice de sange mi le-a dat gratuit si mie si sotului)a zis ca ne pune degeaba pe drumuri ca pregnylul si cu menopurul apar doar pe lista de copii la compensare iar pt diphereline trebuie asa dosar stufos ca ti se termina FIV-ul pana obtii aprobarea de la Casa de Sanatate.
Multumesc pentru sustinere si iti doresc si eu multa bafta pt situatia ta.
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Salutare!
Iana superrr!Ma bucur ca ai unda verde si ca macar ai cazut pe aceiasi unda cu dr.!Hai ca o sa fie bine....trebuie!!!
Koraeu inca nu am un plan concret.Din mai multe motive a trebuit sa... redirectionam bugetul pe anul asta si pt. moment stau pe bara.Trebuia sa vorbesc si eu cu dr. Cocei luna asta dar daca nu am nimic palpabil in buzunar nici nu imi vine sa o sun!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

anka daria- imi pt. ca trebuie sa amani; si eu am fost pacienta dnei dr Protopopescu si mie culmea desi nu eram pregatita inca pt. FIV mi a dat un pogon de analize, care mi a folosit mai tarziu ca le am avut facute desi FIV n am mai facut la dansa (pt. ca la Medsana unde facea atunci FIV era f scump procedura cu ICSI si la noi era f. probabil sa trebuiasca si ICSI sotul avand oligoospermie); mi a parut o doctorita OK insa acum tot pe febletea mea, dr Dracea o prefer; si ti o recomand calduros in caz ca te reorientezi; oricum analizele pt FIv sunt aproape un stas la toti medici;

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.17 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadejda73 spune:

fetelor va rog ajutati-ma cu un sfat.sunt in perioada de stimulare si am racit. ce as putea sa iau fara sa influenteze cumva reusita (sper eu) fiv-ului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Parerea mea poti sa iei Amoxicilina 1000mg ,in caz de sarcina e data si de catre med.gineocolog in anumite sarcini.Eu am o cunostinata care a facut fiv si la amebele fiv-uri reusite si a luat asa ceva din perioada punctie pina dupa transfer circa 5 zile.Ajuta chiar si la implatarea embrionului.
Uite ce spunea si betty78
pai intre punctie si ET mi-a dat doar doxiciclina 1buc/12ore X 5 zile, iar de dupa ET seara incep cu 2 utrogestan/8ore si acid folic 1 la 2 zile.
Eu am sa iau si din alt motiv ca sa nu fac vre-o infectie la punctie sau dupa deci preventiv in cazul acesta,dar si pt ca ajuta mult implatare.Asteptam si alte fete sa vedem ce zic ,ce pareri au.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadejda73

fetelor va rog ajutati-ma cu un sfat.sunt in perioada de stimulare si am racit. ce as putea sa iau fara sa influenteze cumva reusita (sper eu) fiv-ului?

Prea multe obtiuni nu ai, decat produse naturiste, ceai cu multa lamaie, miere; oscilococilum poti lua cu incredere...sper sa mai completeze fetele! si bafta!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora multumesc si tie sa ti se indeplineasca la fel,ca ne cam invechim pe forum.
Antosit de data asta am cazut de acord si sper sa fie de bine.Poate rezolvi situatia si faci si tu fiv-ul norocos,
Nusy ce face bebelul?
Fetelor voi stiti daca este vreo legatura intre tsh si fiv?
Anka mult noroc cu analizele si tratamentul fiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadejda73

eu am racit putin in perioada de stimulare si am bagat 5 zile de augmentin si nu am avut nici o problema...dar totusi intreaba medicul

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Betty, eu luam no-spa cand aveam dureri de CM si stateam mult in pat. Oricum cica sunt normale.
copilutzu, vin si eu cu o varianta. Am facut hcg la 10 zile depa ET cu blastocisti si nu l-am mai repetat.

20+

Mergi la inceput