FIV 217

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Betty !!
Ai grija de tine si de burtica !!!
Multumesc!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Fetelor ieri m-am prezentat la clinica pt discutia, speram eu, finala pt FIV. Facusem si ultimele doua analize cerute si ma asteptat sa fie ultimele cum mi se zisese. Cand colo ce sa vezi? Inca o pagina A4 pt mine si sot de ale analize si asta sa le fac cat mai repede daca vreau sa iau startul pe 17 mart.
Acum am si eu o problema: vi s-a intamplat vreodata sa aveti senzatia ca sunteti considerate doar o marfa cotizanta de bani?
Sincer mie senzatia asta mi s-a creat si nu stiu cum sa scap de ea.
acum chiar sunt in dubiu daca sa merg mai departe sau nu.
Help!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un sfat

Mergi la inceput

In rest se pare ca tratamentul v-a incepe cu o injectie de Diphereline de 3.75mg pe 17 mart., urmand apoi injectare cu menopur 75 iu nu am inca schema cu cate pe zi mi s-a zis sa achizitionez 36 de fiole (in functie de cum voi reactiona se poate sa il suplimentez) si voi incheia apoteotic cu pregnyl 5000iu 2 fiole.
Imi vine sa-mi iau campii.
De ce nu spun astia de la inceput tot.
Eu mai am si un sot mai naravas care deja a facut urat ca pe banii lui atarna pe usile lor cu orele, ca e programat la o ora si intra cu 2ore intarziere si etc.
Am o zi tare proasta.
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

copilutzu - dupa ET cu blasto poti face BHcg in ziua 7. Asa mi-au spus medicii si la amandoua sarcinile am facut in ziua 7. Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Copilutzu- data ramane aceeasi ca si in caz de transfer de embrioni; pt ca de baza este data punctiei care =cu data fecundatiei; in aceeasi situatie am fost si eu si am intrebat daca vin tot la data stabilita dinainte sa se stie ca ET ul va fi cu blasto, si a zis dr Drcaea ca da, data ramane aceeasi; pupici si multa bafta

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.17 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Copilutzu- da, asta am omis sa ti spun; tu poti face si mai devreme testul avand in vedere ca ET ul a fost cu blasto; dar apoi va trebui sa ti l repeti la doua zile pt. siguranta, sa vezi daca i in crestere;

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.17 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Va multumesc mult, mult de tot!!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Blanche,Anto ,Huskimultumesc fetelor pentru incurajari!Voi ce mai faceti,care e planul?
DORIS Doamne ajuta ca 23 martie sa fie cea mai fericita zi din viata ta!
Mihaele iti tin pumnii stransi si sper sa ai gura aurita si sa fie asa cum spui tu…!
Iana_mari iti doresc ca planul tau sa mearga struna:laparo-histero-fiv-bebe!!!!!
Betty multa bafta la eco si sanatate tie si lui Mario!
Copilutzu felicitari pentru cei doi voinici din burtica!Esti pe mana d-nei Cocei asa ca ai sanse mari de tot!BHCG poti s ail faci atunci cand au spus ei,pe 17 martie sau calculeaza 9 zile de la ET , considerand ziua ET = ziua 0 si in a 9-a zi poti face testul bhcg.Multa baftaaaaa!
Anka daria unde faci fiv si cu cine?Mai bines a faci toate analizele posibile inainte de sarcina decat dup ace vei afla ca esti gravida sa descoperi Doamne fereste ceva care nu se poate trata in sarcina sau care dauneaza embrionului etc,asta chiar daca ai amana fiv-ul cu o luna.In rest….asa e la spital de stat in Romania de obicei astepti mai mult sau mai putin ca sa intri la doctor,dar e mai ieftin,iar la clinicile private e si f scump,conditii mai bune,dar si acolo de multe ori trebuie sa astepti….nu prea avem ce face….calmeaza-l pe sotul tau si spune-I ca pe drumul fiv-ului e nevoie de foarte multa rabdare ,iar tu ai nevoie acum de calm,liniste,imbarbatare si optimism….Mult success!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Multumesc mult KoraPop. Din cate am inteles eu acest ultim set ar fi necesar pt procedura de recoltare de ovocite si pt. embriotransfer. Sunt analize generice de sange ca cele grele le-am facut deja. Ce m-a deranjat e ca putea sa mi le dea de data trecuta si ieri le duceam pe toate.
In ce priveste FIV-ul am ales o clinica privata tocmai in ideea de a evita nervi inutili. Da se pare ca ne-am inselat. FIV-ul il voi face la Genesys cu Denisa Protopopescu. Acum sincer nu stiu ce sa mai zic. Fiind primul ma gandesc ca cel mai corect e sa informezi omul cu ce analize tb de la inceput si apoi daca mai trebuie ceva clarificari le faci. Dar noi deja cred ca am mers de 10 ori pana acum la clinica asta ca sa nu mai zic de vizitele la urolog, psiholog, endocrinolog etc. ca sa aflu ce deja le spusesem si stiam deja ca am doua trompe inutile. Asta ar fi cam singura problema ca sotul e mascul certificat asta asa ca sa ma mai distrez un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

anka daria aici ai dreptate,trebuia sa va dea de la inceput lista lunga cu analize....,dar nu stiu ce sa zic,depinde de la dr. la dr.,fiecare cu sistemul lui.Iti doresc multa bafta si tie sotului tau " mascul certificat" !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput