FIV 217

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Flori Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va dea putere sa mergeti mai departe.
Kora ma bucur din tot sufletu ca ai vesti bune ti-am spus ca anul asta este anul nostru asa o sa fie
Eu am 3 bebei la purtaor ma rog sa ramana la mine in burtica 9 luni cu voia Domnului.
Va pup pe toate siDumnezeu sa va ajute

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Bafta multa, Mihaele, bb-ii sa ramana cuminti in burtica pana la 9 luni si sa va lumineze viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

La mine totul e ok. Am fetite mari de 300gr si 320 gr. si frumusele foc. Of Doamne inca nu realizez ca pot sa am asa ceva la mine in burtica si am inceput sa le simt ca misca. Ba in stanga, ba in dreapta. Le iubeeeesc.

Doris, si la mine incercarea 5 a fost cea norocoasa.
Mihaela, tin pumnii sa stea acolo 9 luni. Eu zic nu chiar 3 dar doi ar putea
Hei, fetelor, Cristinici si Sheri, stati la caldurica? Pe cand vesti despre puiuti?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Moni revin cu o completare: pe marti am control la doctor, dar stiu ca nu are un ecograf tocmai bun, asa ca o sa am mari emotii

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Sheri, Cristinici va asteptam cu vesti bune. Pe cand bhcg-ul ca v-am rezervat locuri la odisee.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Betty, stii prea bine ca doar dupa 6 sapt se vad inimioarele cum bat. Dar fii optimista ca totul e ok la tine in burtica si asa va fii. Si ce daca nu sunt doi si e doar unul? de abia e mai usor. Am un var care are o fetita de 4 ani si doi baietei gemeni de 2 ani. I-a dus singur pe toti 3 la plimbare cu masina si cand i-a dat jos fugeau toti in 3 directii. Nu mai stia pe care sa-l prinda si .... a sunat un prieten sa vina sa-l ajute

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Antosit iaca la raport am sosit,ce stii tu drumul-este lung Tulcea -Bucuresti.Deci D-NA DR. DRACEA NU VA MAI VENI IN SPITAL deocamdata nici macar pentru punctii si et-uri.Nu stie perioada ,este f,f, aglomerata la cabinet.
A m avut de ales intre cabinet si spital cu alt dr. Mi-a recomandat-o cu caldura pe.Dr.Codreanu.
Analizele mele sunt ok m-ai putin TSH care este in limite,dar putin marit.Mi-a calculat tratamentul si ajungeam cumva in jurul pastelui, plus ca hidrosalpinxul meu e destul de mare si trebuia punctionat inainte si dupa tratament.Am rugat-o din suflet sa-l scot(trompa).
A fost super draguta, a sunat-o pe Codreanu si la inceputul lunii fac a treia laparascopie si histeroscopie ,iar la sfarsitul lunii incep trat,(ziua 21)
Ioanatugs aveam dreptate cu tsh era putin marit chiar daca in limite .Mi-a recomandat nu endocrinolog.
Mi-ar fi placut sa fac cu Dracea fiv-ul, dar nu-mi displace nici Codreana,eu facand cu ea primul et.(proful era la congres).
Sunt bucuroasa ca in sfarsit am putut convinge un dr. sa scap de acest hidrosalpinx.
Cristinici,Sheri mult noroc, se apropie rezultatul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Betty, stii prea bine ca doar dupa 6 sapt se vad inimioarele cum bat. Dar fii optimista ca totul e ok la tine in burtica si asa va fii. Si ce daca nu sunt doi si e doar unul? de abia e mai usor. Am un var care are o fetita de 4 ani si doi baietei gemeni de 2 ani. I-a dus singur pe toti 3 la plimbare cu masina si cand i-a dat jos fugeau toti in 3 directii. Nu mai stia pe care sa-l prinda si .... a sunat un prieten sa vina sa-l ajute

20+

pai sunt in saptamana a 6-a: 5 saptamani si 4 zile, iar inima incepe sa bata cam din 18-21 zi, ceea ce ar insemna cam din 4 saptamani si 4 zile sau exact 5 saptamani, dar este posibil sa nu se vada din cauza ecografului. Nu conteaza cati sunt, important este doar sa fie bine....doar durerile astea tampite ca la CM ma streseaza si ma sperie. Cum fac ceva efort cum incep durerile. Azi noapte nu am dormit deloc, o data din cauza durerilor, iar a 2-ua oara din cauza ca Mario tuseste de ceva timp noaptea cam din 5 in 5 minute si nici el si nici noi nu reusim sa dormim. In plus am la servici niste proiecte si nu stiu cum pot sa le termin daca stau acasa.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Fivoasele mele , stiu ca fiecare aveti grijiile voaste , probleme, asteptari ...
Ajutati-ma si pe mine cu o informatie.
Nu prea inteleg eu bine "de'ale FIV-ului.."
Am facut punctia pe 4 martie.
Et. trebuia facut pe 6 martie.
D-na dr. Cocei m-a sfatuit sa ii lasam sa ajunga blastocisti.
Din 11 embrioni 2 au ajuns in stadiul blastocist.
ET. l-am facut pe 9 martie.
Cand trebuie sa fac testul BHCG ???

Pe biletul de la Giuli scrie ca Bhcg. sa il fac pe 17 martie asta in cazul in care faceam ET pe 6 martie....
Luminati-ma si pe mine , va rog!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copilutzu

Fivoasele mele , stiu ca fiecare aveti grijiile voaste , probleme, asteptari ...
Ajutati-ma si pe mine cu o informatie.
Nu prea inteleg eu bine "de'ale FIV-ului.."
Am facut punctia pe 4 martie.
Et. trebuia facut pe 6 martie.
D-na dr. Cocei m-a sfatuit sa ii lasam sa ajunga blastocisti.
Din 11 embrioni 2 au ajuns in stadiul blastocist.
ET. l-am facut pe 9 martie.
Cand trebuie sa fac testul BHCG ???

Pe biletul de la Giuli scrie ca Bhcg. sa il fac pe 17 martie asta in cazul in care faceam ET pe 6 martie....
Luminati-ma si pe mine , va rog!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

dragutza, imi pare rau, dar eu nu te pot ajuta. Eu am facut Et cu embrioni de 48 de h si am facut testul la 12 zile de la ET sau 14 de la punctie. Mult noroc sa ai si bebicii sa fie lipiciosi pentru 9 luni

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput