FIV 217

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

LAVINUTZA multumesc pt raspuns.Si eu ma gindeam ca nu i-mi va ajunge dar pt 20-22 de zile circa,e suficient deci.Merci mult.
O zi buna !

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Flori, am citit ce ti s-a intamplat si sunt REVOLTATA!!

Nu are a face ca ai fi pastrat copilul si daca ai fi stiut, te inteleg, dar acel medic care ti-a supravegheat sarcina si nu a vazut malformatiile este un PERICOL PUBLIC. Imi imaginez ca toata energia ta se dirijeaza acum spre Rares, dar cred ca este de datoria ta sa il acuzi pe medic de malpraxis!

Dumnezeu sa va vegheze pe toti trei si sa va dea putere!

M-Oana, fetele sunt prea diplomate, eu nu te cunosc, da'-ti zic direct: potoleste-te cu idei precum avortul! Ti-o spune una care a stat cinci saptamani nemiscata la pat (doar degetele mi le puteam misca, si pleoapele) si cu toate astea si-a tinut copiii morti in brate. Ti se pare ca ai mai fi om daca ai decide voluntar sa iti omori copilul? Potoleste-te!
Sanatate multa, sunt sigura ca va fi bine pana la urma! :)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Draga mea Societate civila eu cu diplomatia nu prea stiu daca stau bine, dar stiu ca am inclinatii clare spre poetism bacovian, atunci cand imi ajunge suferinta la oscior.
Adica in loc sa-mi vina sa strig "cobori in jos ingerasul meu scump si chipul mi-l lumina", imi mai iese pe gura cate-o fraza de genul "mama ei de soarta, ce-ti transforma dorinta de iubire, in dorinta de avortisme".

Ei asta nu inseamna ca si pun in practica versurile, mai strig si eu de durere printre alte fete suferinde si asa mai trece timpul, mai uit de boraturi si mai socializez, ca de alta ocazie de socializare nu prea am parte.......

Blanche am papat ciorbica de loboda, pentru prima oara in viata mea, ca o uram pana acus si a intrat chiar in stomacel, nu in vena si de 15 minutele e acolo.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Asa, Oana, jeleste-te daca simti nevoia, dar bucura-te ca esti pe picioare si poti sa te duci singura la baie si alunga gandul de avort. Vei naste copilul si o sa uiti perioada asta, tocmai pentru ca e traumatica. Bebe creste si isi suge deja degetelele! :)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Flori, ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere! si sper ca bebe Rares sa-ti aduca multe bucurii!

Oana, felicitari pentru burtica! Sa-ti fie de bine ca ai reusit sa mananci! Poate ca-i plac verdetzurile lu' ala micu'
Sper sa treaca repede si sa te poti bucura de sarcina asa cum trebuie
Li_am, te admir pentru curajul si puterea de care ai dat dovada

Kora, Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Kora ma bucur mult, e un pas inainte, urmatorul FIV sa fie cel reusit.

M Oana suporta cu stoicism. Ce-as manca si eu o ciorbita de loboda, bunut .Am sa-i zic lui mama sa-mi trimita si mie niste loboda ca aici nu este.

Felicia iti doresc multa forta, multa iubire ptr. puiul tau si sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul bine la operatie.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Fetelor vreau si eu pe prima pagina. Eu sunt a-4-a zi de la ET, am facut FIV 5 tot clinica Humanitas la Milano. Urmeaza sa fac BHCG pe data de 23 martie.

toate FIV-oaselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Fetelor vreau si eu pe prima pagina. Eu sunt a-4-a zi de la ET, am facut FIV 5 tot clinica Humanitas la Milano. Urmeaza sa fac BHCG pe data de 23 martie.

toate FIV-oaselor.

Sa fie cu noroc incercarea cu nr.5!Te asteptam cu un hcg maree!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Iana_mari ia sa intri la raport cu vesti bune!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Betty, cum mai esti? Pe cand urmatorul eco?
Li-am, Bravo fata draga!!! A adevarata mamica, sa lupti pentru puiutul tau. Sper ca de data asta va fi mult mai bine si sa te bucuri de sarcina. Inca un pic si vii cu testul pozitiv.

20+

M-am simtit bine in ultimile 2 zile si mai ales azi, asa ca m-am vazut viteaza nevoie mare in ambele zile si m-am dus la servici si am cam exagerat, plecand azi dupa ora 18:30 si acum imi plang de mila prin casa. Ma doare tare rau burta si in spate la coloana cam ca la CM. Maine cred ca iar o sa stau acasa. Tare mi-as dori sa am o sarcina fara probleme, dar acum cum o vrea DD

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput