FIV 217

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Flori, un pupic si de la mine
Oana, hai mai fata draga ca ai fost mereu curajoasa. Atat de aproape sa ai bebelusul tau. Sigur nu te vei lasa doborata de niste boraturi.
Si eu pana in 11 sapt am zis ca nu-i asa cum imi imaginam si cum auzeam ca e perioada de graviditate. Se zice ca e cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, dar... da'de unde.
Kora, vai ce veste buna! Pe cale naturala, poate, poate..?
Anto, imi pare rau

20+

Mergi la inceput

Betty, cum mai esti? Pe cand urmatorul eco?
Li-am, Bravo fata draga!!! A adevarata mamica, sa lupti pentru puiutul tau. Sper ca de data asta va fi mult mai bine si sa te bucuri de sarcina. Inca un pic si vii cu testul pozitiv.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Da, Moni sunt de un curaj maxim, da' stii din ce categorie: "dulcele curaj al inconstientei".
Sunt genul care are oricand CURAJUL de a se arunca cu parasuta in gol. A, super cool! Imi pun parasuta, ma urc in avion, ma bucur de zbor, totul e o fericire, pana tre' sa fac pasul in gol, atunci imi sucombeaza curajul pana la zero, iar daca e sa fac pasul, atunci intervine mandria, alte alea, numai curajul nu.

M-am luptat ani de zile cu infertilitatea, am trecut de 6 inseminari, de HSG, de toate injectarile de la FIV, de punctie, da' in ziua cu ET-ul, cand am realizat ca treaba e serioasa si ca va creste o fiinta in mine si ca va trebui sa iasa printre oscioarele mele firave si ca urmeaza atatea etape grele, atatea examene, va spun sincer ca parca imi venea sa-i spun Monseniorului sa mai amane 10 minute ET-ul, sa ma mai gandesc putin, ca doar incepeam sa vorbim de lucruri REALE.

Dragut a fost ca prima mea fina nu a putut sa-mi povesteasca niciodata nimic despre sarcina ei, desi au trecut vreo 7 anisori de atunci. Desigur, imi ziceam in sinea mea: "mofturi de femeie care cum a vrut un copil, cum a ramas gravida." Pur si simplu se bloca cand isi activa orice amintire din sarcina. Mai crunt e ca dupa sarcina a ramas cu vreo 25 de kile, iar in astia 7 ani a mai luat inca vreo 10, deci ii e in continuare extrem de greu sa accepte tot ceea ce s-a petrecut cu ea. Credeti ca am inteles ceva in afara de faptul ca Dumnezeu a fost bun cu ea si i-a dat un copil si ea mai face si nazuri.......

La a doua fina a fost si mai frumos. Imi povestea cum pana la 5 luni manca rosie, voma rosie. Doamne, nu va imaginati ce INVIDIE aveam eu pe rosia aia a ei. Credeti ca realizam ce inseamna sa vomiti tot ce mananci? Eu nu-i ziceam decat: "vai, cat de fericita trebuie sa fii, ce bafta poti sa ai etc etc etc". Daca foloseste cineva aceste cuvinte cu mine acum, sa mor daca ma amuz la auzul lor, din contra...... Acum stiu ca orice mar sau para mancata, va ajunge in maxim 10 minute suc de mere/pere si totul cu niste arsuri si niste ameteli si ........

Mi-as dori din suflet sa am si acum, cand trec prin toate, acelasi curaj ca atunci cand visam la aceasta perioada, dar credeti-ma ca din cauza suferintei pierzi cam 70% din el si asta dupa 6 saptamani de suferinta..... Sper sa-mi ajnga pana pe la 14 saptamani procentul de 30 %, incerc sa-l folosesc cu cap, atat timp cat imi mai poti tine capul pe umar in mod constient......

Tu esti fix la jumatate din drum, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

FLORI ,ma rog ca operatia lui Rares sa iasa bine,chiar am intrebat mereu de tine.
LI-AM ma bucur enorm de mult ca totul sa terminat cu bine,o poveste extraordinara.
M OANA imi pare tare rau ca ai o sarcina asa de dificila,incet incet trece timpul si cand bebe va fi in brate nimic nu va mai conta.
Si eu am stat numai in pat,dar de ce sa nu recunosc ca nu am avut sarcina toxica,la mine colul nu sa inchis de la inceput.Ieseam afara odata pe luna la control si atat,aveam plasa cu medicamente pentru contracti la capul patului,faceam singura haz de necaz.Ce ma deranjat a fost ca rudele radeau de mine ca am ajuns sa ma injectez singura ca aurolaci caci faceam gravibinon in fiecare saptamana.Oricum la 19 sapt. am ajuns in spital caci aveam contracti nasoale iar dr a zis ca imi scoate cerclajul.Eu am zis ca nu vreau iar ei mi-au zis ca nu asculta de ce zic eu ca pot muri.Dar incet incet lucrurile s-au mai potolit si am dus-o asa pana la capat.Mi-a fost tare greu de ce sa nu recunosc caci stateam singura in casa sotul lucra,ma uitam pe geam cum se jucau copii in parc,noroc ca aveam DC-ul.Numaram de cate ori ma dadeam jos din pat caci nu aveam voie dar trebuia sa imi incalzesc mancarea,dar a trecut incet incet.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Of, mai fetelor!Multe mai aveti de indurat; dar daca EL vi le-a trimis, atunci eu tot pe EL il rog sa va dea putere sa le duceti!...am ajuns la concluzia ca eu sunt mic-copil pe langa voi si imi este rusine de mine si de vaicarelile mele!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Asa e, am ajuns la jumatate si o sa ajungi si tu cat de curand.
Azi ma duc la eco si sper sa nu-mi zica dr. ca nu mai am fetite ca sunt baietei.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Kora ma bucur ca ai raspuns bine la tratament, hai ca incet-incet iese soarele si pe strada ta!
Moni X3!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Eu de azi am inceput cu Spray SYNARELA dar la medic mi-a zis ca de 2 ori pe zi sa-l folosesc odata dimineata odata seara ,problema e ca nu am intrebat clar daca il folosesc in ambele nari dimineta si seara sau numai intr-o nara dimeata si seara in ceealalta nara ????Va rog care a-ti folosit si sa i-mi spuneti,eu trebuie sa-l incep din ziua 20-a (adica de azi)inainte de ciclu men.
Inca o informatie pt fetele care iau Predalon eu azi am aflat de farmacie ,ieri l-am platit si azi am primit bani cind sa-l ridic de la farmacie .Deoarece firma care il produce nu mai fac livrari la acest medicamemt pina la sfirsitul lui martie sau chiar inceputul lui aprilie si inca nu era sigura farmacista nici atunci daca sigur il pota avea.Deci cine primeste Predalon pe reteta inainte intrebati med.ca multi medici nu au stiut ,cred ca si in farmacile din tara tot din Germania se primeste inctabil PREDALON .Interesati-va ca asa stau lucrurile deoacamdata,eu primesc alta reteta maine cu ce il poate inlocui
MELATONINA se poate folosi inainte de Fiv ,am citit nu stiu pe unde ca ar fi buna dar am si gasit in acelasi timp ca are si o infulenta ca ar scadea valoarea de progesteron????? daca cineva l-a folosit va rog spuneti-mi cum ca ma gindesc sa-l folosesc pina incep cu stimularea din ziua-3.
O zi buna!

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna- pt Looana eu am facut inhibare cu Synarela - de 2 ori pe zi - in nara drepata dimineata si in nara stanga seara. Daca stranuiti imediat dupa inhalare trebuie sa repeti.
Eu imi faceam griji ca nu imi ajunge sau ca nu reusesc sa il dozez cum trebuie dar nu a fost asa - a functionat.
Va citesc si va admir pentru curajul vostru - si sper ca si voi ca Dumenzeu ne va rasplati odata si oadata
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Flori mi s.a oprit respiratia cand am citit......greu de crezut asa diagnostic dupa FIV....Dumnezeu sa va aiba in paza, sa fie reusita operatia lui Rares, si efectele SD cat mai scazute.... Aici in Spania oamenii cu SD sunt destul de introdusi in societate, lucreaza cot la cot cu oamenii sanatosi si rendimentele sunt egale....imi pare foarte foarte rau.

D-Oana offf...citesc postarile tale cu inima la gura, astept sa spui ca ai papat ceva si nu ai mers la baie, se intelege perfect prin ce treci si cat esti de lipsita de putere, uite eu iti trimit un pic din a mea, si sa treaca raul cand il vei vedea pe bebe facand tumbe de mama focului

Kori bravooooooo, ce ma bucur pentru tine!!!!!!!! ASteptam vesti si mai bune in continuare

Shery, Cristinici, unde sunteti fetelor???? Vrem II!!!

Moni pumnii stransi!

Numai bine

Mergi la inceput