FIV 217
Raspunsuri - Pagina 13
felicia_ spune:
Off, fetelor, grea e viata asta pentru unii... Nu stiu cum scrie acolo, in cartea vietii fiecaruia, dar parca prea se aduna toate suferintele doar la unii, si nu, nu-i drept deloc... Dar cine sunt eu sa judec ce-i drept si ce nu-i? Cine stie masura dreptatii?
Nu pot sa imi imaginez ce greu trebuie sa va fie... (Flori, Oana, Catalina, Anto...) va imbratisez cu drag si sper sa iasa si soarele candva, nu se poate sa fie odar nori si furtuna...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
betty78 spune:
Li_am m-a emotionat foarte tare povestea ta. Intradevar doctorul acela este un inger...iar tu ai fost o luptatoare.
M Oana nu vreau sa ranesc pe nimeni, dar cred ca toate fetele de aici ar da orice pe lume si ar suferii inzecit daca ar stii ca DD o sa le daruiasca un copil. Nu mai ai mult si o sa vezi ca totul o sa fie bine...e greu dar un copil merita orice pe lumea asta
Flori76 imi pare sincer rau..
Betty78
5+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Ioanatugs spune:
Flori76 si eu i-mi cer scuze, ca nu am stiut prin ce treci!
Chiar ma intrebam de ce nu mai scrii la gravidute prin FIV si credeam ca nu ai timp sa mai scrii, ca orice proaspata mamica. I-mi pare tare rau ca trebuie sa va luptati cu asemenea probleme. Va doresc multa sanatate si putere pentru a trece prin toate aceste incercari ale vietii!
Li_am si eu am citit toata povestea sarcinii tale, felicitari pentru curaj si reusita!
Dariaioanaxxx felicitari pentru fetita!
Iana_mari multa bafta maine iubita!
Ralucapaun 
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
stuart spune:
Oana, sa stii ca in clipa in care ti-am scris mesajul trecut exact la prietena noastra comuna m-am gandit! Si de fiecare data cand dau de greu la ea ma gandesc!
Pt. candida incearca BIO-FEM / ACTIVE GEL sau BIOCLIN / ACTIGEL (produsul este acelasi dar denumirile difera si nu stiu in Ro sub ce denumire se gaseste, HELPNET il are sigur); este un produs homeopat, permis in sarcina si garantez ca macar cu candida o vei rezolva.
flori, multa sanatate si putere sa fiti alaturi de BB luptator!
li_am,
fii sigura ca pe 19 martie vei incepe o noua aventura dar de data aceasta sa fie fara probleme!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
flori76 spune:
Fetelor,multumesc pentru sustinere si pentru gandurile voastre frumoase.E foarte greu,ingrozitor de greu,dar sunt convinsa ca daca DD ne-a dat crucea asta de dus,sigur ne v-a da si puterea necesara pentru a ne ocupa de puiul nostru.
Liam,am facut 10 eco pe timpul sarcinii si una morfofetala,dar "bunul" meu medic n-a vazut nimic.Recunosc,TT n-am facut,dar ma gandesc ca macar pliul nucal putea sa-l masoare si macar o neregula la inimioara putea sa vada,in conditiile in care Rares are 5 defecte...Ce sa mai zic?!?Cert este ca vorbesc mereu cu sotul si suntem convinsi ca orice ni s-ar fi spus nu as fi facut intrerupere,pentru ca prea mult am luptat pentru a avea acest copilas.
Deja ne-am mai acomodat cu ideea de Down,prea mult din trasaturile fizice specifice SD nu vedem(poate pt ca stam zilnic cu el si mai ales pentru ca ne adoram baietelul oricum ar fi),speram sa fie o forma usoara si retardul sa nu fie sever si speram din suflet sa trecem cu bine de operatie.
Oana,uite cum am tabarat toate pe tine si sigur vezi altfel lucrurile acum,nu?
Va pup pe toate si va doresc sa va impliniti visul de a fi mamici de copilasi sanatosi.
------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008
KoraPop spune:
flori76 DD sa va dea putere si sanatate voua si puiului vostru....
sunt alaturi de tine!

li am am toata admiratia fata de tine 

povestea ta e impresionanta,mi-au dat lacrimile citind-o!Iti doresc din suflet ca acum cand am vazut ca incerci din nou sa reusiti si sa ai o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!
Eu sunt fericita azi.Am fost la eco, zi 10 cm si aveam in sfarsit endometrul trilaminar, de 6 mm si un folicul de 13,5 mm ceea ce pentru zi 10 e minunat!Am raspuns bine la tratamentul cu progynova ( vaginal).Pentru cine nu stie,la mine la fiv-urile trecute endometrul a fost cauza esecurilor se pare,nu a fost trilaminar in timpul stimularii.Voi continua tratamentul si dumineca imi va face dr. Cocei din nou eco.Am sperante din nou.La fiv voi lua la fel progynova chiar in timpul stimularii si poate poate imi va da si mie DD fercirea de a fi insarcinata....chiar daca ar fi sa trec prin orice greutati cu sarcina i-as multumi in fiecare clipa pentru binecuvantarea Lui.....Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
M Oana spune:
Am avut o noapte de cosmar, dar am SUPRAVIETUIT...
Nu mai dau detalii, nu mai zik nik, ca n-am eu atata tupeu sa fur audienta lu' tanti Ciumag.
Auzi tu, soro, Catalino, pai crezi ca putem noi sa ne punem cu tantia aceea , ca ea ca sa ajunga vedeta a facut un copil de 3 ani, n-a stat asa pe forumuri toata ziulica sa se declare infertila si sa-si holbeze ochii in proceduri, de-ti pui parul pe bigudiuri cand le citesti.......![]()
Felicia, Bettysor voi treceti la burtici fericite, sa nu cumva sa va prind ca experimentati ce scriem noi, noi suntem in tabara incercatelor, dar cu siguranta vom rade cot la cot cu voi prin parcuri la final.
Floricel eu de cate ori am fost in 4 labe, fix povesti ca ale voastre m-au facut sa redevin bipeda. La reanimare, cand imi puneau perfuzii v-am mai zis ca erau 2 fete proaspat cezarienate. Si se chinuiau asa tare saracutele sa faca primii pasi, desi aveau vreo 30 de anisori... Asta pana cand a aparut o asistenta, si-a pus mainile in solduri si-a inceput: "Auziti domnisoricilor, pai Madam Iliescu a nascut la 67 de ani fix langa patul vostru si urla sa nu o atingem si sa nu o ajutam cu nimic, iar voi aveti pretentia la 30 de ani, sa va ridicam noi din pat?"
Si chiar a avut efect replica.....
Si mai vreau sa-ti spun si eu 2 povesti de viata, promit sa nu fie dintre cele cu mult sange, poate nu-i locul potrivit pentru ele, dar sunt strict pentru tine, ca de la un suflet care nu se regaseste nicaieri la un suflet la fel de tulburat.
Am 2 prietene foarte bune, ambele doctore, care traiesc fix ce traiesti tu. Una este doctor ginecolog, iar alta medic stomatolog, deci femei care nu se joaca cu sanatatea copiilor lor, insa nu au fost ocolite de necaz.
Doctora ginecolog are un copil autist si un copil cu o boala incurabila, nu stiu exact diagnosticul medical. Sarcinile nu au fost cu probleme, testele din timpul sarcinii au fost perfecte, insa la ambii copii socul a aparut in primul an de viata. E crunt sa nu ai copilasul tau, dar si mai crunt mi s-a parut sa stau langa un copil superb, care e dezvoltat fizic perfect, dar care se uita prin tine, traieste in lumea lui, sufera in lumea lui, iar tu in lumea ta. Apoi, cand la al 2-lea copilas am vazut ce insemna ca la 8 luni sa nu-si poata misca nicio parte a corpului, sa fie o leguma, fara nicio speranta de la nicio clinica din lume (si au incercat la zeci de clinici), am tacut 3 zile, n-am gasit nicio explicatie logica.........
Celui de-al 2-lea copil i s-au dat maxim 3 ani de viata, a fost internat intr-o clinica speciala de genul azil pentru astfel de cazuri, tot spera la o minune, insa singura veste este ca traieste inca, insa cerebral nu evolueaza deloc.Cat de greu a fost sa accepte refuzul clinicilor, ca nu se poate face nimic, sa-l interneze, deoarece primul copil era extrem de afectat de situatie....... Asta nu se poate descrie in cuvinte si e greu de trait..........
Si asta e drama unei familii de medici renumiti, nu a unor oameni care nu se pricep in ale medicinei......
Doctora stomatolog este un caz fericit. Mai intai pentru ca a facut FIV la 40 de ani, a avut 6 embrioni perfecti, a pus 3 si cand sa congeleze restul, s-a stricat aparatul cu pricina. Nu a reusit, s-a dereglat de mama -mama, a trecut pe un regim de reglare a organismului homeopat, iar la 4 luni de la esec a ramas gravida natural cu gemenasi.
A avut o sarcina atat de buna, incat nu a stiut ce inseamna greturile, varsaturile, ametelile, a fost o FERICITA. Pana la TT si la analizele copiilor. Desigur ca riscul de SD si de zeci de alte boli i-a iesit la cote maxime. A plans, a suferit, a luat in calcul avortul, pana cand Tutu i-a recomandat sa-si faca analizele genetice si ea si sotul. Si surpriza: sotul avea fix aceleasi defecte genetice ca si copilasii. Si cum sotul a trait fericit atatia ani cu defecte genetice cu tot, si-au asumat riscul si au mers mai departe. Copilasii au 1 an si sunt sanatosi tun.
A avea un copil sau nu, e o loterie, a avea o sarcina de care nici sa nu stii pana la 5 luni sau a sta ca intr-o coma pana la 5 luni, la fel, a ne alege dupa atatea proceduri cu cancer sau nu, a avea un copil sanatos sau nu, tot o loterie este.
Stiu, trebuie sa fim optimiste, dar trebuie si sa fim pregatite pentru tot ceea ce ne ofera viata, ca nu se stie niciodata de ce loz avem parte, mama lui de LOZ.........
Stu, am notat, trimis sot la cautat...

Kora sa fie intr-un ceas bun!

catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M Oana Nu mai dau detalii, nu mai zik nik, ca n-am eu atata tupeu sa fur audienta lu' tanti Ciumag. Auzi tu, soro, Catalino, pai crezi ca putem noi sa ne punem cu tantia aceea , ca ea ca sa ajunga vedeta a facut un copil de 3 ani, n-a stat asa pe forumuri toata ziulica sa se declare infertila si sa-si holbeze ochii in proceduri, de-ti pui parul pe bigudiuri cand le citesti....... |
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M Oana Nu mai dau detalii, nu mai zik nik, ca n-am eu atata tupeu sa fur audienta lu' tanti Ciumag. Auzi tu, soro, Catalino, pai crezi ca putem noi sa ne punem cu tantia aceea , ca ea ca sa ajunga vedeta a facut un copil de 3 ani, n-a stat asa pe forumuri toata ziulica sa se declare infertila si sa-si holbeze ochii in proceduri, de-ti pui parul pe bigudiuri cand le citesti....... |
Nu stiu tu ce planuri de viitor ai da mie daca nu iese pan' la urma ma apuc de dansat pe masa la OTV.
M Oana spune:
Hai, fato, ca n-ai pic de stil.

Eu chem OTV-ul la capu' baldachinului si cu camera fixa pe tron si bideu. Noaptea trecuta am vazut si eu in premiera la ce folosesc amandoua, adicalea tronul si bideul, ca m-am trezit brusc cu o dorinta de a spune tot ce stiu fix pe amandoua partile si sa mor daca am putut sa le conving sa spuna si ele pe rand, sa apuc si eu sa inteleg ceva. Se crucea al meu, a zis ca asa ceva n-a vazut de cand ne-am pus OTV non stop.
Nu stiu daca perfuziile mai sunt de actualitate, dar promit sa focalizez chipul meu fix cand le pune si cand le scoate, iar audienta maxima sper sa obtin in momentele in care scoate aerul din vena si cand asistenta spune timid : "stiu, va doare, doriti o viteza mai mica sau putem baga pe turbo in vena, ca mai avem si alte paciente, stiti Nikita trebuie sa nasca, nu cred ca vreti sa o amanam din cauza mofturilor dumneavoastra".
Sau as putea sa ma imbrac in costum de baie, zici ca sunt scheletul cu care s-a pozat Zavoranca, ca doar nu ne cheama degeaba Oana pe amandoua.
Eu zic ca ma incadrez si-n Gradina lu' Maruta, asa ca astept oferte, imi vand suferinta pe 2 bani, as da-o si gratis, da' mi-e teama ca nu se baga lumea la ce-i gratis, nu-i vandabil......