Frustrare si idee de afacere!
Raspunsuri - Pagina 3
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramoneloo [ am avut si noi o matza de rasa,primita cadou,ce-i drept.s-a aruncat de la etj 10,de 2 ori!cu toate masurile noastre de siguranta...am ajuns la concluzia ca era pisica sinucigasa si n-o sa mai acceptam niciodata astfel de cadouri,ca n-avem parte de ele. |
da' desteapta trebuie c-a fost dac-a stiut sa taie plasa de la geamuri (eu asta inteleg din "toate masurile de siguranta").
semnat - "mamica" a doua maidaneze, ca sa nu se inteleaga cumva ca apar rasa pura
ramoneloo spune:
nu a taiat-o,a impins si-a deschis-o.la fel a facut si matza neagra,aici,la etj 1.stii unde gasit-o?in balconul vecinei de la parter,unde este o alimentara si are un geam spart...o dimensiune relativ mica,nu inteleg cum a putut sa se urce pana la spartura si sa intre pe gaura aia.acum tin geamurile in pozitie batanta,am vazut ca plasa o imping si-o dau la o parte prea usor...asa ca te las pe tine sa-mi spui ce alte masuri de siguranta as mai putea lua ca sa evit evenimente nefericite...o plasa e mizilic,crede-ma.
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramoneloo nu a taiat-o,a impins si-a deschis-o.la fel a facut si matza neagra,aici,la etj 1.stii unde gasit-o?in balconul vecinei de la parter,unde este o alimentara si are un geam spart...o dimensiune relativ mica,nu inteleg cum a putut sa se urce pana la spartura si sa intre pe gaura aia.acum tin geamurile in pozitie batanta,am vazut ca plasa o imping si-o dau la o parte prea usor...asa ca te las pe tine sa-mi spui ce alte masuri de siguranta as mai putea lua ca sa evit evenimente nefericite...o plasa e mizilic,crede-ma. [url:"http://good-times.webshots.com/slideshow/565599276BXsacl"] |
"plasa" e un termen mult prea general. ce fel de plasa? metalica sau din plastic? prinsa in cuie, in piuneze sau intr-o rama adevarata, cu sistem de prindere si de inchidere corect?
n-am inteles prea multe din descriere, dar iti pot spune ca eu stau la etajul 6. daca plasa ar fi mizilic, ai mei ar fi fost parasutisti demult. a mea e metalica, prinsa pe rama ei in exterior, cu sistem de inchidere sigur, care nu cedeaza la impingerea mea, darmite a unei pisici de 4 kile
"it's nice to be important, but it's more important to be nice"