Frustrare si idee de afacere!
Raspunsuri - Pagina 2
adelamaria spune:
http://www.eanimale.ro/anunturi/pisici/vanzari/pui-british-shorthair-de-vanzare_28235.html
Inca un anunt la mica publicitate care e chiar recent - februarie 2009. Au si date de contact. Incercati, poate reusiti totusi sa faceti bucuria copilului!
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramoneloo Doamne,rufus,de ce nu le sterilizezi?nu ti-ar fi mai usor sa hranesti 2 decat 20?pe bune acum,ai scapa si de miorlaituri si de motanii care apar la nunta.nu m-am uitat sa vad de unde esti,banuiesc ca din bucuresti;sunt cateva persoane care se pot ocupa de asta dc nu ai tu timp,tot din bucuresti;spune-mi si vb cu ele sa-ti dea o mana de ajutor.ce spui? |
Ce sa spun...as vrea.
Cea care a fatat a venit de curand, avea deja burtica.
Cealalta e salbatica, nu pot pune mana pe ea. Pe asta am vrut sa o duc, gasisem pe cineva sa o castreze gratuit, dar nu aveau spital sa o las 2-3 zile, trebuia sa o iau acasa, in casa nu sta, au zis ca e frig sa-i dau drumul imediat, asteptam vremea buna.
Multumesc, as vrea ajutor...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
DarkBendis spune:
Uite aici informatii despre crescatorii de British Short Hair din Olanda:
http://www.kittysites.com/breeds/britishshorthair/breeder_netherlands.shtml
Mult succes..si sa stie baietelul tau ca, atunci cand se va naste pisicuta lui, SIGUR il va gasi si va ajunge la el. Ca sper ca sunteti constienti, nu, ca nu voi veti adopta pisicuta, ci pisicuta va va adopta pe voi
Dark Bendis
(adoptata de cativa ani de Cleo, Sheeba si Drusilla)
ramoneloo spune:
rufus,am incercat sa-ti trimit pm,nu stiu de ce.dar n-a mers:(am trimis mail,sper ca macar ala a ajuns la tine.
Rufus spune:
citat din mesajul lui ramoneloo rufus,am incercat sa-ti trimit pm,nu stiu de ce.dar n-a mers:(am trimis mail,sper ca macar ala a ajuns la tine. |
A ajuns, am raspuns la el. Multumesc.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
monabella spune:
citat din mesajul lui Ramonika sper ca a fost o gluma cu ideea de afaceri. cand vad atatea pisici necajite si slabe si vai de mama lor prin ROmania, ma apuca jalea. le-as lua pe toate, da nu pot. eu am avut 4 puiuti dar greu am scapat de ei. cred ca si in Olanda exista ceva de genul SPCA unde sunt animale abandonate. Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
OK o sa mi-o iau in freza de la Mirela dar asta e. Eu una sint abonata la Cat Fancy, publicatie care are mica publicitate cu breederi din toata usa care tocmai asta fac: imperecheaza mitze si le vind celor care au bani sa plateasca pt asa ceva.
Intre altele goalul meu la pensie e sa devin judecator de frumusete pt concursurile de pisici. Mirela o pisica de rasa nu e cu nimic mai prejos ca inteligenta si iubire decit una obisnuita. Sfatul meu este sa duci copilul la Humane Society local (sau echivalentul in Olanda) si sa va alegeti de acolo. La cit de multe pisici dragute si inteligente sint omorite anual daca ei de acolo salvezi o viata. A plati 400 euro pt. un pui de mitza mi se pare absurd in conditiile de criza actuale. Mai bine doneaza suma shelterului de pisici local si ia una bucata mitz nou nascut care nu te va dezamagi in inteligenta, afectiune, dragalasenie etc.
Personal am una pisica siameza si doua maidanze. Asta dupa ce am cochetat si eu cu ideea de a plati 400$ pt egyptian mau. BS...Pur si simplu n-am putut. M-am gindit la toti copii flaminzi din africa si toate pisicile vagaboande din Roma si Istanbul si n-am putut plati suma asta pt moftul meu. In plus siameza mea e mai desteapta dar nimic nu se compara cu dragalasenia motanului maidanez care mi se cuibareste in brate si e de o dragalasenie absolut inimaginalbila. OK poti sa-mi dai mustrare si sa-mi inchizi cvontul dar asta e parerea mea si stick to it.
ramoneloo spune:
acum ceva vreme,am dat un anunt in vederea adoptiei pt o pisicuta.ce-i drept,semana destul de bine cu un pui british,ca in reclama de la whiskas era mititica...apoi,poza pisicii a ajuns pe un alt site,unde altcineva imi vindea matza ca fiind exact pui british!a fost prima oara cand mi s-a intamplat asa ceva,mai ales ca matza nu era decat o maidaneza culeasa de pe strada,careia i-am facut carnet de sanatate si pe care am dat-o spre adoptie sterilizata.apoi,m-a sunat un nene care mi-a zis ca e pacat,ca trebuie sa imperechez matza si sa-i dau lui un pui!am ramas interzisa,pe cuvant.
am avut si noi o matza de rasa,primita cadou,ce-i drept.s-a aruncat de la etj 10,de 2 ori!cu toate masurile noastre de siguranta...am ajuns la concluzia ca era pisica sinucigasa si n-o sa mai acceptam niciodata astfel de cadouri,ca n-avem parte de ele.
am ramas cu matza neagra,maidaneza;cea mai tare si iubita pisica din univers:)asta e matza de suflet,ca intre timp a mai aparut una mica care atenteaza la inimile noastre:)
eu una n-as da atatia bani pe un pisoi de rasa;cred ca romania este singura tara in care british-ii se gasesc pe strazi,la orice ora,ba tigrati,ba gen garfield,sa tot alegi:)
desprecopii spune:
`dragelor - am vesti!
Va multumesc pentru sfaturi si intelepciune. Aveti dreptate! O pisica vine in viata ta cand are ea chef si nu cand ai tu chef. Intre timp - ne-a sunat iar persoana cu pisica care trebuia sa nasca - si ne ofera o pisicuta din cuibul initial. Am fost sa o vedem este o tigruta taby adorabila - inca mai papa laptic de la mama ei si se muta la noi definitiv la inceputul lui mai.
va pupam
Mirela
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Tzuni spune:
Da' nuca de cocos ati mancat-o?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
dana_lucia spune:
Mirela, abia acum am vazut mesajul tau adica prea tirziu ca deja ai rezolvat cu pisicuta. Daca pe viitor mai ai nevoie scrie-mi un PM, am un fost coleg (locuieste linga Alkmaar) a carui sotie se ocupa cu asa ceva si fac "delivery" de pisicute de rasa chiar si pe piata de pisici din Germania!
Dana Lucia si Alberto