Frustrare si idee de afacere!
dragii mei, va scrie o mamica actualmente frustrata care vrea sa va impartaseasca o idee de afacere. De luni de zile ma chinui sa gasesc un pui de pisica pentru baietelul meu. SI unde pot cauta - aici in Olanda - decat pe cel mai pu****r site de ebay olandez (markplaats.nl). Mereu fac oferta, chiar in aceeasi zi si mereu ajung pe lista de rezerva. A devenit frustant. Imi doresc un www.dailypets.co.uk/wp-content/uploads/2007/06/bsh1.jpg" target="_blank">british short hair - o pisica griuta - dar sa fie de 2-3 luni.
In decembrie, am gasit un anunt despre viitoarea nastere a unei pisici si am licitat - mi s-a spus de catre proprietar ca sunt prima pe lista de doritori dar ca pisica va naste pe 23 februarie.
OK - am fost bucurosi. Ne-au aratat parintii (una de rasa british si un motan maidanez frumos) si ... ne-am tot zgait la acele poze cu speranta ca vom avea si noi o progenitura. Am oferit 300 euro.
De la 23 feb - am tot bombardat cu emailuri... copilul e nelinistit - isi doreste o pisicuta de ziua lui ... si - blaf - ne-a spus ca pisica a nascut 6 kitens si sunt a 7a pe list. Shit. Am oferit 400. nici un raspuns. Toata rabdarea noastra a fost degeaba. Pe site-ul de licitatii - e aglomeratie mare - iar trebuie sa licitezi ... si mi-e frica ca iar o luam in freza.
Este frustrant. Asa de greu de gasit un pui de mita?
Idee de afacere: imperecheati pisici si vindeti pui.
Se pot aduce pui de mate din Romania?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
Alina spune:
Mirela,se pot aduce animale mici,chiar cu avionul .Am calatorit acum 2 ani cu avionul(Lufthansa),Timisoara-München si o doamna transporta o pisicuta mica alb cu gri,intr-o cusca din aia speciala din plastic,chiar am intrebat-o cum a facut si a zis ca a fost simplu,avea adeverinta de la veterinar si platise ceva si pe la compania aeriana(imi zicea ca undeva pe site sunt informatii despre transport animale mici),zicea ca totul nu a costat-o mai mult de 150 euro.
Bineinteles pisica nu a costat nimic .
Si eu ma gindesc sa-i aduc fiica-mii din Ro o pisicuta,via avion dar mai peste vreo 2 ani.
Succes in gasirea pisicutzei!
_
Alina,mami de printesa si baby
Ortansa spune:
Mirela,dar in Olanda nu sunt petshopuri?aici e plin de pisici,ti-as trimite cu draga inima nu una,ci o duzina:-).
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,
Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce
I've gt DC under my skin
maitreyi spune:
dar olanda n-are pet-shop-uri? o alta idee de afaceri sau un centru in care ajung animalele de pe strada? eventual trageti o fuga cu masina la vecini si luati de la ei...nu stiu...zic si eu
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ilse spune:
Petshop recunosc ca n-am vazut pana acum la mine in oras e mai mic oricum, dar uite doar un site:
http://www.kattekoop.nl/overzichtadvertenties.php
Noi vrem sa luam de la o ferma de aici, o pisicuta ce-i drept nu de rasa, tigrisor gri...are omul destui puisori ca are multe pisici.
Eu zic sa incercati si pe la ferme, sau uite dai o cautare cu google cum am dat eu si sigur iti vin ceva feed-back-uri inapoi.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Idee de afacere: imperecheati pisici si vindeti pui. |
Eu dau mancare la doua pisici, maidaneze. De doua ori pe an, produc. Nu le pun eu la imperecheat, stau singure.
Masculii disponibili sunt o gramada. Cand nasc, puii nu seamna unul cu altul, sunt de toate rasele si culorile (dupa cine a prins-o pe ma-sa). Daca nu vrei pedigree, poti avea un siamez, cativa europeni si un albastru de rusia, e un motan nou, cu zgarda, nu mai pleaca din curte.
Acum cu transportul...anul trecut, la mare in Turcia, au ajuns niste romani care aveau un pui de pisica. In Romania, intr-o benzinarie, in drum spre Turcia, puiul ala nu s-a mai dezlipit de ei. N-au avut ce face, l-au luat, l-au pus intr-o cutie...a dormit tot drumul, nu l-a vazut nimeni...asa voiau sa se se intoarca cu el.
Ce zici, Mirela? Batem palma?
Una a fatat (dar nu i-am vazut inca), alta tocmai a terminat nunta...ai pe alese...
Aaaa...sunt pe gratis!
PS: nu ai pisica pentru ca, poate, nu e momentul.
Pisicile stiu ele cand sa intre in viata omului...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Ramonika spune:
sper ca a fost o gluma cu ideea de afaceri. cand vad atatea pisici necajite si slabe si vai de mama lor prin ROmania, ma apuca jalea. le-as lua pe toate, da nu pot.
eu am avut 4 puiuti dar greu am scapat de ei.
cred ca si in Olanda exista ceva de genul SPCA unde sunt animale abandonate.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
adelamaria spune:
Se pot transporta pisisci din Romania cu avionul, dupa ce-i faci carnet de sanatate, vaccinuri si ii pui un chip dupa nu-stiu-ce legislatie europeana. Nu-i problema. Inteleg ca vrei o anume rasa de pisicutza, nu?
Stiu ca in Romania exista crescatori de pisici de rasa, am o prietena care asa si-a cumparat pisica. Daca vrei, o intreb de unde si daca are tipul respectiv vreo adresa de mail, ceva. Nu stiu exact ce rasa de pisici creste, dar poate exista si altii.
desprecopii spune:
adelamaria: multumesc - da, un british short hair puiut mic, daca se poate.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
ramoneloo spune:
Doamne,rufus,de ce nu le sterilizezi?nu ti-ar fi mai usor sa hranesti 2 decat 20?pe bune acum,ai scapa si de miorlaituri si de motanii care apar la nunta.nu m-am uitat sa vad de unde esti,banuiesc ca din bucuresti;sunt cateva persoane care se pot ocupa de asta dc nu ai tu timp,tot din bucuresti;spune-mi si vb cu ele sa-ti dea o mana de ajutor.ce spui?