Frustrare si idee de afacere!

Frustrare si idee de afacere! | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

dragii mei, va scrie o mamica actualmente frustrata care vrea sa va impartaseasca o idee de afacere. De luni de zile ma chinui sa gasesc un pui de pisica pentru baietelul meu. SI unde pot cauta - aici in Olanda - decat pe cel mai pu****r site de ebay olandez (markplaats.nl). Mereu fac oferta, chiar in aceeasi zi si mereu ajung pe lista de rezerva. A devenit frustant. Imi doresc un www.dailypets.co.uk/wp-content/uploads/2007/06/bsh1.jpg" target="_blank">british short hair - o pisica griuta - dar sa fie de 2-3 luni.
In decembrie, am gasit un anunt despre viitoarea nastere a unei pisici si am licitat - mi s-a spus de catre proprietar ca sunt prima pe lista de doritori dar ca pisica va naste pe 23 februarie.
OK - am fost bucurosi. Ne-au aratat parintii (una de rasa british si un motan maidanez frumos) si ... ne-am tot zgait la acele poze cu speranta ca vom avea si noi o progenitura. Am oferit 300 euro.
De la 23 feb - am tot bombardat cu emailuri... copilul e nelinistit - isi doreste o pisicuta de ziua lui ... si - blaf - ne-a spus ca pisica a nascut 6 kitens si sunt a 7a pe list. Shit. Am oferit 400. nici un raspuns. Toata rabdarea noastra a fost degeaba. Pe site-ul de licitatii - e aglomeratie mare - iar trebuie sa licitezi ... si mi-e frica ca iar o luam in freza.

Este frustrant. Asa de greu de gasit un pui de mita?

Idee de afacere: imperecheati pisici si vindeti pui.

Se pot aduce pui de mate din Romania?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Mirela,se pot aduce animale mici,chiar cu avionul .Am calatorit acum 2 ani cu avionul(Lufthansa),Timisoara-München si o doamna transporta o pisicuta mica alb cu gri,intr-o cusca din aia speciala din plastic,chiar am intrebat-o cum a facut si a zis ca a fost simplu,avea adeverinta de la veterinar si platise ceva si pe la compania aeriana(imi zicea ca undeva pe site sunt informatii despre transport animale mici),zicea ca totul nu a costat-o mai mult de 150 euro.
Bineinteles pisica nu a costat nimic .

Si eu ma gindesc sa-i aduc fiica-mii din Ro o pisicuta,via avion dar mai peste vreo 2 ani.
Succes in gasirea pisicutzei!

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Mirela,dar in Olanda nu sunt petshopuri?aici e plin de pisici,ti-as trimite cu draga inima nu una,ci o duzina:-).

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,

Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dar olanda n-are pet-shop-uri? o alta idee de afaceri sau un centru in care ajung animalele de pe strada? eventual trageti o fuga cu masina la vecini si luati de la ei...nu stiu...zic si eu

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Petshop recunosc ca n-am vazut pana acum la mine in oras e mai mic oricum, dar uite doar un site:
http://www.kattekoop.nl/overzichtadvertenties.php
Noi vrem sa luam de la o ferma de aici, o pisicuta ce-i drept nu de rasa, tigrisor gri...are omul destui puisori ca are multe pisici.
Eu zic sa incercati si pe la ferme, sau uite dai o cautare cu google cum am dat eu si sigur iti vin ceva feed-back-uri inapoi.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Idee de afacere: imperecheati pisici si vindeti pui.

Eu dau mancare la doua pisici, maidaneze. De doua ori pe an, produc. Nu le pun eu la imperecheat, stau singure.
Masculii disponibili sunt o gramada. Cand nasc, puii nu seamna unul cu altul, sunt de toate rasele si culorile (dupa cine a prins-o pe ma-sa). Daca nu vrei pedigree, poti avea un siamez, cativa europeni si un albastru de rusia, e un motan nou, cu zgarda, nu mai pleaca din curte.
Acum cu transportul...anul trecut, la mare in Turcia, au ajuns niste romani care aveau un pui de pisica. In Romania, intr-o benzinarie, in drum spre Turcia, puiul ala nu s-a mai dezlipit de ei. N-au avut ce face, l-au luat, l-au pus intr-o cutie...a dormit tot drumul, nu l-a vazut nimeni...asa voiau sa se se intoarca cu el.

Ce zici, Mirela? Batem palma?
Una a fatat (dar nu i-am vazut inca), alta tocmai a terminat nunta...ai pe alese...
Aaaa...sunt pe gratis!

PS: nu ai pisica pentru ca, poate, nu e momentul.
Pisicile stiu ele cand sa intre in viata omului...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sper ca a fost o gluma cu ideea de afaceri. cand vad atatea pisici necajite si slabe si vai de mama lor prin ROmania, ma apuca jalea. le-as lua pe toate, da nu pot.
eu am avut 4 puiuti dar greu am scapat de ei.
cred ca si in Olanda exista ceva de genul SPCA unde sunt animale abandonate.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Se pot transporta pisisci din Romania cu avionul, dupa ce-i faci carnet de sanatate, vaccinuri si ii pui un chip dupa nu-stiu-ce legislatie europeana. Nu-i problema. Inteleg ca vrei o anume rasa de pisicutza, nu?
Stiu ca in Romania exista crescatori de pisici de rasa, am o prietena care asa si-a cumparat pisica. Daca vrei, o intreb de unde si daca are tipul respectiv vreo adresa de mail, ceva. Nu stiu exact ce rasa de pisici creste, dar poate exista si altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

adelamaria: multumesc - da, un british short hair puiut mic, daca se poate.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

http://www.britishshorthair.ro/home_ro.php

uite un link. Sper sa va ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

Doamne,rufus,de ce nu le sterilizezi?nu ti-ar fi mai usor sa hranesti 2 decat 20?pe bune acum,ai scapa si de miorlaituri si de motanii care apar la nunta.nu m-am uitat sa vad de unde esti,banuiesc ca din bucuresti;sunt cateva persoane care se pot ocupa de asta dc nu ai tu timp,tot din bucuresti;spune-mi si vb cu ele sa-ti dea o mana de ajutor.ce spui?

Mergi la inceput