Bucurii de sept-oct 2006 (160)
Raspunsuri - Pagina 18
xandrutza_76 spune:
Neatza! O fuga, la cafea ![]()
Nu stiu ce timp voi avea zilele astea... Va doresc week-end placut!
P.S. Haioasa Daria!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Monique, sa va traiasca Cosminutza!
Maria nu stie ca 2 ani jumate e o varsta importanta, nu i-am spus. Dar va fi o ocazie buna sa mai fac un tort![]()
Xandrutza, multumim
Deja te pregatesti pentru sarbatoarea de saptamana viitoare?![]()
Noi avem planuri mai in weekend dar sa vedem daca va tine vremea cu noi. Daca da, am sa revin luni cu poze.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
GETY spune:
12 luni (administrate simultan): DTP, VPOT
30-35 luni: DTP
Am gasit pe un site.
Monique_new, mi-ai adus aminte ca trebuie sa iau legatura cu dr. Mariei, tot in legatura cu vaccinarea.
Asa creste Maria Diana
eunice78 spune:
Buna.
Fetelor, vedeti ca vaccinul de la 2 ani jumate se face acum la 4 ani, nu stiu de ce nu se mai face la 2 jum. A fost si un topic la Parintii intreaba.. . Sa nu bateti drumul degeaba pana la dr.
Moni, sa-ti traiasca fetita!
Aseara stateam si intrebam baietzii, la misto: de unde ati aparut voi, draga?
La care Petru: Draga, da tu de uter nu ai auzit? ![]()

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Moni, pupam Cosminuta!
Lexi, da
O sa am duminica musafiri, iar miercuri fac ceva doar pentru noi.
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eunice78 Buna. Fetelor, vedeti ca vaccinul de la 2 ani jumate se face acum la 4 ani, nu stiu de ce nu se mai face la 2 jum. A fost si un topic la Parintii intreaba.. . Sa nu bateti drumul degeaba pana la dr. Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006) |
Asa am inteles si eu, cand am fost cu Dia la vaccin, ca nu se mai face la doi ani jumate.
| citat din mesajul lui eunice78 Aseara stateam si intrebam baetzii, la misto: de unde ati aparut voi, draga? La care Petru: Draga, da tu de uter nu ai auzit? ![]() Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006) |

eunice78 spune:
Iar mai nou ai mei au descoperit desenele alea cu Sportacus de pe Jetix si toata ziua alearga si vor sa manance bomboane sportive (adica mere). Problema e ca vor sa faca si sarituri pe masura.
Iar eu ma uitam zilele astea la niste emisiuni culinare si Petru ma bate la cap sa ii fac si lui
asta
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=5501
si asta
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=8960
si sa le fac musai cu zmeura si afine
.
Nu mai zic ca am cautat retetele de am capiat.
Xan, spor la pregatiri.
xandrutza_76 spune:
Ioi, mai Eni, ce bunatati! Ma topesc doar privindu-le! Am si eu o rugaminte la tine, daca se poate: poti sa-mi dai retetele traduse? Eu stiu engleza, dar nu extraordinar, cat sa ma descurc; daca poti si ai timp, iti raman datoare!
eunice78 spune:
Xan, azi nu am timp dar o sa ma straduiesc zilele astea sa imi fac si le traduc.
xandrutza_76 spune:
| citat din mesajul lui eunice78 Xan, azi nu am timp dar o sa ma straduiesc zilele astea sa imi fac si le traduc. ![]() Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006) |
Cand poti, saru`mana!