Bucurii de sept-oct 2006 (160)
Raspunsuri - Pagina 17
anangel_lexi spune:
Adina
, ma bucur ca ai mai dat pe la noi. Ai Atlassibul mai aproape decat noi, intr-adevar, dar pt noi nu e o problema, ne place sa ne plimbam
Important e ca Daria sa primeasca fiola aia cat mai repede posibil.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Roxana01 spune:
in aiureala mea nu mi-am dat seama ca este departe Atlassibul de tine, lexi. daca ar fi vorba de orice altceva pt mine as contramanda, dar pt daria ma vad nevoita sa apelez totusi la tine, in ciuda distantei. daca este prea departe si poate adina, nu ezita sa-mi spui. voi vb cu ea. cum spui tu. oricum mi se pare ca am asteptat o vesnicie. acum, ca macar am un deadline, macar stiu exact ca joi ii voi face interventia.
am acaparat forumul cu probl mea, ma scuzati.
ca sa am si o interventie mai placta, sa va spun o intamplare haioasa de ieri: seara, eu ii faceam laptele lui victor cu daria la bucatarie si sotul meu plecase cu victor in brate la dormitor. victor a scapat suzeta pe jos si sotul meu a spus un "baga-mi-as..." dar doar atat. si daria, fuge pe hol, s-o auda tati, si tipa si ea, fericita ca stie continuarea:" picioaiele"... aoleu, fetelor, ne-a bufnit pe noi rasul, ce sa mai faci educatie ca nu-i frumos, daca am comis-o noi. cine stie cand ne-a mai auzit si a inregistrat imediat ca-i fn sa zici baga-mi-as picioarele...
acum sa nu credeti ca injuram ca la usa cortului. dar asa mai spunem noi cand ne enervam...
asa ca incercam sa fim mai atenti
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
anangel_lexi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana01 in aiureala mea nu mi-am dat seama ca este departe Atlassibul de tine, lexi. daca ar fi vorba de orice altceva pt mine as contramanda, dar pt daria ma vad nevoita sa apelez totusi la tine, in ciuda distantei. daca este prea departe si poate adina, nu ezita sa-mi spui. voi vb cu ea. cum spui tu. oricum mi se pare ca am asteptat o vesnicie. acum, ca macar am un deadline, macar stiu exact ca joi ii voi face interventia. am acaparat forumul cu probl mea, ma scuzati. ca sa am si o interventie mai placta, sa va spun o intamplare haioasa de ieri: seara, eu ii faceam laptele lui victor cu daria la bucatarie si sotul meu plecase cu victor in brate la dormitor. victor a scapat suzeta pe jos si sotul meu a spus un "baga-mi-as..." dar doar atat. si daria, fuge pe hol, s-o auda tati, si tipa si ea, fericita ca stie continuarea:" picioaiele"... aoleu, fetelor, ne-a bufnit pe noi rasul, ce sa mai faci educatie ca nu-i frumos, daca am comis-o noi. cine stie cand ne-a mai auzit si a inregistrat imediat ca-i fn sa zici baga-mi-as picioarele... acum sa nu credeti ca injuram ca la usa cortului. dar asa mai spunem noi cand ne enervam... asa ca incercam sa fim mai atenti Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006) http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe |
Roxana, stai linistita, nu e deloc nevoie sa contramandezi nimic. Cum ziceam, noi oricum suntem plimbareti din fire. Poate cu ocazia asta mai conduc si eu un pic pe autostrada, ca inca nu am prins curaj prea mult
Edit: nu uita sa-mi trimiti si reteta. Ti-am trimis si nr de fax pe mail, daca ti-e mai usor asa.

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
tasia spune:
Eu mi-am expediat baiatul la Predeal pentru o saptamana, asa ca am mai luat o binemeritata vacanta ![]()
xandrutza_76Chiar esti o nororcoasa, in plrimul rand pentru ca stai la curte, si este foarte bine ca aveti parte de alimente netratate chimic. Si noi avem o casuta mic ala Mihailesti, unde sta un unchi de-al nostru, de unde luam oua si carne de pui, iar in sezon legume si fructe de tot felul, in functir de an...de exemplu anul trecut nu am avut piersici deloc
o doamna nutritionista imis punea ca cel mai indicat in timpul anului este sa apelam la fructele si legumele de sezon, atunci si riscul de a fi injectate este mai scazut.
AdinaF eu ma-m plictisit atat de mult de blenduruit cand era fabi mic, acum nu as mai avea rabdarea sa o fac iar
iar salata de frcunte o papa numai daca are putina frisca deasupra 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
AdinaF spune:
Woops lexi, roxana, m-am bagat ca musca-n zar. Nu stiam ca atzi organizat deja ceva. Na hai, ca atunci ma ofer de rezerva pe viitor daca ai nevoie si lexi nu poate
.
tasia, uite la varianta cu salata de fructe si frisca nu m-am gandit, buna idee (pana si frisca exista bio
). Pai chef n-am ncii eu, itzi dai seama, dar e musai ...
tasia spune:
ma uit la "Copii spun lucrurile trasnite" e un baietel absolut genial, e super smart stie o groza de lucruri...si mi-a placut o replica pe care a spus-o "chimicalele din sucuri, bomboane si prajituri le ia romanilor mintea" 
![]()
Anastasia, mamica de
tasia spune:
roxana super haioasa Dariuta
Stai linistita ca si noi am mai scapat cuvinte de genul...in anumite situatii iar Fabi a inregistrat imediat, de ceva vreme avem mare grija ce scoatem pe gura
La varsta asta copii sunt mici papagali si repeta absolut tot...si daca ii mai si spui sa nu zica un cuvant anume, va avea grija sa-l retina si sa-l repete mereu ![]()
[b]AdinaF/b] Eu iau frisca vegetala, nu stiu daca e bio...Iar daca fac salata si i-o servesc printului fara frisca, imi spune "nu pace fala fisca"
Anastasia, mamica de
anangel_lexi spune:
Adina, nu te-ai bagat deloc ca musca-n lapte

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
GETY spune:
Tasia, bucura-te de mini-vacanta ta. Sunt sigura ca si Mario o duce bine. Eu, cel putin, as vrea sa fiu in locul lui.![]()
Eu sunt azi acasa. O zi libera, cadou de 8 martie. ![]()
La Iasi ninge bestial... cu fulgi mari... nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, ca eu asteptam caldura. Se zice ca o sa se transforme in ploaie un pic mai incolo. 
Despre produsele bio, ce sa zic... Par sa fie mai sanatoase decat cele obisnuite. Eu mi-am facut un obicei: incep sa citesc mai atenta etichetele produselor, daca or scrie acolo tot.
Am si eu noroc cu un tata cu gradina, care creste pasari si-mi da si mie carnita (cand mai taie pasari) si oua proaspete. Pana la vara cand o sa aiba si rosii, si ardei, si vinete si de toate, mai este un pic. O sa ne bucuram de legumele de primavara pana atunci.
Roxana01, si noi mai scapam perlute... ![]()
Revin...
Asa creste Maria Diana
Monique_new spune:
Neata.
Azi dau o
cu lapte mareee.Printesa mea a facut 2 ani jumatate si mi-a dat comanda sa-i fac tort si sa-i cumpar creioane si o carticica ![]()
Roxana imi pare rau ca nu te-au ajutat rudele, dar nu sti vorba aia " mai bine te ajuti cu prietenii decat cu rudele"
. Poate lexi sau adina te pot ajuta. 
Nici nu mai stiu ce vroiam sa intreb...
Gata... stie cineva care INFARIX se face la 2 ani si jumatate ????
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006