LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(196)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Buna... dimineata! Am apucat sa citesc si eu ultimele pagini din capitol. Nu am retinut mare lucru, desi am citit cu interes.

Ramona, felicitari pentru examene! Nu stiu de unde gasesti atata ambitie sa te duci la 2 deodata si sa le si iei cu astfel de note

Shose, am auzit ca Iulia face furori deja, si ca pe cat e de frumoasa, pe atat e de isteata! Tare m-a emotionat treaba cu sosetica! la fetele dulci!

Veeeen, ce dor mi-era de voi, bine ca ai scapat de "problema", sper sa nu o mai intampini in concediu, sa iti iasa pasentele.. Ma bucur sa aud ca piticutii sunt mai bine!

Jelimoooniii, ti-am spus eu ca Robski e ditamai barbatelul.. Pai 11.5 kile e ideal, iar 86 cm.. wow! Noi avem abia 79 si doc tot zice ca e "bebeloi". Un pup maaare catre Sibiu!

godzila, parca, sper sa nu confund - 50 de cuvinte la 1 anisor si 2 luni?! Wow, eu zic ca ar fi bine sa te gandesti ca poate Iulia a fost exceptia... Peste tot unde am citit niste "caracteristici tehnice" ale copilului de 1 an zice de 2 - 3 cuvinte cu sens.. Hai sa zicem ca la 1 an si 2 luni or fi 5 - 10, in functie de copil, dar.. 50! Nu cred ca ai de ce sa iti faci "pitici". Cat despre limbajul semnelor, nu ma bag. Eu una nu as incuraja aceasta metoda, pentru simplul motiv ca incurajeaza exprimarea mai usor si copilul se poate complace in a "vorbi" prin semne muuult timp de acum inainte. Asta e parerea mea, nu stiu ce zic studiile, sper sa nu supar pe cineva.

LauraIoana, ce bine ca ai luat aparaaat! Abia asteptam poze noi si multe, multe, cu frumusetea mica cu ochisori albastri! Ma bucur sa aud ca e totul ok si la voi, si ca te intelegi bine cu tati!

Ah, ce era sa uit! Lala, foarte fain ca a papat cepica, si eu i-am spus lu' mama sa i dea lui Conrad, da' cica ii face aciditate la stomac.. Am incercat si noi omleta fara ulei si i-a placut foarte mult! Oare mujdei de usturoi, putiiin de tot, o avea voie pe carnita? Tare i-as mai da niste rasol de vitel, sa pape si el ca oamenii mari

Nu mai stiu ce voiam sa spun, da' ma mai bag la citit din urma... Cred ca tot eu o sa va dau si cafeaua

Va pup!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

Buna... dimineata! Am apucat sa citesc si eu ultimele pagini din capitol. Nu am retinut mare lucru, desi am citit cu interes.

Ramona, felicitari pentru examene! Nu stiu de unde gasesti atata ambitie sa te duci la 2 deodata si sa le si iei cu astfel de note

Shose, am auzit ca Iulia face furori deja, si ca pe cat e de frumoasa, pe atat e de isteata! Tare m-a emotionat treaba cu sosetica! la fetele dulci!

Veeeen, ce dor mi-era de voi, bine ca ai scapat de "problema", sper sa nu o mai intampini in concediu, sa iti iasa pasentele.. Ma bucur sa aud ca piticutii sunt mai bine!

Jelimoooniii, ti-am spus eu ca Robski e ditamai barbatelul.. Pai 11.5 kile e ideal, iar 86 cm.. wow! Noi avem abia 79 si doc tot zice ca e "bebeloi". Un pup maaare catre Sibiu!

godzila, parca, sper sa nu confund - 50 de cuvinte la 1 anisor si 2 luni?! Wow, eu zic ca ar fi bine sa te gandesti ca poate Iulia a fost exceptia... Peste tot unde am citit niste "caracteristici tehnice" ale copilului de 1 an zice de 2 - 3 cuvinte cu sens.. Hai sa zicem ca la 1 an si 2 luni or fi 5 - 10, in functie de copil, dar.. 50! Nu cred ca ai de ce sa iti faci "pitici". Cat despre limbajul semnelor, nu ma bag. Eu una nu as incuraja aceasta metoda, pentru simplul motiv ca incurajeaza exprimarea mai usor si copilul se poate complace in a "vorbi" prin semne muuult timp de acum inainte. Asta e parerea mea, nu stiu ce zic studiile, sper sa nu supar pe cineva.

LauraIoana, ce bine ca ai luat aparaaat! Abia asteptam poze noi si multe, multe, cu frumusetea mica cu ochisori albastri! Ma bucur sa aud ca e totul ok si la voi, si ca te intelegi bine cu tati!

Ah, ce era sa uit! Lala, foarte fain ca a papat cepica, si eu i-am spus lu' mama sa i dea lui Conrad, da' cica ii face aciditate la stomac.. Am incercat si noi omleta fara ulei si i-a placut foarte mult! Oare mujdei de usturoi, putiiin de tot, o avea voie pe carnita? Tare i-as mai da niste rasol de vitel, sa pape si el ca oamenii mari

Nu mai stiu ce voiam sa spun, da' ma mai bag la citit din urma... Cred ca tot eu o sa va dau si cafeaua

Va pup!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

ia ui cine n-are somn!!robi a avut productie mare in pampers de a dat pe afara, mi-a plans intruna jum de ora la mine in brate dupa care chef de joaca.acum il legan in carut poate poate adoarme...

mitsule am uitat sa-ti zic zilele astea ca am vazut poze cu Conrad,asa schimbat e,baietel in toata regula!eu il aveam inca in minte de cand era bebe C. ce trasaturi frumoase are! ah iar tu mami te-ai facut blonda??va pupacim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Credeam ca sunt singura treaza de la 3, bai frate e a doua noapte cand nu pot dormi, copilul doarme bine-merci, tacsu cu sforaieli iar eu , daca tot nu am avut somn m-am bagat sa fac mancare si acum e gata.

Lala ce pletosel mancacios are mama, de s-ar molipsi si Sofia de la el, o zi mananca bine, o zi 3-4 lingurite Azi o bag la cratita cu noi sa vedem i-o veni pofta?

Ellenutza bine ca ai scapat de grija cu Evita, mie mi-a zis pediatra acelasi lucru parca am scris la vremea respectiva pe aici.Burtica ce face?

Mitshu eu i-am dat Sofiei mujdei de usturoi frecat cu smantana,cantitatea de smanatana mai mare ca sa nu fie chiar asa de usturat, facusem pui la cuptor si mergea asa bine cu el

Shose fetele frumoase si elegante, mai da ce tinute superbe are IuliaOf imi pare rau ca nu ati facut vaccinelul o sa stea mami iar cu emotii, cu mancarea daca ea manca bine si inainte sigur e de la dinti, uite si Jmoni cu Robertelul la fel au patit.

Moni baiatu care adoarme in carut, stati bine la bilant este inaltut.

Errena mie mi-a zis cineva ca productia de lapte s-ar mai diminua cu aspirina cica prescriere de la medic gine, mie mi s-a diminuat progresiv cum au zis fetele Grati si Roli

Silvia un buchet imens de

Stoisor mie mi-a zis pediatra sa-i bag bb de cate ori este nevoie si de 20de ori pe zi daca este cazul.

Dana cum te simti?Hehe maine ai fata mare o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului, iar bb mic din burtica un cuminte ca o sa mai stea la caldurica sa-si sarbatoreasca surioara cu o feie de tort papata de mami

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Fetele vroiam sa va intreb voi le dati puilor fasole verde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Da . Mancare de fasolica cu puiut papa de pe la 8 luni.

Si rasol de vitel cu mujdei de usturoi ca tot intreba Mitsu ( bine nu o portie normala de mancare dar ciugule serios din farfuria mea.

Iar cu somnul vad ca mi-ai calcat pe urme sau ai baut cafea dupa mine

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Da . Mancare de fasolica cu puiut papa de pe la 8 luni.

Si rasol de vitel cu mujdei de usturoi ca tot intreba Mitsu ( bine nu o portie normala de mancare dar ciugule serios din farfuria mea.

Iar cu somnul vad ca mi-ai calcat pe urme sau ai baut cafea dupa mine

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Hehehe cine se scoala de dimineata departe ajunge, dar pe bune e mai bine asa imi fac treburile iar ziua i-o dedic Sofiei.

Mergi la inceput

Pentru omleta

- eu nu fac omleta cu ulei nici macar pentru noi de ani de zile.
Bat ouale bine, le amestec cu cascaval ras sau branza, uneori cu sunca si legume gen ardei gras etc si le torn bine merci in tigaia de teflon. Fara pic de ulei. Si nu se lipesc deloc.

Rosii : Andrei papa rosii de la inceputul diversificari si le primeste cu tot cu coaja si seminte.
Salata de ieri era salata facuta pentru noi asa incat avea rosii si ceapa , plus un pic de ulei si sare.

Eliza imi pare rau ca a chinuit asistenta copilul

Shose dupa gripa sistemul imunitar e slabit. E mai bine ca ati amanat vaccinul. Asa nu are sanse sa faca reactii la el. Cu imunitatea mai jos puteai sa te trezesti cu febra mare .

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Si cafeaua de dimineata

Referitor la vorbit.
Eu o inteleg pe Vera ca se ingrijoreaza, e tare nasol cand ai cum sa faci comparatii directe.
Cunosc teoria la perfectie...practica ma omoara

Stiu bine ca Bogdan a fost exceptia insa cum pisici sa nu iti pui intrebari cand ala la un an si 3 zile la mare imi spunea cu mult aplomb "mami papa", "bebe nani nu " si " baia mare acum "
Asta ca exemple , in vocabular avea o groaza de cuvinte, el incepuse deja sa le lege si sa foloseasca verbul la sfarsit.
Iar Andrei abia reuseste sa scoata corect cate un "mama", "papa" , "dede" si multe onomatopee.
Poate daca nu as vedea ca se chinuie sa il scoata pe "t" si alte consoane ce implica o miscare in sus a limbutei nu mi-as face atatea griji. Dar la el ata aia e spre varful limbii , nu poate sa isi atinga cerul gurii cu limbuta , nu e suficient de lung frenul si e mult in fata prins.

Deci eu nu am o problema ca nu vorbeste cat vorbea frati-su. Nici nu mai am pretentia.
Ma ingrijorez ca il vad ca NU POATE sa spuna desi ar vrea.
Asa incat vreau sa elimin o eventuala cauza medicala iar apoi daca e sa vorbeasca mai tarziu asa cum o fac multi si e normal ...e ok.

Dar stiind partea cu frenul nu ma pot culca pe o ureche si sa imi spun "lasa ca multi pot sa isi dea drumul mai tarziu" deoarece la el acel mai tarziu poate insemna luni de zile de tratament cu logoped si nu vreau sa ajung la asta.

Deci nu va luati dupa piticii mei ca sunt deja uriasi si stiu ca sunt dusa cu pluta ....

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Lala am o prietena care si-a "operat" baietelul anul trecut (avea vreo 3 luni) de fren lingual (sper ca am scris bine) si a zis ca nici nu se astepta sa fie asa de usor. Au fost doar o ciupitura si o picatura de sange. Bebe nici nu a plans macar. M-ai dat pe spate cu ce stia Bogdan sa spuna cand era asa de mic Io nu am cu cine compara, dar citind ce scii tu, parca imi vin si mie niste pitici
Lavi of, cred ca-ti e f greu sa stai departe de Conrad! Cum se intelege cu mama ta?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Laura nu il lua etalon pe Bogdan la vorbit
Asta a fost gura sparta de mic, e si acum insa de exemplu a facut la olita dupa 3 ani, si-a incheiat sireturi pe la scoala , a mancat pasat pana la 2 ani etc
Deci a excelat in anumite domenii si a fost codas in altele .

E absolut normal ca un bebe de un an si un pic sa aiba cam 5-10 cuvinte in vocabular.
Andrei nu le are.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput