LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(196)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

A, de inteles, intelege aproape tot. De ex. i-a zis mama "hai la baie", a luat-o de mana si a dus-o la baie (Andrei pe mama!)

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Copilul meu a luat cina cot la cot cu taica-su .
Adica : omleta facuta in teflon cu salata de rosii cu ceapa si paine.
A mancat de a spart nu mai prididea man sa-i indese in gura bucatica de rosie cu ou, paine si ceapa.
Si plescaia si isi indesa mainile in farfuria lui
Cel putin miezul de paine inmuiat in sosul de la salata l-a dat pe spate . Dar si restul .
Asa ca nu mai putem manca nimic in casa de pofticiosul asta.
Cum te vede cu o farfurie cum se infiinteza plescaind si cotrobaind cu mainile in ea ...

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!

Iertare ca-s tot pe fuga in ultima vreme, dar in ultima vreme sunt varzaaaaaaa dpdv al somnului. Mathias a inceput sa tuseasca si 2 nopti la rand a tusit pana a vomitat pe la 1 noaptea, dupa care timp de 2-3 ore n-a mai putut adormi. Deci am adormit la 4, respectiv 3 noaptea, trezit la 7.30 in fiecare dimi. Basca, ieri, cheful cu colegii de 8 martie, unde am dantuit, ca tare dor mi-era.....

Asa ca azi dimineata eram intr-un hal fara de hal. Am avut noroc ca pe Markus l-a luat si azi socrelu si consoarta lui, iar Mathias a dormit 1h jumate, iar apoi a stat cuminte cu sotul, asa ca am dormit de la 4 la 7!!

Bon. Ce am retinut din ce am citit cu copilul tragand ba de mine, ba de laptop:

- masina misto pt. 2 copii mici si mii de bagaje aferente: Ford S-Max. Noi am dat Mazda cea neagra si iute ca vantul si am luat asa ceva. Merita fiecare cent. Din toate punctele de vedere.

- la 1 an si 2 luni, Mathias, ca si Markus la aceeasi varsta, zice: papa, mama, tata, apa, caca, big (labradorul nostru), Aka (Markus , dai (sa-i dai), pipi (porumbeii de afara).....cam atat cred. Si mai cred ca e perfect normal sa zica doar atat. Ca de inteles, intelege aproape tot, cum zice si Roli, si asta e cel mai important.

- ce legatura are platfusul cu inotul? (nush cine zicea). Markus are platfus, mostenit de la sotul meu. Are vreo sansa sa se amelioreze datorita inotului??

Despre celalalt subiect, pot doar sa spun: A PLECAT joi! Thanks God! Insa se pare ca sotul meu inca n-a anuntat-o ca nu are ce cauta cu noi in concediu......asta este.....o s-o anunte el cand o sa se convinga ca eu vorbesc foarte serios.

V-am tzucat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

seara buna si de la noi...nu prea buna da na...inca nu mananca robert...a acceptat doar iaurt si borcanel de fructe da si ala doar jumate...iar acum seara mare progres ca a acceptat bibe in gura..dar a tras doar 30 ml...deh...ma bucur si de asta..poate maine va aluneca mai usor...
acum seara a facut 38 temeratura in fundulet...am zis ca nu-i dau nimic inca,ce ziceti?o fi tot de la dinti?iau iesit sus 2 masele si acum ii iasa alte 2 jos...tot deodata

apropo am uitat ca sapt trecuta am fost in intarziere la controlul de un an...deci la un an si 2 luni ne prezentam astfel: circumf.capului 47-parca...,greutate 11,5 kg,si 86 cm inaltime.eu zic ca e f bine...desi greutatea asta o are de la 9-10 luni

creata ma bucur ca esti bine cat de cat,ai noroc cu o familie si un sot minunat!te cu drag!

n-am citit nimic din urma,sper ca sunteti bine,va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna seara!Am fugit 2 zile la mama,eu am venit azi,Sonia probabil duminica seara,tati e in delegatie ,ajunge luni dimineata asa ca maine rasfat total

Dana,ma bucur de vestile bune de la dr,ao grija ca subconstientul lucreaza nu mai fa atatea calcule,hai ca nu mai e mult

Ellenuta,ma bucur de vestile bune de la ortoped

Jelimoni,e greu,cunosc dar ai grija sa bea destule lichide

Grati,domnisoara ta

Silvia,imi pare nespus de rau pentru aceasta incercare,de cate ori vin nori grei,priveste-o pe Mariuca,ea te va ajuta psihic foarte mult

Despre Sonia ce sa va zic?Joi a fost la gradinita!de voie de nevoie(nu am avut cu cine sa o las cat am fost la tribunal de unde nu puteam lipsi ca ,cica se fini la comedieastept verdictul sapt viitoare)si a rezistat eroic pana la ora unu,a tras si un pui de somn pe saltele cat au mancat copii,ce mai...am fata mare doar mama nu intelege si nu vrea sa o inscrie oficial

Am vazut si pozele postate recent,clopoteii nostri fotogenici

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Saru`mana fetelor pentru cuvintele frumoase la adresa noastra!
Sunteti dragute ca de obicei si ne`ati facut sa rosim dar si sa ne salte inima de bucurie.

Despre noi ce sa va zic, azi trebuia sa facem vaccinul si cand a auzit doc de familie ca am fost racite sapt trecuta a zis sa mai asteptam o saptamana. Ce sa asteptam nu stiu, ca gripa a plecat.
Dar m`am bucurat ca am scapat pt moment si ma oftic ca o sa am iar emotii pe finalul de sapt care vine.

Si ca m`am luat cu vorba, am uitat sa va zic, Iulia nu mai mananca nimic. Dimineata ce mai mananca cerealele, dar nici pe alea ca alta data... la prans de o sapt o incerc cu de toate, si snitzele de la noi i am dat si a luat 3, 4 bucatele si gata. Azi i`am facut gratar de pui...nimik. Nici `pete` (pestele - preferatul ei) nu o mai multumeste.
Cred ca e de la dinti. Asa e? Nu prea ma lasa sa ma uit in guritza...dar nu prea se vede nimic din ce am vazut io asa pe furisi.
Nici nu stiu cu ce traieste in ultimele zile.
Sper sa treaca perioada asta.
E vesela...excesiv de activa...

pup si revin

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Copilul meu a luat cina cot la cot cu taica-su .
Adica : omleta facuta in teflon cu salata de rosii cu ceapa si paine.
A mancat de a spart nu mai prididea man sa-i indese in gura bucatica de rosie cu ou, paine si ceapa.
Si plescaia si isi indesa mainile in farfuria lui
Cel putin miezul de paine inmuiat in sosul de la salata l-a dat pe spate . Dar si restul .
Asa ca nu mai putem manca nimic in casa de pofticiosul asta.
Cum te vede cu o farfurie cum se infiinteza plescaind si cotrobaind cu mainile in ea ...

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Omleta ai facut-o fara ulei, iar rosiile cu tot cu coaja?

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 10+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Shose tare frumusica e domnisoara Iulia
Silvia ma bucur ca macar fizic esti bine, o sa treaca o perioada si o sa poti privi mai linistita ce a fost. Multe din noi au trecut prin asa ceva, suntem alaturi de tine.
Dana, mai ai putin, putin si incepem sa scoatem "majoretele" de la prafuit.
Vera aici e in mare voga sa inveti copilul limbajul semnelor incepand cu 8 luni, se fac cursuri sunt o groaza de materiale pe tema asta. Numai ca trebuie multa, multa perseverenta. Asa cum ai zis si tu ii arati semnul si pronunti si cuvantul, de obicei semnul se invata primul. Noi ne-am ducumentat, am incercat dar cum nu stam cu ea acasa a fost foarte greu. Ce ne-a zis noua doctorul de aici legat de limbaj e ca la 3 luni dupa ce a inceput sa mearga o sa fie foarte interesata sa si vorbeasca(o sa vedem daca e asa sau nu, nu avem decat o luna de mers).
Lala e o placere sa citesc aventurile lui Andrei cel curios. Cat despre pitici...probabil medicul o sa-ti spuna daca e cazul de interventie sau nu. Mai bine sa previi problemele.
Noi am fost azi pentru vaccinurile de un an:3 la numar, 3 intepaturi . Sper sa descopere si astia de aici ca se pot combina vaccinurile intr-unul singur cat mai repede. Am fost sa-i ia si sange pentru analize si aproape am lesinat acolo. Au chinuit-o saracuta ca nu i-au gasit vena de prima data si a inceput tanti aia sa rasuceasca acul si sa caute. Pana la urma au intepat-o si in cealalta mana si au reusit cu greu sa-i ia, dar eu eram deja vanata de nervi si frustrare. Si-a cerut scuze, dar ce folos...Ei in momente din astea parca preferi o mutra acra care abia iti adreseaza 2 cuvinte dar cu mai multa pricepere decat o fata zambitoare care nu pridideste sa zica "I'm sorry" si sa-ti chinuie copilul.
Multumesc tuturor care ne-au admirat pozele

Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Maine cica avem serbare surpriza de 8 Martie la gradi

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Stoisor, cred ca tu intrebai de cate ori putem folosi BB/zi. In prospect scrie ca de cate ori e nevoie (asa parca retin), iar eu am folosit-o exact cum spui tu: si de 10 ori/zi si de 15, daca fata se ineca in muci ce era sa fac? Dr ei mi-a spus ca doar de 2-3 ori/zi, dar ar fi fost cumplit sa o las in halul ala, ca scoteam cu gramada! Sanatate multa, ufff uraciosi sunt mucii astia
LalaD, cum era facuta omleta? In ulei? Eu sunt speriata de bombe si nu-i dau sa puna gura pe nimic prajit, iar omletica i-o fac in tigaie fara ulei. Sunt cam paranoica, cam cum eram la inceputul diversificarii si nu-i dau nimic din ce stiu ca nu-i bun, ca mi-e teama sa nu se obisnuiasca Astia sunt piticii mei
Moni pai sunt super masuratorile lui Robertel Are inaltimea unui bebe de 2 anisori si greutatea e super. De acum oricum vor lua in greutate mult mai putin. Of, of, of si pe mine ma termina cu nervii cand nu papa suficient Sanatate multa si pofta de mancare!
Shose pupam fetita ta asa de frumoasa Sigur e de la dintisori, eu asa cred.
Elle chiar ca am tot uitat sa-ti spun si eu ca ma bucur de vestile de la ortoped. O sa aiba Eva un picior, o frumusete si un mers ca de gazela, ai sa vezi
Grati am murit de ras cu pretendentul lui Ozi! Imi amintesc ca ai mai povestit si m-a distrat tare de tot si atunci! Ce ti-e cu inima asta, dom'le

Thea e bine, nu a mai facut temperatura si, slava Domnului, nu a avut nici muci, nici tuse
Danseaza de numa pe 'vaca lola' si pe 'elefantul cici' (cred ca v-am facut capul in colturi cu cantecelele astea, dar imi plac si mie f tare).
Azi a gasit o sosetica a unei papusi si s-a dus pusca la papusa incercand sa-i puna sosetica inapoi Nu-mi venea sa cred cum a facut ea legatura
Mi-am cumparat un aparat foto super fain, care a ajuns sa fie cadoul de 8 martie de la sotz Un Panasonic tz3 pe care l-am luat cu 4,5 mil in loc de 8 mil cat e in magazine (nu era chiar din magazin). Cel vechi imi venea sa-l izbesc de pereti la fiecare poza, ca declansa ffff greu, aveai timp sa pleci sa rontai ceva si sa te si intorci la timp pt poza, plus ca ieseau o multime f miscate. Asta face repede si frumoase, sunt fff incantata de el! Ce eram eu maniaca cu pozele, acum o sa ma intrec pe mine
Ce sa mai zic (si asa vorbesc multe si fara legatura unele cu altele), maine seara mergem la un restaurant nou cu mai multe familii sa ne petrecem pt 8 martie. Sper sa fie fain. DUminica om vedea ce mai facem

Va pup si va spun noapte buna

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput