LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(196)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ola zuze....
multam pt raspunsuri ref la BB,am folosit-o de cate ori a trebuit desi si mie mi-a zis de 2-3 ori pe zi
Shose noi dupa o raceala am facut vaccinul la 5 zile cand nu mai era nici un simtom si am sfechlit-o rau de tot ,48 de ore mi-o tinut-o tot intr-o febra,deci si parerea mea e sa mai stai umpicut,pup

Moni de Sb pup fata si baiatu si crede-ma ca te inteleg perfect in privinta papatului ,si la noi e circ dar macar voi sunte-ti baieti mari nu sfejite ca noi ,ieri am cantarit-o pe Sasa si are 9.700deci jalnic cetatene jalnic,am inceput sa papam zilnic cate un actimel, asta pana ne trece raceala si putem incepe vitamninele iara dar si atunci sper sa i devina obisnuinta ca trebuie sa il bea ca pe apa si gata
o venit mama,ma duc sa ma apuc de gateliiiiiiiiiii si trebureliiiii

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Am citit despre cat de multe cuvinte stiu puiutii vostri si am inceput si eu sa ma ingrijorez din cauza ca vocabularul lui Albert este destul de restrans.Nu vrea sa repete cuvintele decat rareori.De inteles intelege ceea ce ii spunem.Spre exemplu ieri i-am spus sa ii dea un pupic Vanessei si a mers langa ea si si-a apropiat capusorul de capusorul ei.Apoi i-am spus sa o mangaie si a inceput sa ii mangaie parul.Mi-a parut tare rau ca nu aveam nici aparatul si nici camera langa mine asa ca nu am putut imortaliza momentul.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Acum 3 ani ieseam de la dr cu recomandarea ca a doua zi sa ma internez ptr declansarea nasterii Vanessei care nu mai vroia sa vina.Am facut o tura pe la magazine,am mancat cu mama la restaurant iar pe la 9 seara au inceput contractiile.Am nascut-o pe Vanessa dupa 4 ore.Nu imi vine sa cred ca au trecut numai 3 ani de atunci.Acum il mai avem pe Albert si mai asteptam inca un bebe.Am fost productivi!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata la amiaza ..

acum am reusit si eu sa ajung la job .. m-am invartit prin casa, m-ma mai jucat cu eva .. si am lasat jobu mai la urma si asa nu am niciun chef ..

aseara am fost la ziua nasului, a facut-o la restaurantul moara lui bucur .. am baut acolo cea mai buna limonada din viata mea .. facuta cu limes .. super a fost! de unde imi era cam rau cand am ajuns .. acolo m-au napadit poftele .. de am mancat aproape jumate de pui la gratar cu usturoi, pastrama de oaie .. salate, papanasi ... am ajuns acasa pe la 1.30 si eva s-a gandit ea ca-mi face bine sa-mi dea trezirea de vreo 2 ori .. bine ca s-a culcat repede la loc ..

ramo ma bucur ca i-au iesit bine analizele lui razvi. pupam nazdravanul!

vera wow .. 50 de cuvinte stia iulia la 1 an si .. eu zic sa nu mai faci comparatii ca nu face bine la psihic .. fiecare cupil se dezvolta in ritmul lui, da?

lala vezi ca vin sa te fugaresc si pe tine, da?! uite o s-o incerc si eu pe eva cu omleta sa vad daca papa .. eu cred ca o sa-i placa ..

ven off .. tot o mai trageti cu raceala .. imi pare rau, sanatate multa piticului! ma bucur ca te-ai distrat la party!

jelimoni baschetbalist il faci pe robski! 86 de cm .. super!

eliza uff ce a mai chinuit-o pe frumusica emma cu intepaturile .. eu am avut noroc si am dat peste o tanti care i-a gasit vena din prima .. si nu a chinuit-o .. sa nu-ti inchipui ca nu a plans de s-a invinetit ..

laurici felicitari pentru noul aparat! asteptam pozute multe cu printesa thea.

mitsu si eu i-am dat evei mujdei de usturoi cu smantana .. asortat cu pui la jar sau la gratar .. s-a lins pe bot! pe ala l-a mancat bucati .. nu i-a mai stat in gat ..

mada da, ii dau fasolica .. si asta inca din vara ..

danutza sunteti o familie superba si fericita!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau zuzele mele dragi!

Uite ca pot sa intru si azi un pic ca sotu meu s-a dus la pescuit asa ca sunt numai eu cu piciu.

Jelimoni, wow, 86 de cm?!!! chiar ca e piticul urias.Cum zice si Elle, baschetbalist il faci.

Mada si eu ii dadeam fasole verde cand era proaspata.Acum nu i-am dat ca nu vreau s aii dau de la conserva.

Pitici cu vorbitul am si eu multi multi.Nici el nu zice mai nimic, adica doar mama tata, dai dai (tai tai) si coco (cocos) da si astea numai cand are chef.In rest o tine intr-o bebeluseasca de-a lui tot timpul.De intele, intelege multe lucruri.

Mitsu notele alea de 9 si 10 nu le-am luat in aceleeasi zi.Examenele au fost in zile diferite.Doar la cei doi de 8 au fost in aceeasi zi.Si in plus eu am timp de invatat ca cu Razvi nu am treaba, doarme de 2 ori pe zi, si chiar si cand e treaz pot sa mai citesc.
Asa se explica ambitia mea

Stoisor spor la treaba.

Elle ce de bunatati ai papat tu.

Razvi mi-a facut azi surpriza sa se trezeasca pt prima data la ora 10, asta in conditiile in care s-a culcat la 21 aseara.Nu am mai dormit pana la 10 nici nu mai stiu de cand d atare bine o fost.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

ramo eu i-am pus la congelator fasolica verde asta toamna .. si acum mai am doua pachete. le pastrezi pentru eva iar pentru noi cumpar congelata din supermarket.

Eva creste mare
Eva

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Elle si eu am avut la congelator pusa fasole verde da nu tare multa, nu mi-a ajuns tare multa vreme.Am avut si conopida si spanac.

Eu am alta intrebare legata de papa copiilor.Eu vreau sa ii fac piciului supa de visine.Mi-a dat soacra-mea cateva borcane puse de ea.Mie imi place tare mult si ma gandeam sa ii dau si lui.Ce ziceti, e ok?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

abia am reusit sa-l adorm pe robi, ma culc si eu ca sunt zombi dupa azinoapte.
Ali si la noi o mers bine cu pulmex baby. Chiar m-am gandit la tine catt te chinui cu Sara la mancat.azi dim n-a vrut nimic in schimb a mancat supa de chimen cupaine prajita la amiza, m-am bucurat tare!

Elle ce bunatati ai mancat! Bine ca ai putut trage putin chiulul la job.

Dana LA Multi Ani pt Vanesa! Sa creasca mare si sa aibe grija de fratiori!

Ramo mai ai exameme?asa cuminte e razvi de poti citi cu el?eu tare ma bucur ca am terminat in vara, si atunci mi-o fost greu d-apai acum nu cred ca faceam fata! Felicitari pt note!

Robi zice mama, caca, tai tai, hai, pute (cand il schimb),arde(la calorifer),gata(cand termina titzi), titi, Ada - striga pesoramea andra, uite (si arata cu degetu) ,nu, da,ham ham,mau(miau), mac(ratusca), bebe
Cam atat, eu sunt tare multumita, oricum e ca si la mers,fiecare copil cu ritmul lui.
gata, ma pun la nani, pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Cretzulina si imbratisari stranse, stranse.
Bine ca nu am facut vaccinul atunci! Lala si noi la fel mancam omleta si e tare yammyy. Chiar ma gandisem sa ii fac si io Pipetului. Ou fiert e singul lucru care il mananc ca pofta chiar si cand e mofturoasa.

Eliza fetele frumoase si m`am ingrozit cand am citit de 3 intepaturi in aceeasi zi. Am facut si noi la 6 luni 2 odata, tot cu intepaturi diferite si imi amintesc cat a plans la a2a intepatura... . Ufff mama lor de doctori/ asistente....

Roli, musai poze de la serbare sa vedem si noi ghiocelul cel mare.

LauriciI ma bucur ca sunteti bine, fara mucisori si febra. Sa stapanesti sanatoasa aparatul foto de la sotz. Io tot de la sotz am un Panasonic SV-AS10 si asa suparata sunt ca face filmulete urate , format mic...da` nu pot sa ii mai zic nimic, la cat mi l`am dorit si la cati bani a fost. Neinspirata am fost in alegerea asta. M`am lasat dsa de aspectul mic si comod de tzint in buzunar. La filmulete tot pe cel vechi il folosesc. fetele mele dragi

Mishu, nu ne uita si tine updatat la zi albumul cu pozici al lui bb C, caci ne vine dor. Usturoi a mai gustat si Uliutza si ii place ceva de speriat. Taica`su rade de ea ca dupa ce mananca la bunici si vine la noi, miroase ca un carnat de tzara . copiii frumosi ( mamic si bb C)

JMoni bine ca a revenit pofta de mancare. Cat a durat?

Mada vrednicutza mea...ai fost matinala! Nu i`am dat inca fasole verde, dar mi`ai dat o idee buna. Ca si asa sunt in pana de idei culinare. Azi e la bunici si am scapat de gatit...dar de luni o iau iar cu intrebarea: ce sa`i mai dau sa pape???

Lala am ramas cu gura cascata cate stia Bogdan. Asa si fina mea, care are 5 ani acum...era precoce rau. Eu ma mai uit la filmulete cu ea cand era bb si ma minunez. Cat despre Andreias, imi doresc sa ii faca o anestezie ceva local, sa nu il doara. Stiu eu ca tu esti mamica priceputa si nu ai recurge la interventia asta daca nu ar fi necesar. si mare

Stoisor, nu cred ca e slabutza frumusica ta, ci doar arata de acum ca vrea sa fie manechin. la cum pozeaza si cat e de frumusica io ma asteptam

Ramo ai baiat de gashca! Visez si io sa o imprietenesc pe a mea cu somnul lung de dimineata...ca mie asa imi place

Elle ai scos `fratiorul` la party aseara. Hihihihii si cemeniu a avut. Io abia astept intrevederea de luna asta cu doc tau. Poate poate ne confirma sexul. E posibil?

Fetelor Iulia a zis ieri `ghinda`, dar perfect, fara sa poceasca cuvantul. Cred ca nu se referea la ghinde, ca nu a auzit inca de ele. Cred ca asa a botezat oglinda...am io banuiala...ca nu se mai dezlipeste de ea toata ziua.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

shose hehe .. pai pe 16 am consultatie, iar la sfarsitul lunii am eco .. morfo-fetala de la 12-13 saptamani .. e un 3D .. nu stiu daca o sa-i vada sexuletzu' .. pana atunci eu tot mai sper la un cuculetz ..

pupam pipetzica desteapta .. eu cred ca zice ghinda la oglinda ...

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput