LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(196)
Raspunsuri - Pagina 11
danonique spune:
Buna dimineata!CESKA,LALA,ELLENUTA multumim ptr cafea!M-am delectat cu poze superbe cu IULIA si cu mami.Sunteti foarte frumoase amandoua.Cred ca tati e tare mandru de printesele lui.
MADALINA
CREATA sper ca esti bine!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
35+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
kalosalina spune:
Dana cum te mai simti? Sper sa ai o zi linistita fara contractii! 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ellenuta spune:
lala e bine sa mergeti la control .. macar sa stiti cum stati si daca e nevoie de incizie. e dureros? are ceva consecinte dupa? eu sper sa nu si sa fie bine pletoselul mic.
alina da, e foarte aglomerat nenea asta. e unul dintre cei mai buni ortopezi pediatri din ro.
ereena pupam mateiasul mic. nu ai decat sa te mulgi si sa arunci .. ai incercat si pastilute? am inteles ca se opreste mult mai repede lactatia de la ele.
stoisor ma bucur ca sunteti mai bine! pupam pe sasa mica si frumoasa!
va dati seama fetelor .. la anu' in vara, o sa plecam in concediu cu 2 pitici dupa noi .. deja ma ia cu rau' cand ma gandesc cum o sa car eu toata casa .. tati deja se gandeste sa luam masina cu 7 locuri .. sa avem loc ptr toate troacele .. ca skodutza noastra sau meganul sigur nu duc cat vom avea noi de carat .. ![]()
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
stoisor spune:
se vede ca e mama la mine nu???am mai mult timp .....
Dana am citit dar nu te-am felicitat mami pt control ,pt 35 de sapt ,un mare mare
pt bebe si pt tine,stiu ce ai simtit cand ai auzit de 3 kg ,stiu pt ca asa am fost si eu ,ti-am mai spus ,si defapt am dus 39 de sapt si 3 zile ,cand am auzit ca are 3 kg si i ok colul,adica tot asa nemodificat ,am crezut ca explodez de fericire cum cred ca ai simtit si tu.....mai ai umpicut burtica 
o
si pt Lala20 si Bitilina frumusica,bine ai revenit mami ,imi pare sincer rau pt sarcina pierduta dar poate asa a trebuit sa fie ,poate nu er a momentu si voi mai aveti timp sa va mai apropiatai sa va mai legati ca si familie si sunt sigura ca feciorasu lu mami stie el cand sa vina,ai sa vezi ,toate la timpul lor
Iulia esti moratala ca de obicei pup pitica si pe mami ei frumoasa
ramo cum e mami ,ati luat rezulatatele?nu mi-ai zis cum a fost la ex?ce ai facut ,ti-am tinut pumnii ,am scris si pe mess,ai vazut?
fata
ma bucur ca Evita e ok cu piciorusul si sper ca Roxana sa aiba doar un fix cu Daria si defapt sa nu fie platfus ,da?
va las ma apuc umpic de smotru ca e necesar
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
danonique spune:
ALINA
.Noaptea trecuta m-am simtit mai bine si am avut parca mai putine contractii.Sa vedem cum ma voi simti azi.Oricum trebuie sa stea bebe in burtica pana sapt viitoare din respect ptr Vanessa.Nu poate fi nesimtit sa ii strice aniversarea pe care ne-o dorim in familie si fara invitati dar se pare ca vom avea parte de surprize.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
35+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
roli25 spune:
Kalosalina, eu le mai pun apa de mae in nas, si in vasul pe care il tin pe calorifer, ceai de musetel, sau langa patut un ceai de musetel aburind.
Mai exista in farmacii si Olinth pastile care se baga in priza ca pastilele de tantari...mie nu prea-mi place ca are miros puternic, dar desfunda nasul bine.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Lala_D spune:
Elle 

d'aia mi-am luat eu Fiat doblo panorama sa am loc de bagaje ![]()
Legat de incizie banuiesc ca e dureroasa, neplacuta ca-i taie ata aia de sub limbuta. Sper sa fie cu anestezie macar locala desi am dubii.
Consecintele sunt doar benefice in sensul ca va putea vorbi fara sa se chinuie iar riscul de hemoragie/ complicatii e relativ mic.
Asa ma incurajez eu cel putin.
Oricum nu imi cade bine dar la el este evident ca e "prinsa" si prefer sa o fac decat sa astept sa se adapteze el si apoi sa avem nevoie de logoped.
Am tot amanat dar acum mi-au explodat piticii 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
roli25 spune:
Ellenuta sa ne vezi pe noi cand plecam in concediu si burdusim masinuta de nu se mai vad copiii din bagaje, si mai stau si eu cu bagaje la picioare cu genunchii la gura
. Asta vara am reusit chiar performanat sa mergem 3 adulti + 2 copii + bagajele aferent pt. 1 saptamana! Noi avem un Seat Leon, care pe dinafara pare maricel, da inauntru e tare stramt si nu cred sa-l putem schimba prea curand.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
kalosalina spune:
Dana hai ca mai sunt doar 2 zile pana la ziua Vanessei...sigur bb va sta cumintel la caldurica!
Roli
multumesc pt sfaturi. O sa ii pun si eu ceai aburind si dc nu gasesc Karvol o sa cumpar Olinth.
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ellenuta spune:
lala tin pumnii ptr control! sa veniti cu vesti bune. si daca e sa-i faca incizia, sa fie nedureros si sa se vindece repede. cat despre masina ... da' stiu ca v-ati orientat, nu gluma. asa ceva ne-ar trebui si noua ..
roli da, stiu seat leonul .. dar nu pot sa-mi inchipui cum ati incaput 3 adulti plus 2 copii si bagaje in el .. cred ca nu mai aveai loc sa arunci un ac ..
danutza pupam mamica .. eu zic sa stai linistita ca o sa petreceti frumos de ziua vanessei si o sa va lase bb sa sarbatoriti!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2