LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(196)
Raspunsuri - Pagina 10
kalosalina spune:
Multumesc Ellenuta
. Sper sa-l gasesc ratacit prin vreo farmacie...Apropo, uitasem, ma bucur ca ai primit vesti bune de la ortoped!
Pupam Evita si bb mic!
Si acum sa va mai zic una (incep si eu cu piticii) - am descoperit la Daria ca talpa dreapta nu este scobita, deci probabil are platfus
Si parca nici nu calca mereu bine cu ea
. Ma gandesc ca ar trebui sa facem si noi o vizita la ortoped
Elle imi dai te rog un contact al dr Jianu? Offf sunt asa suparata...
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Multumesc Ellenuta . Sper sa-l gasesc ratacit prin vreo farmacie...Apropo, uitasem, ma bucur ca ai primit vesti bune de la ortoped! Pupam Evita si bb mic!Si acum sa va mai zic una (incep si eu cu piticii) - am descoperit la Daria ca talpa dreapta nu este scobita, deci probabil are platfus Si parca nici nu calca mereu bine cu ea . Ma gandesc ca ar trebui sa facem si noi o vizita la ortoped Elle imi dai te rog un contact al dr Jianu? Offf sunt asa suparata...Poze turta Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
eu l-am gasit la mediclass in cotroceni, e super tipul si cu experienta de 30 de ani in spate. uite situl
http://www.mediclass.ro
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
kalosalina spune:
Ginnette
Si eu ii dau de ceva vreme Dariei soldatei cu paine integrala, ii mai dau cate un biscuite din cand in cand si ii indulcesc si ceaiul cu miere.
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
Lala_D spune:
Roxana lasa obsesile ca Adeluta e perfecta nu are cum sa devina grasuna
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
kalosalina spune:
Gata, ne-am programat si noi la dr Jianu, tocmai pe 25 martie. Elle multumesc!
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina
Ereena spune:
neatza, zuze buburuze
multumesc fetelor pt sfaturi despre intarcare . tot greu si cu plansete suntem . abia astazi , dupa 3 zile in care nu a gustat pic de lapte , a mancat in scarba vreo 10 lingurite de lapte parmalat prima crestere su biscuiti nestle, ca cereale nu vrea. eu ma descurc cam greu cu sanii care simt ca imi plesnesc , ma mulg, comprese reci , una alta, mai nimic nu merge. sper doar sa nu fac vreo mastita ceva. gata despre noi ![]()
roxana
, matei papa biscuiti nestle sau hipp de la 8 luni , covrigi de buzau , si de cateva ori pe saptamana o felie de paine dimineata , doar nu o sa ii dau crema de branza asa goala, sau cascavalul. cand papa ou sau altceva care merge fara paine, ok, nu-i dau. mai lasa piticii aia sa mai plece si pe la alte mamici ![]()
am vazut nist epoze superbe cu iulia...de fapt nu pozele erau superbe ,ci pipetel 
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
Lala_D spune:
Apropo de pitici pe creieri fixati bine si care nu vor neam sa plece ![]()
Saptamana viitoare m-am hotarat ferm ca il duc pe andrei la un consult specializat ORL sa vedem daca ii facem sau nu incizie de fren lingual.
La cum vad eu ca e pozitionata limbuta imi pare musai incizia 
El nu reuseste sa scoata limba la noi decat un pic de tot, abia depaseste dintii asa incat banuiesc ca asta e si motivul din cauza caruia anumite sunete nu-i ies 
Mie mila de el de mor dar sunt decisa sa ma duc .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Alina-kalos
sunt sigura ca nu e chiar atat de grav; o sa fi ebine, ai sa vezi!
Ereena, LalaD, pai se poate sa ratez eu, ocazia?!
Maine o si cantaresc si o masor - si o compar cu 'standaradele' din Capraru
(glumesc).
Mama mereu imi zice "nu-i dam si noi soldatei? ce zic fetele tale (adik voi)?" Dak v-ar citi ar fi foarte bucuroasa ca sunteti in asemntimentul ei, in pb. piticilor
.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
stoisor spune:
ceau zuze buburuze.......
cred ca dezlipim afisu cu CARANTINA de pe usa asta pt ca de azinoapte (prima noapte dormita toata)ne simtim umpic mai bine,nu mai avem febra,dar avem muci si tusim la greu ,bine cred ca suntem pe drumul cel bun asta si in conditiile in care ieri a si papat ceva ceva
cred ca ne ajuta D-ne D-ne sa mai respiram si linistiti
as vrea sa ma lamuriti cu ceva......de cate ori ai voie sa folosesti BB intr-o zi sa zicem?caci aud tot felu de tampenii care mai de care mai naucitoare.....eu am folosit-o de cate ori a trebuit de 10 de 4 de 8 etc,cum vedeam ca nu mai poate si i cu lumanarelele in gura i aeriseam nasucu si aveam pace o ora
Cretu un
si o imbratisare care sper sa te gaseasca impacata mami
sanatate multa la p[iticii bolnaviori si mami Elle nu te mai juca mami cu focu te rog
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
kalosalina spune:
Off Lala si Andrei cu problemute?
Oricum, eu cred ca dc ar fi vorba de incizie, e mai bine sa o luati din pripa... Te asteptam cu vesti bune! 
Ereena cate mai tragi tu cu intarcatul...
Doamne ajuta sa iti scada cat mai repede productia sa nu mai ai probleme cu sanii si Mateias scump sa primeasca lapticul de vaca 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina